Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 588
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Това, че вие не сте си съсипали ноктите, не значи, че пила от Лидл за 25 лева е добра. Може и да върши някаква работа ако я ползвате за леко заглаждане на кожата окало ноктите, например. Тези пили нито имат накрайници за сваляне на гел, нито могат да им се сложат такива, тъй като те обичайно фабрично са със съвсем друг механизъм на захващане. А фабричните им накрайници нито могат да свалят гел (или е пълна мъка и би отнело часове), нито са достатъчно прецизни, за да обработват кожички качествено. Да не говорим за оборотите, при които работят лидлските и по-читавите пили. Като цяло нито една стъпка в направата на маникюр не може да бъде свършена добре от такъв вид пила, като тази от брошурата тази седмица. Все едно да ми обяснявате, че сгъваем сешоар от Кауфланд за 12 лева (имах такъв преди много години) на измислената им марка върши работа и не съсипва косата, в сравнение със сешоар среден клас на Филипс или Ремингтън (и въобще без претенции, че това са топ марки - просто в категория "прилични", както и пилите от Емаг за по 50-100 лева). Да, и този за 12 лева ще ви изсуши косата, ама... защо си го причинявате?

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 12:54 от HoneyBee33

# 691
Абсолютно трябва да се инвестира в по-качествени продукти! Евтиното винаги излиза скъпо. Пила, лампа, инструменти ще се ползват месеци и години и със сигурност си избиват парите, като се има предвид колко струва един маникюр в момента. База и топ също избирайте с добро качество.

# 692
И аз съм на мнение, че е по-добре да се инвестира в по-скъпо. Започнах преди 2 г да се правя сама и бях с идеята “да взема по-евтино, защото може да не ми допадне”. Да ама се оказа, че с евтиното ми беше в пъти по-трудно, но го разбрах като си купих хубавите продукти, ел. пила и лампа.
Не отричам, че винаги има изключения, но са рядкост.

От днес и аз минах на топлата вълна с времето

# 693

Това е идеята....

А това е интерпретацията Grinning

# 694

Това е идеята....

Супер е 🥰 Интерпретацията е по-хубава даже!

# 695

Това е идеята....

Топ!!! Много свежарско! Ще си го открадна за следващия маникюр 🥰

# 696
Много благодаря kati_kz и miracle Heart Eyes

# 697
Може ли да препоръчате такъв нюд цвят?

# 698
Искрено благодаря на всички за съветите! Heart Подобен нъд нюанс си взех на Golden rose, за да си направя педикюр и въпреки че не е на професионална марка бях приятно изненадана, защото три седмици не мръдна като се има предвид, че бях и на спа.

# 699
Момичета, включвам се да питам някоя от вас като е поръчвала от Дидиер дали е имала проблем с тях? Направих поръчка до адрес, която изпратиха доста бързо, но на 10 км от мен и то в офис.
Писах мейли, без отговор. Писах в страницата им във фб и ми отговориха, че едва ли не аз съм задала този адрес. Изпратих им доказателство, че не е така и спряха да отговарят и там.
Няма да наблягам, че телефона им е константно изключен. Звънях на друг номер, от който са ми изпратили поръчката и там ударих греда.
Имайте си едно на ум. Аз сега се чудя какво да направя. Със сигурност няма да се грабна до другия край на София, за да я взема и няма да плащам пренасочване заради тяхната глупост.

# 700
Аз сложих една база Secretly Twinkle collection 10

# 701
Момичета, включвам се да питам някоя от вас като е поръчвала от Дидиер дали е имала проблем с тях? Направих поръчка до адрес, която изпратиха доста бързо, но на 10 км от мен и то в офис.
Писах мейли, без отговор. Писах в страницата им във фб и ми отговориха, че едва ли не аз съм задала този адрес. Изпратих им доказателство, че не е така и спряха да отговарят и там.
Няма да наблягам, че телефона им е константно изключен. Звънях на друг номер, от който са ми изпратили поръчката и там ударих греда.
Имайте си едно на ум. Аз сега се чудя какво да направя. Със сигурност няма да се грабна до другия край на София, за да я взема и няма да плащам пренасочване заради тяхната глупост.
Странно отношение на някой, който иска да прави бизнес...
Аз съм поръчвала само веднъж. Изпратиха я още на следващия ден до офис на куриер, който бях посочила и всичко беше точно. Не ми се е налагало да ги търся.

# 702
Странно отношение на някой, който иска да прави бизнес...
Аз съм поръчвала само веднъж. Изпратиха я още на следващия ден до офис на куриер, който бях посочила и всичко беше точно. Не ми се е налагало да ги търся.
Аз съм поръчвала веднъж до адрес,изпратиха ми я до офис в друг град.По еконт беше моята и виждах че се движи погрешно.Звънях им и си я пренасочиха за тяхна сметка.

# 703
Аз съм поръчвала 3 пъти, всеки път си идваше където трябва. Но това беше миналата година, ако има значение.
А вчера в 17ч направих поръчка на две бази на Дидиер от Майкъп и днес пристигнаха. Не знаех, че са ги пунали и в майкъп,а бяха и намалени на 14лв🥳. Много са хубави.

# 704
Явно съм ударила кьоравото, но във фб страницата им последните няколко коментара се припокриват с моя опит. Подозирам, че е често срещано явление. Не ме е яд за парите, защото явно и тях няма да си получа, а за това, че елементарен отговор нямаше от тяхна страна. Никакво уважение към клиента и това, че от нас идват заплатите им.
Излях си душата, извинявам се за оффтопика.

Общи условия

Активация на акаунт