Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • В полите на Пирин планина
Звучи страхотно. Много харесвам тонирани балсами.
За момента фаворити са ми: ARTDECO
Color Booste
https://www.notino.bg/artdeco/color-booster-balsam-vzstanovjavas … ustnite/p-447622/

и Catrice Wild Hibiscus
https://www.notino.bg/catrice/wild-hibiscus-balsam-za-ustni/#pdReviewsScroll

# 646
  • София
Не знам защо, но май само аз не се разбрах с техните червила (МАС). Иначе моливите им за устни са страхотни, мога да ги сравня с тези на Make up by Mario, издържливи, без да са нито прекалено сухи, нито прекалено мазни. Последно си взех молива на Диор и наистина си струва парите.

И аз съм фифти-фифти.
Първото ми червило Mac беше прословутото Russian Red, матово. Купих го по препоръка на една блогърка, която много харесвам и която го похвали като много трайно. Да, ама не - при мен заминаваше за минути.
Последва едно червено от Retro Matte серията им - по-трайно, но не и нещо уау.
Затова и вече много се замислям да им давам ли шансове.

# 647
Съгласна съм — що се отнася до трайността, MAC не могат да се похвалят с нея. Имам и аз Russian Red, но когато ми трябва нещо трайно, винаги избирам червило на Golden Rose. Изобщо не мърда! И усеща се много комфортно. MAC използвам просто за да се поглезя, а и имат много голям избор от нюанси.

# 648
  • София
Червилата на Mac имат много финиши. Retro matte е най-трайното, но е доста сухо. Прословутото Ruby Woo е от тази серия и е наистина страхотно и много издържливо (поне при мен) Simple Smile

# 649
  • София
Когато ми трябва наистина трайно червено червило - NARS Powermatte Lip Pigment в цвят Starwoman. Желязно е.

# 650
  • София
Когато ми трябва наистина трайно червено червило - NARS Powermatte Lip Pigment в цвят Starwoman. Желязно е.
Аз имам American woman и много го харесвам. Макар че има и по-добри Simple Smile

# 651
  • София
Аз имам American woman и много го харесвам. Макар че има и по-добри Simple Smile
BTW днес ми се случи нещо много странно.. Сутринта вместо червило сложих молив и балсамче на Нивеа (тъмното бери мисля, че беше). Ей, така ми изсуши устните, че чак започнаха да се белят Astonished
По принцип винаги ползвам червила или гланцове и никога не излизам без, дори и вкъщи си седя с тях, хах И никога не съм имала сухи устни. Та това, което ми се случи днес наистина ме изненада. И се сетих, че много момичета се оплакват от този проблем и ползват балсами, пък то може да се окаже, че те са причината.. Strange..

# 652
Повечето дрогерийни балсами брутално изсушават устните и човек трябва непрекъснато да се маже. С балсами от био магазините не съм имала такъв проблем.

# 653
  • София
Аз напоследък ползвам предимно класическия Вазелин. Няма празно, и вечер си лягам с него даже вместо маска.

# 654
  • София
Аз ползвам такъв тип продукт само вечер преди лягане. От години купувам само Carmex, но имам и един на doTERRA с някакви масла. Никога не съм имала проблеми. Сутрин устните са ми меки и хидратирани. Но не очаквах такъв "ефект" точно от най-популярното балсамче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Carmex ме изсуши до много лошо състояние и оттогава не искам да чувам за тях.
Нивеа ми понасят само в топло време, колкото за лека хидратация.
Истината е в редовното пиене на вода и вътрешното здраве. Тогава устните ми са меки и свежи, без да мажа нищо.

# 656
  • София
Carmex ме изсуши до много лошо състояние и оттогава не искам да чувам за тях.
Нивеа ми понасят само в топло време, колкото за лека хидратация.
Истината е в редовното пиене на вода и вътрешното здраве. Тогава устните ми са меки и свежи, без да мажа нищо.
Аз ползвам Carmex в тубичка (ако има някакво значение де). Пия много вода и се храня здравословно. Просто ми се стори странно да ми се изсушат устните от балсамче Simple Smile

# 657
  • Бургас
Аз пък съм с много добри впечатления от Carmex. Преди няколко години, зимно време в помещение с парно отопление, направо не се живееше на работа. Устните ми съхнеха и се пукаха непрекъснато , само Carmex ми помогна.

# 658
Аз вечер ползвам маска на Ланеж ползвам шоколадовата в момента, уникални са имам абсолютно всичките. Прави устните страхотни.

# 659
Моите устни се изсушават от маските на Ланеж. По принцип изобщо не мога да понасям всякакви балсамчета върху устните си. Единственото, което слагам понякога преди матово червило е базата за червило на Anastasia Beverly Hills.

Общи условия

Активация на акаунт