Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 36 988
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Много бих искала да попитам някой в групата случайно да има лепенки Climara?  Понеже от доста време немога да си намеря, и съм на ръба на отчаянието? Моля ако имате пишете ми на лично!
Привет, във вайбър има група наречена
Мечтата, наречена БЕБЕ
Попитайте там, много жени подаряват останали лекарства

# 661
Момичета, някоя има ли опит с предимплантационно кървене? По отношение на ден на появата му и евентуален дискомфорт по време на него?

Търся някаква утеха, да изкарам нощта, а утре сутрин съм се наканила да пускам ЧХГ. Днес ми е 7-8 ден от ЗЕТ на 5-дневен бластоцист, цикълът ми е кратък - 24 дни, днес ми е 23-ти ден и тази вечер се появи кафеникаво зацапване (за сега - не е обилно и в само на тоалетната хартия), като имам и подуване на корема и общите симптоми за дискофморт ниско долу като в началото на цикъла. 🥺

При предния ЗЕТ отново имах зацапване (еднократно), но нямам спомен изобщо кога и какви усещания са го съпровождали. Тогава всичко беше наред.

# 662
Момичета, някоя има ли опит с предимплантационно кървене? По отношение на ден на появата му и евентуален дискомфорт по време на него?

Търся някаква утеха, да изкарам нощта, а утре сутрин съм се наканила да пускам ЧХГ. Днес ми е 7-8 ден от ЗЕТ на 5-дневен бластоцист, цикълът ми е кратък - 24 дни, днес ми е 23-ти ден и тази вечер се появи кафеникаво зацапване (за сега - не е обилно и в само на тоалетната хартия), като имам и подуване на корема и общите симптоми за дискофморт ниско долу като в началото на цикъла. 🥺

При предния ЗЕТ отново имах зацапване (еднократно), но нямам спомен изобщо кога и какви усещания са го съпровождали. Тогава всичко беше наред.

От друга група знам, че сме след трансфер на 17ти и двете. Аз имах онзи ден кафяво зацапване и се надявам да е било имплантационно.  При неуспешния опит нямах. Имам ПМС на моменти. Аз ще изчакам до понеделник за теста.

# 663
И аз да споделя,че съм много притеснена. Вчера на 6ти ден след зет, като не броя деня на трансфера, следобед ми се появи светло кафяво зацапване. Вечерта нямаше нищо. Писах на медицинското лице в Турция,  и ми спряха аспирина. Днес пак има леко по воднисто и по-розовеещо. Цяла нощ се въртях. Появиха се и ПМС. Така като мисля е много рано да пускам чхг,прогестерон...

# 664
И аз да споделя,че съм много притеснена. Вчера на 6ти ден след зет, като не броя деня на трансфера, следобед ми се появи светло кафяво зацапване. Вечерта нямаше нищо. Писах на медицинското лице в Турция,  и ми спряха аспирина. Днес пак има леко по воднисто и по-розовеещо. Цяла нощ се въртях. Появиха се и ПМС. Така като мисля е много рано да пускам чхг,прогестерон...
.

И на мен ми спряха аспирина и на следващия ден ми казаха да го продължа. Аз не бих избързвала с теста, защото притесненията след него ще са още по-големи след като така или иначе ще има отново тест на 10-11 ден. Повечето жени с положителен тест са имали ПМС, така че има надежда и няма място за притеснение. Simple Smile

# 665
Здравейте момичета,
искам да попитам тези, които носят гел лак, продължавате ли през цялото време ( стимулация, трансфер,…) да си правите  гел лак ?

# 666
Здравейте момичета,
искам да попитам тези, които носят гел лак, продължавате ли през цялото време ( стимулация, трансфер,…) да си правите  гел лак ?
Здравей, аз лично спрях гел лака, откакто започнах опити. Това което съм чела е, че не е желателно това затопляне от фурната за нокти и лазерна епилация, също и киснене във вряла минерална вода... То са много нещата, хранене, спиране на цигари, алкохол,  кафе..силна козметика. Взимам Бебо, безароматна хартия, кърпи, бебешки сапун. Всеки за него се знае. Аз реших да се лиша от някои неща, само и само да имам някаква читава яйцеклетка на 41г.

# 667
При мен освен имплантационно кървене, имах и болки сутринта(доста силни) преди да получа "кървенето".

# 668
И аз да споделя,че съм много притеснена. Вчера на 6ти ден след зет, като не броя деня на трансфера, следобед ми се появи светло кафяво зацапване. Вечерта нямаше нищо. Писах на медицинското лице в Турция,  и ми спряха аспирина. Днес пак има леко по воднисто и по-розовеещо. Цяла нощ се въртях. Появиха се и ПМС. Така като мисля е много рано да пускам чхг,прогестерон...

Но шпа за пмс-то, задължително пийте нещо за отпускане на болката, координаторите едва ли ще отговорят днес, поне моят опит с тях е такъв, бавят се и обикновено нищо не дават за болката, което според мен е голяма грешка.

# 669

Но шпа за пмс-то, задължително пийте нещо за отпускане на болката, координаторите едва ли ще отговорят днес, поне моят опит с тях е такъв, бавят се и обикновено нищо не дават за болката, което според мен е голяма грешка.
Питах ги още в деня на трансфера, дали да приемам бусколизин или но-шпа, тъй като не видях да са ми го изписали. Казаха, че няма нужда, да приемам това което ми е написано. А по време на предишните ми 2 опита в Селена, ми бяха изписани... Явно спестяват тъпкането с лекарства. А и ме е страх на моя глава да приемам каквото и да било. Днес полежавам повече и нямам проблем. Не ме боли. Дано всичко е наред. Аз се притеснявах, да не би прогестеронът  да е малко...но нищо не ми се казва. Чета тук, че и при другите жени е така и си чакам датата за тест. Благодаря ви

# 670
Emay, силно стискам палци за резултата днес! Hands Pray
Имах имплантационно кървене и при двете бременности. Беше оскъдно и кафяво. Между седми и девети ден след трансфер на бл. се случиха, около датата на цикъла. Надявам се да е бил хубав признак! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

# 671
Благодаря, verospas! 🫶

Пуснах сутринта изследвания и днес е великото чакане. При мен няма особен смисъл, с този кратък и редовен цикъл, да чакам до 10-12 ден от трансфера. Отделно, практиката е доказала, че на 8-ми ден на 5-дневен бластоцист цифрата е красноречива.

Чувствам се адски подпухнала в корема все още, буквално все едно всеки момент ще прокървя обилно. Кърмех до преди 2 седмици и по гърдите никакъв индикатор не мога да уловя като сензитивност.

Иначе и аз съм на 3 х 1 но шпа, както и на 1 х 1 акард, не са ми давали наставления дали и в какви случаи да променям дозата. Гел лакът изобщо не съм го прекъсвала, не мисля, че дава фундаментална разлика химията от него.

# 672
Не посмях да пиша по-рано, не посмях да се зарадвам, защото беше толкова невъзможно. Всички казваха , че няма как да се получи от инсеминация, но доктора каза "вярвай , че ще стане". Няма да забравя тези думи. Вече имаме сърдечна дейност и дано всчико продължи така спокойно до края.   Успех на всички, вярвайте че ще стане.

# 673
Не посмях да пиша по-рано, не посмях да се зарадвам, защото беше толкова невъзможно. Всички казваха , че няма как да се получи от инсеминация, но доктора каза "вярвай , че ще стане". Няма да забравя тези думи. Вече имаме сърдечна дейност и дано всчико продължи така спокойно до края.   Успех на всички, вярвайте че ще стане.

Честито и лека бременност до пухкав финал! 😊💐

# 674
Ето и моят опит. Два дни след ЗЕТ странна болка през нощта, до сутринта отшумя. На 5-6 ден имах кафяво зацапване, което до следобяд избледня. След това само на моменти лек дискомфорт в кръста и това беше. 5 дни по-късно ЧХГ <0,2.
Уви, няма нищо сигурно в “признаците”.

Общи условия

Активация на акаунт