Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 407
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 870
  • Пловдив
Работата на роялите не е шоуто, зад посрещане и  махане с ръчичка  е, та нямаме данни какво да спорим.
 Норвежците  ритат срещу кралските особи, тук се отърваха от едни спорни и да черпят, няма място за театро там.
Напротив. Точно това им е работата на кралските особи. Обсъжданите тук Англия, Норвегия, Дания и прочие са парламентарни монархии. Кралските особи са с представителни функции. Отиват, режат лентички, държат бебета, прегръщат пенсионери, лица са на благотворителни организации.

# 871
  • Някъде там
Ето по това се определя успешен тур.

Много хубаво клипче, бях го забравила. На мен ми е все тая дали е успешно турнето, стига да ми е харесало това което виждам.
Благодаря  че го сподели.

Threemafan,тя винаги се е изказвала много земно и премерено в редките интервюта които дава.
Само в тези които говори за времето в което беше болна и тормоза който им налагаха като семейство с непрестанните измислици, че са разделени и разведени, беше по емоционална.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:26 от daviz

# 872

И кое точно му е успешното?
Даже и да го броим за успешно,успехът е на Короната. След напускането Мегън и Хари самостоятелно не са успели да постигнат нещо такова. Да не говорим,че от предната линия изпаднаха до ..последно Нигерия май беше.

Уилям и Кейт само да се покажат и събират повече хора. Без турнета и събития... А тук е организирано от АКС, не е тяхно самостоятелно, че да съдим за техен успех.
Например, когато в Ямайка, министърът им када, ме държавата им иска да скъса отношения с тях, без даже да ги покани да седнат хахаха. Сигурно това е успешно, нищо ме пак беше организирано от короната.
https://youtu.be/PyaSYbcJbCw?si=omuX_yceALJyx1Y6

# 873

И кое точно му е успешното?
Даже и да го броим за успешно,успехът е на Короната. След напускането Мегън и Хари самостоятелно не са успели да постигнат нещо такова. Да не говорим,че от предната линия изпаднаха до ..последно Нигерия май беше.

Уилям и Кейт само да се покажат и събират повече хора. Без турнета и събития... А тук е организирано от АКС, не е тяхно самостоятелно, че да съдим за техен успех.
Например, когато в Ямайка, министърът им када, ме държавата им иска да скъса отношения с тях, без даже да ги покани да седнат хахаха. Сигурно това е успешно, нищо ме пак беше организирано от короната.
https://youtu.be/PyaSYbcJbCw?si=omuX_yceALJyx1Y6
Тук говорим за междудържавни отношения и политика на високо ниво. Тълпите в Ямайка си ги харесаха.

# 874
  • София
Хем не съм по черното, но бюстието на Мегън много ми харесва, прическата също, а сандалите са убийствени 😍😍
Жестът с цветята е много мил, хубава им е градината явно.

Не вярвам и аз, че ще се случи нещо с норвежката монархия. Особено пък заради страшките  с Тръмп 🤣
Обаче се изненадах -  кога пък са щели да прескачат Чарлс?

Не знам защо ми изчезна постът, но да си кажа отново: Страхотно и уникално е бюстието на Мегън и отлично подчертава фигурата ѝ. И изобщо целият ансамбъл е много интересен. Благодаря, че ни го споделихте!

# 875
  • Countryside
Е, няма как да се отлъчиш от АКС и да имаш популярност все едно си в АКС. Да, Хари винаги ще бъде син на Чарлз, но както се видя,  явно може и да не е част от АКС.
Той ми беше супер симпатичен до преди драмите, които изфабрикуваха с Мегън, изглеждаха супер тримата с У и К. Обаче Хари и Мегън сами си надробиха попарата, сега си я сърбат с някакви измислени посещения в Колумбия и Нигерия, уж поканени били. То за Мегън е ясно, че може и да не разбира какво що, ами Хари защо се съгласи на тия панаири?  И за какво са ги поканили? Коя държава представляват и какви цели имат с тези посещения, освен някъкъв измислен ПР, колко са значими.

# 876
Такъв красив кадър на принц Уилям, заснет след посещение на възпоменателната служба миналата седмица.

Летисия и Филип са видяни на кино прожекция този уикенд, гледали са Гладиатор II.

# 877
  • На топло
Обаче Хари и Мегън сами си надробиха попарата, сега си я сърбат с някакви измислени посещения в Колумбия и Нигерия, уж поканени били. То за Мегън е ясно, че може и да не разбира какво що, ами Хари защо се съгласи на тия панаири?  И за какво са ги поканили? Коя държава представляват и какви цели имат с тези посещения, освен някъкъв измислен ПР, колко са значими.
Хари се съгласи, защото покрай Опра и други уж 😁 влиятелни познати на жена му, щяха да бъдат на върха на Холивуд, а не в капана.
Да ама приятелствата са до време, правителствата се сменят, идват нови по-млади и талантливи актриси 😉 и т.н....
Който няма връзка с реалността си пати.

# 878
Ако в Ямайка бяха отишли други, министърът щеше да каже други думи?
Сменя се влиянието и затова нямаше да помогне посещение на който и да е друг.
Вижда се как им се радват хората.

Горките Летисия и Фелипе, никъде не могат да мръднат, без да ги засекат.

# 879
Ямайка отдели ли се от короната, заради думите? Или заради посетителите?

# 880
  • в сърцето на един мъж...
Ямайка отдели ли се от короната, заради думите? Или заради посетителите?

Е как ще се отдели, като им отече финансирането Simple Smile Да не са луди да спрат да лапат зелника дето им го дават британците... Без него са една кръгла нула.

# 881
  • Някъде там
Бутанеца сподели  в профила си дигитално  изображение на централната сграда от Gelephu Mindfulness City (GMC), специалният административен регион в Бутан, за който беше включен в списъка на Тайм.
Скрит текст:
Gelephu Mindfulness City (GMC) е специален административен район в Бутан, създаден от Негово Величество крал Джигме. Това е иновативен проект за градско развитие, който обединява икономическия растеж с осъзнатост, холистичен живот и устойчивост. Стратегическата позиция на GMC на кръстопътя на основни икономически региони, включително Южна Азия, АСЕАН и Китай, в съчетание с ангажимента на Бутан за устойчиво развитие, богатото културно наследство и силното управление, позиционира града като световен лидер в областта на съзнателния и устойчив градски растеж.
Gelephu Mindfulness City (GMC) е в уникална позиция да възвестява и да се възползва от безпрецедентните времена. Разположен на кръстопътя на Южна Азия, Югоизточна Азия и Китай, GMC ще се превърне в център за регионална свързаност и икономически обмен. GMC се основава на репутацията на Бутан за стабилност и мир, като създава сигурна и прозрачна среда както за бизнеса, така и за жителите. Като кралство на Ваджраяна Бутан предлага дълбоко духовно наследство, което ръководи визията на GMC за съзнателен живот през 21-ви век. Икономическият растеж, силното управление и духовността се сливат, за да поставят нов световен стандарт за устойчиво и хармонично градско развитие.

Невероятен проект. Впечатлена съм.

Сайта на проекта.
https://gmc.bt/

И едни "сърфисти"

Мария-Тереза и Стефани участват най-големият  международен форум за набиране на средства в Люксембург.
Стефани с много красиви обици и хубав цвят тоалет.

# 882
Метте-Марит, ухилена като зелка до кметицата на Осло. Метте-Марит е била на концерт по повод 50-годишнината на някаква организация, свързана с църквата.

Журналистите са й задали въпроси за Мариус, но тя отговорила троснато: Няма да говорим за това сега.
А журналистите просто са питали как е Мариус.
Явно е под достойнството на следващата по ред кралица да отговаря на въпроси на плебса.

# 883
Има ли насрочена дата за делото на Мариус или още се води разследването?

# 884
  • Sofia
Ако Хари и Меган говорят лъжи за роялите защо Чарлс и Уилям му честитиха рождения ден? 😃 Вие бихте ли честитили рожден ден на човек, който ужким изрича лъжи за жена ви и другите ви близки? Значи Уилям бил много разстроен, че Хари е намесил Катрин, обаче му честити? Защо? Уилям достойнство няма ли, или ще се окаже, че нещата казани от Хари са истина?

Тук стана наистина много забавно Simple Smile
Оставете настрани възпитание и традиции. Да видим какво казва дамата:

Хари и Меган са казали истина, че Чарлз е расист, Камила е зла и т.н. И Чарлз си казва - 'това е истина, значи не мога да не му честитя рождения ден, понеже верно грубо ме е нападнал, ама е казал истина. Ако беше лъжа, САМО тогава мога да не му честитя"

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Нещо като логика и причинно-следствена връзка тотално ви се губи тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт