Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 206
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 150
Доколкото се разбира,те протестират срещу правителството,а не срещу Филипе. Нашите медии манипулират информацията...
А защо хвърлят кал по Фелипе?
Това са били няколко лумпени...

# 151
# 152
Хората са загубили всичко и са озверели от бездействието на управляващите.Да,правителството е виновно,но Санчез го покриха бързо и Фелипе отнесе негативите.

# 153
Хубаво е, че има и други. Харесвам Фелипе и Летисия и се радвам, че са могли да изразят съпричастността си към бедстващите.

# 154
за съжаление Санчез се покри и изпратиха Фелипе и Летисия да оберат всички негативи срещу правителството.

Подобно на други държави има хора, които не правят разлика между монарх и правителство и всички антимонархически призиви са именно от тези икономически неграмотни хора

# 155
  • Някъде там
Искали са помощ от тях

https://twitter.com/PoliticayModa/status/1853039680477863965?s=19
Макар, че не виждам с какво тежката ситуация ще се промени с още един разчистващ.
А и добре направиха, че изчакаха няколко дни, защото заради мерки за сигурност се затварят пътища които са нужни.

# 156
  • Mediterraneo
Не манипулират нищо "вашите" медии, истина е. Замеряни са с кал, крещяли са им Убийци, лъжци, hijos de puta, вън оттук. Разбирам хората, всички са на предела си, намират отдушник да излеят гнева си. Санчез не се е покрил, и той е там, всички дружно се покриха и 5 дни не се появиха, заслужават си всяка буца кал, според мен. Колкото и да харесвам Фелипе и Летисия, крайно безсрамно е 5 дни да не посетят засегнатите райони. Не за да чистят, айде няма нужда от подобни прояви, а за да окажат съпричастност и морална подкрепа, защото така се прави от държавните глави!
Това не е панипулирано от бг медии, Деф!

# 157
Тарти,след това, което публикува , последният ми пост изглежда крайно неуместен. Явно е време монархиите да се променят и да започнат ефективно да влияят на живота в съответната страна . Дано Фелипе и Летисия организират ефикасен начин да подпомогнат испанците поне постфактум.

# 158
Ужасни кадри от Испания, реално те наистина не са виновни, но хората са ядосани и очакват истинска помощ, а не само обиколки.

# 159
Само на място се изживява по регистрирания дълбок начин трагизмът на ситуацията. Цифрите (за загинали и останали без покрив) са безлични. Но лице в лице с пострадалите хора, се счупва светският щит и се достига душата. Добре, че я има! Много силни кадри.

# 160
Мятат предмети над главите на хората и Фелипе.

Имало е и кралски охранител с разбита глава, но изглежда не е имало кой да го замести.

# 161
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, наистина ужасни кадри, предполагам, че Фелипе и Летисия са отишли там, за да покажат на пострадалите,
че не са сами в трагедията. Няма нужда двамата да вземат мотики и лопати, но да се включат
примерно към някакво приготвяне на спасителни пакети към испанския червен кръст ако щете,
да натиснат ако е нужно правителството, да изискват това безхаберие и липса на
всякаква координация да не се повтаря, а виновните сега да си понесат наказанията.
Гледах клипове от най-засегнатия район, хората са толкова афектирани, че направо могат
да разкъсат всеки. И до един  повтарят, че държавата я няма. Никой не им оказва помощ, никой
не е проверил дали са живи, нямат ток, вода, храна, със съсипано имущество и коли са, все едно
на произвола са оставени. Много неприятна ситуация, но специално Фелипе и Лети обраха народния
гняв и недоволство, а шушумигите от правителството се крият като плъхове.

# 162
И все пак не са се качили и не са си заминали в момента, в който са започнали да ги замерят. Колкото могат предлагат утеха.

# 163
Ужасни кадри от Испания, съжалявам за краля и кралицата, просто са стоварили болката и загубата върху тях, мъчно ми е да гледам Летисия плачеща.

Жалко, че в темата постоянно се опитва да се очернят АКС , добре, че поне другите рояли са чесни и безгрешни

# 164
  • При семейството си
Ужасни кадри от Испания, съжалявам за краля и кралицата, просто са стоварили болката и загубата върху тях, мъчно ми е да гледам Летисия плачеща.

И какво им е на краля и кралицата, без покрив, храна, вода, без какво са?!
Страшна драма, че Летисия  плаче.

Общи условия

Активация на акаунт