Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 041
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Този още на първа среща тества границите,  дали тя ще се промени,  за да му угоди.
Нарцисите често така тестват.
Често тестват и с голямо закъснение за срещата.

Нищо не тества, просто няма цедка на устата и не мисли какво говори.

# 91
Голямо его

- високомерие
- подценяване на други хора
- постоянна нужда от внимание
- мусене
- обидчивост

# 92
  • Fairbanks, Alaska
На такъв човек, директно ще му кажа да си гледа работата и няма да се видим повече.

Имах подобен "ухажор", излизаме в компания и  той ми каза - виж дамата на еди кой си как се е облякла, а ти с дънки....хахаххаха При което загубих дар слово от шок и не отговорих. После ми дойдоха на ум сто начина да отвърна, ама беше късно, щото не се видяхме повече.
А как беше облечена дамата, с която те сравняваше?

# 93
Ми някаква червена рокля ли, гащеризон ли беше....без значение. Мацка си беше, вярно е.

# 94
То още изречението как почва... не еди коя си, ами дамата на еди кой си. Толкова я зачита и нея за нещо май, че да очакваш към теб някакво уважение.
Много рязко бих забравила как да съм дама при такава ситуация, ако ме разбирате.

# 95
На такъв човек, директно ще му кажа да си гледа работата и няма да се видим повече.

Имах подобен "ухажор", излизаме в компания и  той ми каза - виж дамата на еди кой си как се е облякла, а ти с дънки....хахаххаха При което загубих дар слово от шок и не отговорих. После ми дойдоха на ум сто начина да отвърна, ама беше късно, щото не се видяхме повече.
А как беше облечена дамата, с която те сравняваше?

А би могъл да каже:
- Трябва и на теб такова да купим, много ще ти отива и ще ти подчертава фигурата...

Wink

# 96
Е, то и аз го зачеркнах мигновено, но, както казах, бях толкова шокирана от изказването, че не ми дойде на ум как да отговоря....После вече, много неща ми хрумнаха, ама късно...хахаха

Е, може да не е казал "дамата", ами по име, даже по-вероятно е да е казал по име....

А би могъл да каже:
- Трябва и на теб такова да купим, много ще ти отива и ще ти подчертава фигурата...

Wink

Тез, дето ти казват как да се обличаш, после рязко стават силно контролиращи и/или ревниви - цъ, мерси!

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 08:03 от Soul Free

# 97
Ние с половинката пазаруваме заедно и всеки казва на другия кое му стои, кое не и кое би стояло добре.  Чак пък такива опасения... Имам чувството тук, че всички са нащрек за какво ли не и намират и лампички където няма.

# 98
  • София
Споделям чувството ти, Черна станция!

# 99
С партньор ми се вижда нормално и пазаруване заедно, и даване на мнение, което предполагам и че не е точно нежелано. И сте си близки, и се познавате добре, то не е много по-различно от пазаруване на дрехи заедно с най-добрата ми приятелка.
С някой дето просто излизате, да се изкаже защо не си се облякла и ти еди как си и да сравнява с друга жена... то няма нищо общо между тия две неща. Хич не е приемливо, независимо дали е опит за контрол или чиста простотия. Или и двете.

# 100

Мъжете:
- Нужно ли е да се оправяш по един час?
Пак мъжете:
- Тая пък излязла от тях все едно е тръгнала до мазето за буркани.

# 101
Черна станция,  пазарувате заедно, но сте семейство. Предполагам не ти е казвал в началото как да се обличаш.

# 102
  • Швейцария
1. Темерут, приех го за приятна срамежливост.
2. Стиснат. Тогава беше беден и ми се стори нормално.
Не са ми изяли главата тези неща. Излизам си с приятелки и от време на време го насилвам да изтърпи гости у нас, без да прекалявам. По точка втора, купувам си каквото си искам и гледам да минимализирам риска от инфаркт за него, следващият път пак си купувам каквото си искам, а той пак страда. После се примирява и му минава бързо.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 07:39 от JennyBG

# 103
  • София
Е да, и аз правех така за дрехи и козметика. Обаче като опре до обзавеждане какво правим? Аз исках и наистина имахме нужда от гардероб от 1000 лв, а на него и 100 не му се даваха и трупахме дрехите в найлонови торбички в ъгъла.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 09:48 от Rockstar

# 104
  • Швейцария
Цялото обзавеждане го купи той, а аз се занимавах с избирането.

Общи условия

Активация на акаунт