Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 309
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета! Включвам се с първи преглед от днес. Бременна съм в 6г седмица, термин 08.07.25г. На 34г съм това ми е втора бременност имам момче на 9г. Имали момичета със инсулинова резистентност?

# 106
  • гр.Божурище
Добро утро мамчета честито на всички чули сърчице ❤❤ аз в сряда съм на преглед за да чуя живот и здраве и нашето ♥ моля споделете какъв чай пиете ,защото аз явно съм тотална паника и изчетох всички билки който стават да се пият от бременни и кой не ,а така ми се е допил липов чай с мед 😭та кажете вие какви пиете и лукчета не смея да смуча аз съм тотално хахо не ми се смейте 😂😂

# 107
Преоткрих един чай и си го правя всяка сутрин. Сварявам домашни сушени ябълки, сини сливи и много малко дюли, добавям няколко капки лимон и става невероятен ароматен плодов чай.

Skyfall, радвам се, че не са само при мен тези дни, в които се усещам както преди да забременея. Аз все още съм много семпла със симптомите, като чета колко ви е лошо вече... При мен има епизодични едва доловими гадения, умора и това, което ме забавлява е, че не търпя на глад. Като огледнея, трябва да ям веднага, а преди можех да изкарам и цял ден без храна.
Момичета, как се справяте с работните си ангажименти? Ходите ли на работа или сте си вкъщи?
Добро утро мамчета честито на всички чули сърчице ❤❤ аз в сряда съм на преглед за да чуя живот и здраве и нашето ♥ моля споделете какъв чай пиете ,защото аз явно съм тотална паника и изчетох всички билки който стават да се пият от бременни и кой не ,а така ми се е допил липов чай с мед 😭та кажете вие какви пиете и лукчета не смея да смуча аз съм тотално хахо не ми се смейте 😂😂

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:32 от Pipinu

# 108
Интересен въпрос аз също сутрин пия чай!Пия от лайка някой ако е по на ясно нека каже, кои е полезен.

# 109

За лукчетата няма проблем ама с чая и аз съм същата психарка, спокойно, не си сама 🤣🤣
Всичко изчетох по темата и за сега карам на джинджифил, лайка и маточина амааа ми се искат някакви билкови чайчета, нещо плодово ама пусти страх, не смея

# 110
Ох, и аз съм така почти безсимпотмна. Добре че имам приятелки, които и те горе-долу така са карали, че не знам. Вече се моля да ми се догади или нещо такова, за да знам, че всичко е наред. От два дена и изобщо не съм изпитвала болки в гърдите. Имах сънливост, но вече не знам от прогестерона ли е или от бременността. Ще полудея до вторник.

Преоткрих един чай и си го правя всяка сутрин. Сварявам домашни сушени ябълки, сини сливи и много малко дюли, добавям няколко капки лимон и става невероятен ароматен плодов чай.

Skyfall, радвам се, че не са само при мен тези дни, в които се усещам както преди да забременея. Аз все още съм много семпла със симптомите, като чета колко ви е лошо вече... При мен има епизодични едва доловими гадения, умора и това, което ме забавлява е, че не търпя на глад. Като огледнея, трябва да ям веднага, а преди можех да изкарам и цял ден без храна.
Момичета, как се справяте с работните си ангажименти? Ходите ли на работа или сте си вкъщи?

# 111
Здравейте, и аз много съм се чудила за чайовете, преди време ми беше попаднало това мнение тук от форума:

# 112
Здравейте, и аз много съм се чудила за чайовете, преди време ми беше попаднало това мнение тук от форума:

Емиии джинджифил и липа ... Това ще е положението, всичко е по добре от нищо, така че примиряваме се ... Ама това с ментата сега ме притесни, аз живея на лукчета, защото иначе ми е много зле и АГто каза, че няма проблем ... Филмирах се сега, много

# 113
И аз смуча лукчета, даже питах специално лекарката тази седмица и каза че няма проблем. Тя е доста ларж честно казано и каза че от противогрипните неща може почти всичко, включително и антибиотици, естествено след консултация и предписание. Общо взето ми каза в тези грипни сезони да се пазя максимално, но ако ме хване нещо че ще трябва да се лекува, просто да не се пренебрегва.

# 114
  • гр.Божурище
Копнах го от сайт 🤗

Кои чайове се препоръчват за бременни жени?

Ментов чай

Ментовият чай може да ви помогне да облекчите някои симптоми на бременността като гадене и повръщане. Ментата има успокояващо действие и може да помогне при проблеми с храносмилателната система и при болки в стомаха.

Чай от коприва

Този чай е с богато съдържание на желязо, калций и магнезий, затова е препоръчителен за бременните.

Чай от лайка

Лайката има хидратиращо и успокояващо действие. Тя може да помогне за подобряване на съня и настроението. Също така чаят от лайка е много полезен за храносмилането, може да помогне и при мускулни крампи и главоболие.

Чай от глухарче

Чаят от глухарче е богат на много витамини и минерали. Той също е полезен за храносмилането и може да облекчи симптоми като гадене и запек по време на бременността.

Това са само част от чайовете, които са подходящи за консумиране от бременните жени.

В онлайн аптека BENU може да намерите както полезни чайове, така и подходящи хранителни добавки и козметика за бременни. Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, не се колебайте да се консултирате онлайн с нашия магистър-фармацевт.

# 115

Аз съм на ментов чай от няколко дни. Пия най-много по 3 чайчета на ден с една една кафена лъжичка мед.

# 116
Абе не знам за чайовете ама да си призная толкова вресна храна никога не ми се е яла и тестена,какво е това чудо,всъщото време като започна да повръщам е по два дни Joy Joy Joy
Дано не продължи това много дълго защото иначе ще отлабна вместо да кача Joy
Иначе и аз пия по два три чая всеки ден основно лайка и някакъв плодов и така,за първи път чувам това за чайовете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
На мен пък ми е едно такова почти без апетит и имам и болезнен стомах. Grinning От днес ме почна и гаденето + първо повръщане, за сметка на почти изчезналите болки в гърдите. Вероятно купонът започва.

# 118
Здравейте отново! Малък ъпдейт. В сряда прокървих малко (тъмно червено към кафяво) с леко отлепяне на сакчето (ембриона е добре, чухме и пулс). Приеха ме в болница 4-ри дни спазмолитици венозно, мускулно + утрогестан 2×2. Вече съм вкъщи, но продължавам да имам леееко кафеникаво течение след избърсване, нямам някакви особени болежки да не кажа, че почти отсъстват. Но ми е притеснено и ще се радвам да прочета ако е имало някоя от вас със същия или подобен проблем и как са се развили нещата.

# 119
Повече почивка маме и без напрежОнка People Massage
Бях г/д така с първата ми бременност ама в 4м и аз бях за задържане в болницата,спокойно всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover
Здравейте отново! Малък ъпдейт. В сряда прокървих малко (тъмно червено към кафяво) с леко отлепяне на сакчето (ембриона е добре, чухме и пулс). Приеха ме в болница 4-ри дни спазмолитици венозно, мускулно + утрогестан 2×2. Вече съм вкъщи, но продължавам да имам леееко кафеникаво течение след избърсване, нямам някакви особени болежки да не кажа, че почти отсъстват. Но ми е притеснено и ще се радвам да прочета ако е имало някоя от вас със същия или подобен проблем и как са се развили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт