Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 697
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 485
То не е бяло, а кремаво-прасковено някакво, много никакъв цвят... Не мие се вижда подходящ за нея. За момиче за вечерна рокля или дневен летен тоалет -да, за жена по-добре да е ясен цвят - бяло, червено, розово, зелено, бордо...
На мен ми харесва дължината на полата, само ръкавите са й дълги Thinking

# 1 486
  • София
Амалия каква трансформация преживява, браво! Впечатляваща е. Добре изглеждат нидерландците, само малката не ми харесва много- такава е сладурана, а тук е лелчински облечена- ботушките, прическата...

София е много симпатична на корицата.

Мери на снимките без сакото е супер, с него- никак.

Снощи видях нашите "рояли" в Музикалния театър- Калина, Китин и синът им, седяха в ложата. Момчето е много хубаво, много симпатично изглежда.

# 1 487
  • София
Клипче от фотосесията на холандците
https://www.instagram.com/reel/DC9Xy89IBF-/?igsh=NmgzeXN0bWpsemh5

Много ми е странна роклята (двете части) на Летисия - цветът е никакъв и златистите/пайетени ширити не могат да изпъкнат. Но на нея ми харесва повече от на манекена. Може би поотделно двете части да са по-добре.

# 1 488
Каква прекрасна снимка от миналата Коледа на принцесата на Уелс. Май до сега не бях забелязвала, че е имала плитка в косата, но и каква гъста и красива коса има. Прекрасна беше в този ден.

# 1 489
  • Пловдив
Не знам откъде ги взимате снимките и как ги превеждате, но Пучини няма как да има годишнина. По-вероятно е да се отбелязва годишнина от смъртта му.

# 1 490
  • Някъде там
Просто не  съм обърнала внимание, че не съм написала от смъртта  му.
Благодаря за поправката, The Game!

Лана, позна. Не е костюм. Вълнено сако(палто) е, панталона е отделно.
Костюма на Летисия ми харесва как стои повече на нея.

Малка ретроспекция.

# 1 491
Излезнаха нови данни от разследването срещу Мариус. Полицията е успяла да установи, че Мариус и пребитата му бивша от 4 август са били съвместно съжителстващи, което промени обвиненията към него да са за домашно насилие и към нея. От по-рано домашно насилие има към Юлиане и Нора. Домашното насилие се наказва със затвор до 6 години, а просто ударите - до 1 година затвор. Вече има 3 жени, които е подлагал на домашно насилие.

Описва се и на какво е била подложена тя: Удари, скубене на косата, душене, плюене в лицето, бутане, контролен режим. Свидетели, които са били разпитани, са информирали полицията за случаи, които са видели. Нора също каза, че Мариус я е удрял, плюел по нея и бутал на публични места пред други хора.
Значи тоя 27-годишен няма никакво уважение към жените и ги третира като своя собственост и неуважително не само насаме, но и пред други хора. Очевидно е и ревнивец, щом иска да ги контролира. Че е социопат е ясно, ама дали не е и психопат?

Това обяснява мисля защо Ребека вече два пъти е забелязана в колата му - явно той продължава с контролиращия режим. Тя се занимавала с развъд на кучета и затова й е трябвала колата на Мариус Rolling Eyes при последния арест, когато и двамата са хванати в нейната кола. Явно него не го интересува изобщо тази забрана за контакт, а тя просто не е в адекватно ментално състояние.

Наскоро написах как Марта и шамана не са си платили много сметки от сватбата за обща стойност над 1 милион крони. След като излезе обширна статия в една медия по повода, най-голямата сметка - за 800 000 крони - е била най-после платена.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 17:47 от Fenris

# 1 492
  • в сърцето на един мъж...
Дори и да са живели заедно с него, ако не са правили доброволно секс с него, значи са изнасилвани. И не са виновни за това, че той е изрод.

# 1 493
Преди една година на този ден принца и принцесата на Уелс присъстваха на кралското вариете заедно с Виктория и Даниел.
Тази визия е просто брилянтна, всичко изпипано до последният детайл.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 22:19 от Chonsi

# 1 494
  • Някъде там
Част от семейството на Маргрете, заедно със Соня пристигат в "Тиволи" да гледат балета "Лешникотрошачката" в подкрепа на работата й и тази на  колегите й.
Много  ми харесват всички.

https://www.instagram.com/reel/DDAuOVJM47u/?igsh=aXZtYnFlZ3F0Nm13

Хубавата Максима от вчерашното събитие на "Rabobank"

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:17 от daviz

# 1 495
Браво на всички европейски рояли! Стават все по - активни. Така трябва, да подкрепят хора, каузи, инициативи и др!

