Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 732
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 455
Тия думи на Кейт са много на място по принцип, но си мисля за Мариус и някак не го свързвам с любов и съпричастност този случай, изпълнен с физическо и психическо насилие, кражби, потрошаване на чуцжи вещи, заплахи и изнасилване.

Сега чета статия за София и че това, че тя от много години е вегетарианка, е променило и хранителните навици в шведското кралско семейство. Всички ядат повече зеленчуци Laughing Карл Филип даже казал, че преди да срещне София е мислил първо за протеини, после за въглехидрати и накрая за зеленчуци като е готвил. А покрай нея мисли първо за зеленчуци, а белтъците са встрани като добавка Simple Smile Децата им също наблягат на зеленчуците от малки. А на официални събития на София се дава вегетарианско ядене, тъй като тя не може да яде това, което другите ядат с месо.

Тази жена изглежда страхотно след 3 бременности и раждания и все така страхотно и с четвърто бебе в корема Simple Smile

# 1 456
Роб Диксън публикува прочувствено съобщение и благодарност към принца и принцесата на Уелс в своя акаунт в LinkedIn.
Поредно признание какво прекрасни хора са на първо място и след това шефове и кралски особи.
Това е, когато се работи в една нормална, спокойна и мирна среда и “шефовете” са здраво стъпили на земята хора. Тогава няма бягащи и напускащи работници заради лошо държание и някой хора да си мислят, че са повече от други.

“Време е да продължим...
Имах най-невероятната възможност да служа в роля, която не само ме предизвика, но ми позволи да израствам, да се уча и да давам значим принос заедно с талантлив и страстен екип.
Изключително съм благодарен за подкрепата, сътрудничеството и приятелствата, създадени през последните 4 години. Това беше забележително пътуване и очаквам с нетърпение да пренеса уменията и прозренията, които придобих, в следващите си назначения.
Успях да играя малка роля в погребението на принц Филип, платинения юбилей, погребението на нашата прекрасна покойна кралица, коронацията на нов монарх и всичко странно и прекрасно между тях! Имаше ангажименти, когато цялото ни Домакинство беше замесено, всеки един човек, и имаше моменти, когато съвсем правилно стоях сам, решавайки и подкрепяйки кадрите, които бях направил.
Сега е време отново да замените цилиндъра и опашките с „ежедневна работна платформа“ и това е правилното нещо. Ролята на Equerry е ограничена и предаването на ентусиазирани свежи очи е част от процеса. Целта на всяка военна роля трябва да бъде да служите, ръководите и подкрепяте вашия екип, да се стремите към успех, след което да се движите напред и нагоре; Вълнувам се да направя точно това.
Ще бъда вечно благодарен на всички, които изиграха своята роля заедно с мен в „Отбора на Кеймбридж“ и „Отбора на Уелс“, както и на моите превъзходни директори. Пожелавам на всички ви попътни ветрове и следващи морета.”

# 1 457
  • Някъде там
Мери на събитието за представяне на новата програма на фондацията  й.
Много хубава Мери.

София на корицата на скандинавския  "VOUGE".
Прекалено мрачно за бременна са я направили. Роклята е чудесна.

# 1 458
Може да не е била бременна при снимането ,бавно става списание.

# 1 459
Страхотна София на корицата на Вог. 😍Определено не ми се вижда бременна, нямам търпение и за другите снимки.

Мери с тоя костюм е доста зле, изглежда много изсипана, ниска и набита, определено не.

# 1 460
  • София
прекрасна е София и аз очаквам още снимки!

# 1 461
Тези овърсайз дрехи са ужасни, в състояние са да съсипят визията и на най-красивата жена. Мери тук изглежда 1,50, късокрака и набита, без женствени форми. Колко голямо значение има правилно подбраната дреха.

# 1 462
  • София
Страхотна Мери! Ризата и костюмът са супер, много добре ушит с леко издължен силует. Интересни боти Simple Smile.
Много ми на тази снимка цвета на косата, жалко че е по-светла по принцип.

Чаровница!

София е разкошна - много ми харесва снимката, дано има още.

ПП И готини обеци

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 15:34 от Lana

# 1 463
Много ми харесват Мери и София. Явно белите якички са вървежни Simple Smile

Аз не виждам голяма разлика при Кейт за последната година, просто нейните снимки почти винаги са загладени, а и при нея дава голяма разлика дали е усмихната или не.
Виж при Уилям промяната е осезаема.

# 1 464
  • Някъде там

В каква красавица се превръща Амалия.

Чудесни са всички.

# 1 465
Тази болест не се развива за ден. Знанието за нея също стана известно за нас преди година, но каква е реалната давност и каква психика трябва да има човек, ако знае, но има запълнена програма с публична дейност?

# 1 466
  • София
Ееее, холнадците са много готини! Амалия изглежда великолепно, тя и Максима ми харесват и най-много как са облечени, особено Амалия. Палтото е страхотно!

И веселяци

Joy

# 1 467
Страхотна София на корицата на Вог. 😍Определено не ми се вижда бременна, нямам търпение и за другите снимки.

Мери с тоя костюм е доста зле, изглежда много изсипана, ниска и набита, определено не.

Това сако стига до коляното, ужас, къде отидоха добре скроените костюми Sad

# 1 468
Много са готини холандците, радват ме техните фотосесии винаги Simple Smile

Аз лично избирам да го приема за добър знам. За Уилям също се надявам, че е добре физически. Психически вероятно му е много трудно.

# 1 469
  • Някъде там
Красиви момичета.

Всички ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт