Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 411
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 900
  • в сърцето на един мъж...
Нищо не става, трона си е трон, остава си в семейството, Мери не е ясно дали ще получи издръжка, а и децата си няма да вижда толкова често. Тя и затова търпи и седи да й разнасят рогата...

# 901
  • София
Защо, при развод какво става с трона?
Репутацията му ще се срине тотално и има голяма вероятност да го принудят да го отстъпи на сина му.
Нищо не става, трона си е трон, остава си в семейството, Мери не е ясно дали ще получи издръжка, а и децата си няма да вижда толкова често. Тя и затова търпи и седи да й разнасят рогата...
Няма такава версия да не вижда децата си редовно, дори с изключение на престолонаследника, може да и ги отстъпят да ги гледа тя.

# 902
Няма такава версия да не вижда децата си редовно, дори с изключение на престолонаследника, може да и ги отстъпят да ги гледа тя.

Как ще й ги отстъпят? При положение, че бременна са я накарали да подпише неизгоден брачен договор...

# 903
  • София
Как ще й ги отстъпят? При положение, че бременна са я накарали да подпише неизгоден брачен договор...
Вие присъствала ли сте на подписването на този брачен договор и въобще чела ли сте го. Нали има и международен съд и оная ще ги разсипе. Според мен Мери държи в ръцете си пикльото.

# 904
  • София
Държи, колко да го държи?! Той си шари, тя си страда… Поне вече е по-дискретен.

# 905
Било любов,  сега партньорство, работи кралица, малко позиции са с това. Къде пише ,че трябва да се обичат. Синът и е следващ, до него ще  е, иначе кой знае дали ще  е допускана. Сметки са ,но животът  е сметка.
 Много обикновени жени го правят за децата си, че и трон няма. Да са осигурени, да са до тях.
 Колкото да щъка Фреди, не е свободен като преди, вързан е за двореца и за мен инфото  за  разходките му е старо.

# 906
Хари в Канада на Grey cup.
Чаровник.

https://x.com/ChrisBaronSmit1/status/1858292390705906085?t=tqpvE … wyAPNjpJjK6A&s=19

Алберт и Шарлийн връчват медалите за физическо възпитание и спорт на 50-те носители, присъстващи на Stade Louis-ll.

Ей, страхотен си е Хари Purple Heart
И Шарлийн ми харесва.

# 907
Щъка, колкото и всички останали, предполагам 🙂
А кралиците, всички договорчета са подписвали.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 09:41 от птица

# 908
Вие присъствала ли сте на подписването на този брачен договор и въобще чела ли сте го. Нали има и международен съд и оная ще ги разсипе. Според мен Мери държи в ръцете си пикльото.

Той изтече он лайн като информация Simple Smile Нищо не държи Мери...

# 909
  • София
Всеки може да предполага каквото реши, но "всички останали" не са ги снимали да излизат сутринта от дома на любовницата си с други дрехи.

Но Боряна е права, много обикновени жени си затварят очите, без да са кралици. Мери се справя чудесно, загърби го и продължи да работи. Кралица!

# 910
Защо, при развод какво става с трона?
Репутацията му ще се срине тотално и има голяма вероятност да го принудят да го отстъпи на сина му.
Но те едва ли ще пожелаят да се преместят в скромно апартаментче в Австралия. Мери е орязана отвсякъде при развод.

# 911
  • Някъде там

Ей, страхотен си е Хари Purple Heart
И Шарлийн ми харесва.
  И на мен. Хубаво и стои широкия панталон. А с тази прическа много я харесвам.
Заради Инвиктус е там Хари.
Много готини снимки излизат.
Много топло  приет навсякъде.

# 912
В 24 часа има инфо, че маскирани са нахлули в дома на Уилям и Кейт в Уиндзор.

# 913
  • При семейството си
В 24 часа има инфо, че маскирани са нахлули в дома на Уилям и Кейт в Уиндзор.
И статията/информацията в Дейли:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-14094001/amp/Masked-bur … eep-children.html

# 914
Не е в дома им, спокойно.

А за охраната на помощните постройки към замъка, не знам. Има ли, няма ли? Ако има, защо спи и къде гледа...

Общи условия

Активация на акаунт