# 1 496
  • София
Много елегантна Маргрете.

# 1 497
Писмото от принцесата на Уелс до присъстващите на коледнатa служба следващия петък.

“Уважаеми Гости,
Толкова се радвам, че можете да се присъедините към този коледен концерт. Исках да напиша и да споделя моите сърдечни благодарности за всичко, което направихте, за да осигурите утеха и надежда на тези, които се нуждаят най-много от тях.
Коледа е едно от любимите ми времена в годината. Това е време за празнуване и радост,
но също така ни дава възможност да забавим темпото и да помислим върху по-дълбоките неща, които ни свързват всички. Когато спрем и се откъснем от натиска на ежедневието, намираме пространството да изживеем живота си с отворено сърце, с любов, доброта и прошка - толкова много от това, което представлява коледният дух.
Коледната история ни насърчава да вземем предвид преживяванията и чувствата на другите.
Той също така отразява нашата собствена уязвимост и ни напомня колко е важно да даваме и получаваме съпричастност, както и колко много се нуждаем един от друг въпреки различията си. Преди всичко ни насърчава да се обърнем към любовта, а не към страха. Любовта, която показваме към себе си и любовта, която показваме към другите. Любов, която слуша с емпатия, любов, която е мила и разбираща, любов, която прощава, и любов, която носи радост и надежда.
Именно тази любов е най-големият дар, който можем да получим. Не само на Коледа, но всеки ден от живота ни. Любовта е светлината, която може да свети ярко дори в най-мрачните времена. Всички имаме нещо, което можем да предложим един на друг. Нежни думи или възприемчиво ухо, ръка около изтощеното рамо или мълчаливото присъствие до някого.
В Обединеното кралство има толкова много вдъхновяващи хора, които ги прегръщат
нужда. Те са предоставили утеха, съвети и връзка и най-вече са показали, че любовта ни обединява и укрепва всички.
Тази коледна служба е сърдечен празник за всеки един от вас и напомняне, че на Коледа и през цялата година всички трябва да светим един за друг. Защото във времена на радост и тъга всички сме светлина един за друг.
Пожелавам на вас и вашите близки много весела Коледа.”

Нейно кралско височество принцесата на Уелс

# 1 498
  • Някъде там
Празнично е вече и в Монако.

https://www.instagram.com/reel/DDAameDoHAp/?igsh=MW5mOWhtbHUza2liOA==

Много ми харесва инициативата на Фредерик и Мери да обикалят лично страната в опознаване на коледните традиции и представянето им на широката публика, чрез профила си през четирите недели до Коледа.
Скрит текст:
През четирите неделни дни на Адвента през декември техни величества кралят и кралицата ще се запознаят с редица датски коледни традиции.
С посещения из цяла Дания техни величества, заедно с редица експерти, откриват общата нишка от предхристиянската Коледа на викингите до празничния сезон, който познаваме и празнуваме днес Негово величество кралят посещава Музея на викингските кораби в Роскилде, където кралят, заедно с археолога Якоб Ниборг Андреасен, тръгва по стъпките на викингите и опитва какво са яли и пили нашите предци по време на сладката Коледа.
От древни времена Коледа е един от най-големите празници на годината в скандинавските страни. В най-мрачните времена викингите се събирали около дългата трапеза, за да пият на спокойствие и да се хранят добре. Думата "jól" произхожда от епохата на викингите и се е използвала много преди християнството да пусне корени в Дания.
https://www.instagram.com/reel/DDB3udtM-qv/?igsh=MTI4MGF2NGF0c3VoeQ==

Джоузи много ми прилича на Мери вече. Красиви момичета са и двете с Изабела. Тя пък на баба си Маргрете ми прилича. А Винсент е взел най доброто от Фредерик.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 12:09 от daviz

# 1 499
Прекрасно послание от Кейт, очаквам с нетърпение коледния концерт, а преди това и появата й при посрещането на катарското кралско семейство.
От датското семейство ми харесват единствено момчето, и Изабел с лилавото палто, но с условие, защото не виждам снимка отпред и как стои палтото с панталона.
Не знам какво й става на Мери в последно време, тази бабешка рокля изобщо не ми харесва, палтото е хубаво, но много ме дразни различната дължина с роклята. На Джоузи този широк панталон изобщо не ми допада с това елегантно вталено палто.

Общи условия

Активация на акаунт