Стойности на ЧХГ - Тема 20

• 30 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Здравейте ,първо се извинявам ако пиша на погрешното място ,но ви моля за вашето мнение .
Днес ми е петия ден от закъснението и си направих тест и излезна положителен ,но за да съм сигурна си пуснах на същия ден и кръвен ето го според вас положителен ли е ,кога мога да отида на лекар ,понеже имам и леко болки в корема и кръста нормално ли е нищо незнам.Благодаря за вашите мнения .

# 76
  • На изток от Ада
Емилия на 10 ден закъснение се ходи на АГ. Нормални са леки билки.
Теста е положителен, на ехограф ще се види при чхг 1000.

# 77
8ми ден след ЗЕТ
НЯМА шАНС НАЛИ?

# 78
Според мен няма. Съжалявам...

# 79
Здравейте,втора дай Боже бременност ни предстои!🤞🏼 Първият ден от последният менструален цикъл беше на 12ти Октомври.На 9тия ден след овулацията излезна 2рата бледа черта (събота),неделя стана много малко по-тъмна,понеделник не видях разлика от миналия ден,днес много минимална разлика на единия тест,а на втория никаква прогресивност.Та реших да си направя днес (12 дни след овулация) ЧХГ,което излезна 96,32 стойност.Да определено има нещо,но само се надявам да не е биохимична бременност.Не трябва ли стойността да е по-висока в този ден?

# 80
  • На изток от Ада
Добре е Ради, пусни 2 чгх след 48ч. И прогестерон.

# 81
Може и да звучи тъпо,но навсякъде гледам,че е хубаво да се пуска и прогестерон,а аз си нямам и на представа какво общо има с бременноста.При първата ми бременност приемах утрогестан,който знам,че е точно това,но не знам каква му е функцията.Моля те осветли ме каква е ролята на прогестерона в случая?

# 82
  • На изток от Ада
Прогестерона е важен за бременността!
При нисък се приема отделно..

# 83
По принцип прогестерона "пази" бременността да се развива, което в случай, че има някакъв проблем с плода не е препоръчително да се взима допълнително, защото забавя естественото изчистване на организма. Хубаво е да се пуска заедно с ЧХГ, дава някакъв ориентир как реагира тялото на бременността.

Може и да звучи тъпо,но навсякъде гледам,че е хубаво да се пуска и прогестерон,а аз си нямам и на представа какво общо има с бременноста.При първата ми бременност приемах утрогестан,който знам,че е точно това,но не знам каква му е функцията.Моля те осветли ме каква е ролята на прогестерона в случая?

# 84
Здравейте, прикачам снимка от кръвния тест, на 4ти ден закъснение...има ли шанс или да не се надявам

# 85
Здравейте, прикачам снимка от кръвния тест, на 4ти ден закъснение...има ли шанс или да не се надявам

Лично на мен ми се струва ниско чхг-то...
Моето на 4ти ден закъснение беше 200 по спомен...след 48ч пуснете пак

# 86
Savv, под 5 е отрицателен. Съжалявам. Може да е имало имплантация и сега да пада, но може и просто да закъснява, от смяната на времето. Спомням си веднъж ми закъсня една седмица, и аз супер, не ми идва, тест отрицателен, ама цикъл няма. Накрая се усетих, че без да искам пия витамин ц и то голяма доза, две хапчета сутрин, обед, вечер. Ама не от тези малките, а едни по-големи и като видях колко мг съдържат, разбрах какво се случва. Оттогава избягвам да пия витамин ц.

# 87
Здравейте! С последна менструация на 23.09 съм, с положителни тестове от вчера и чхг 504 mIU/ml. Имам и болки и тежест като преди цикъл... Бях на преглед и док каза, че не вижда признаци на бременност и според нея няма такава... Изписа ми Дуф@стон за три дни, ако и след него няма цикъл да отида пак, допуска и извънматочна...как се установява извънматочна бременност, нямаше ли да се види при прегледа с вагинален ехограф?  Притеснена съм, някой с подобен опит?

# 88
  • На изток от Ада
Granma Пусни 2 чхг след 48ч

# 89
Granma Пусни 2 чхг след 48ч

Да, със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт