Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 89 749
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 500
Джозефин изглежда много по възрастна от кака си. Не знам каква е тази мания да се гримира толкова много и да носи дрехите на майка си, които е носила като 40 годишна. Не им подхожда на млади момичета да се носят като лелички от сега, трябва да са си млади, модерни и разчупени.

Излезе ми нова снимка на София, присъствали са на благотворителна вечеря в петък. Силно се надявам този път да се зарадват на момиченце. Снимките ѝ от корицата на Вог бяха изтрити, защото някой тайно е снимал корицата, която ще бъде представена след седмица.

# 1 501
Младите момичета винаги са харесвали да се носят като лелички. И ако някой си мисли, че на тийн можеш да кажеш как да се облече, или са му малки децата, или още няма деца, но за сметка на това има къса памет 😄
Та в тази връзка, много добре си е облечено момичето.
Много активни станаха напоследък София и мъж. Бяха се отдръпнали по едно време, явно кралското семейство е намерило начин да разтопи ледовете.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 18:50 от птица

# 1 502
На мен продължава да ми липсва онази интимна близост между Мери и Фредерик Датски, която я имаха преди и която е силно изразена при останалите двойка монарси - Уилям и Кейт, Макс и Вилем, Летисия и Фелипе и т.н.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 18:37 от Benichka56

# 1 503
  • София
Цялото датско семейство много ми харесват и младите и възрастните. Феликс ли се вижда на едната снимка? Изабела е станата много хубава, а Джоузефин и Винсент доста са пораснали. Хубави деца! И всички са облечени много подходящо. Единствено много искам Мери да скъси тази рокля, защото много я харесвам, но тази дължина ме дразни.
Максима в зелено е много добре, особено горните части много ми харесаха.

# 1 504
  • При семейството си
Не всички 13 годишни момичета искат и се носят като лелички.

# 1 505
Престолонаследникът принц Ал Хюсеин и принцеса Раджуа посетиха Центъра за лечение и рехабилитация Seeds of Hope.
Не ми харесва този бретон, не ѝ седи добре на лицето, може би, защото има прекалено тънка коса, а дължината е прекалено дълга за нея.

# 1 506
Няма ли да има нова тема?

Японска принцеса Аико навърши 23 години:

# 1 507
Много, много готини Йорданците. Много.
Впечатлена съм от подкрепата им, предполагам тук има пръст и Йорданската Кралица, която е известна с активността си.

# 1 508
  • Down south
Престолонаследникът принц Ал Хюсеин и принцеса Раджуа посетиха Центъра за лечение и рехабилитация Seeds of Hope.
Не ми харесва този бретон, не ѝ седи добре на лицето, може би, защото има прекалено тънка коса, а дължината е прекалено дълга за нея.

Каузата и присъствието им са важни!
Бретона на принцеса Реджуа е последното нещо, което някой може да забележи или отбележи Close

# 1 509
Кауза? Никъде не пише да са подкрепили, дарили, да са направили нещо за центъра освен посещение?
Точно за йорданците не може да кажем почти нищо хубаво освен за скъпите им тоалети. Държавата им се тресе от скандали, а кралското семейство се прави на мирно и добро за снимки.
Така че единственото, което можем да направим е да ги обсъдим с какво са облечени и как изглеждат.

# 1 510
  • София
Заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт