Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 399
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 915
Не съм се разтревожила аз, произвеждат новина да се говори. Да си продават каквото продават там.

# 916
Не е в дома им, спокойно.

А за охраната на помощните постройки към замъка, не знам. Има ли, няма ли? Ако има, защо спи и къде гледа...
Прочете ли статията в дейли?
Там всичко си пише. Защо и от кога нама въоръжена охрана. И точно къде е пробива, какво е откраднато и на колко разстояние е от къщата на семейството.
Изводите са, че семейството на принцът и принцесата на Уелс нямат въоръжена охрана. Следващите двама престолонаследници на най-голямата и значима монархия нямат денонощна въоръжена охрана.
Хари не съдеще ли държавата, защото не му осигуряват денонощна въоръжена охрана?

# 917
В статията пише, че хем въоръжената охрана е премахната, хем продължавали да присъстват и патрулират в имението. Май и Дейлито не знаят какво са искали да кажат. 😄

# 918
  • Sofia
Не съм попадала на информация за изтеклия в пресата договор на Мери. Може ли да дадете малко повече инфо какво пише за положението й при евентуален развод?

# 919
  • При семейството си
В статията пише, че хем въоръжената охрана е премахната, хем продължавали да присъстват и патрулират в имението. Май и Дейлито не знаят какво са искали да кажат. 😄
“Вече разрушената порта е най-близкият изход към вила Аделаида и семейството често се вижда да я използва, за да идва и да си тръгва.

Това идва, след като въоръжени служители бяха премахнати от обществените входове на замъка Уиндзор.

Но се смята, че служителите все още присъстват и патрулират в имението.”

“The now-wrecked gate is the nearest exit to Adelaide Cottage and the family are often seen using it to come and go.

It comes after armed officers were removed from the public entrances to Windsor Castle.

But the officers are still thought to be present, patrolling the grounds of the estate.”

# 920
Ето че си имат въоръжена охрана, да не ги мисля.

# 921
  • # супернатурална #
А за кого е написал Хари, че е расист?

# 922
  • При семейството си
На една снимка в гръб направо не го познах Хари, заприлича ми на Уилям (по гъстота на косата):
https://www.dailymail.co.uk/news/royals/article-14094241/amp/Har … an-cup-final.html

# 923
Ето че си имат въоръжена охрана, да не ги мисля.
Не, нямат. Паркът Уиндзор, където се намира и Фрогмор котидж (при това доста по-далеч от входа и респективно на доста по-защитено място от Аделайд котидж), има въоръжена денонощна охрана, която патрулира. Не стои пред вратата на къщата на престолонаследниците. Такава охрана има във всеки парк в България, какво остава за парковете в Англия.
Т.е. нарушителите са изчакали момент, в който патрулиращата охрана е била далеч от входа, който са разбили. Имайки предвид, че Аделайд котидж е на 5 минути от въпросния вход, явно въоръжената охрана е била далеч и от къщата, в която живеят семейството на принцът и принцесата на Уелс. Т.е. ако бяха решили да тръгнат не съм селскостопанската техника, а към Аделайд котидж е нямало кой да ги спре в точно този момент.

# 924
  • Sofia

Имаше нередактирана версия на книгата в една скандинавска държава, където по инфо от преводача са имената на Чарлз и Катрин. Мисля беше във връзка с въпроса за цвета на бебето, но не помня детайли.
ПП. Прави сте, всъщност беше за книгата на приятеля.

# 925
  • На топло
В книгата на приятеля на Съсекс беше написано черно на бяло кои са расистите.
Нищо не беше отречено официално от писателите в сянка .

# 926
Не съм попадала на информация за изтеклия в пресата договор на Мери. Може ли да дадете малко повече инфо какво пише за положението й при евентуален развод?
В статия на уебсайта на Ekstra Blade през 2006 г. се казва, че предбрачният договор на TRH The Crown Prince двойка, първоначално регистриран на 14 май 2004 г., е променен.

Съгласно първоначалното споразумение, Н.В.В. Престолонаследникът принц Фредерик е бил длъжен да купи на съпругата си подходяща резиденция и да й плати еднократна сума пари, ако двойката се разведе. Но според новия предбрачен договор, който беше регистриран малко преди двойката да отиде в Тасмания, престолонаследникът не е длъжен да прави нито едно от тези две неща. По този начин поставя принцесата в по-малко желана ситуация в случай на развод.

Адвокатът, изготвил както първоначалното, така и новото споразумение, г-н Хенрик Уедел-Веделсборг, няма коментар относно направените промени.

# 927
В книгата на приятеля на Съсекс беше написано черно на бяло кои са расистите.
Нищо не беше отречено официално от писателите в сянка .

Както и нямаше дело за клевета от набедените от писателя за расисти.

# 928
Промяната в предбрачния договр на Мери е направена заради соления развод на Йоахим, по-младият брат на Фредерик.
От доста години се коментира, че Мери ще бъде ощетена и няма да има вила или издръжка.

# 929
Промяната в предбрачния договр на Мери е направена заради соления развод на Йоахим, по-младият брат на Фредерик.
От доста години се коментира, че Мери ще бъде ощетена и няма да има вила или издръжка.

Да, така е. Александра бая ги е ошушкала при развода и след нея са взели мерки.

Общи условия

Активация на акаунт