Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 210
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм 15та седмица. Но съм леко назад от вас. Смениха ми термина за началото на август. Нямам никакви симптоми. Освен подут корем вечер все едно не съм бременна. Качила съм няма и 2кг. Но първия триместър бях много зле. С болен мъдрец и вирус, заради което бях свалила 4кг от началото на бременността. Сега за щастие сме добре вкъщи. Запазили сме почивка за 14 февруари да заведем баткото на басейн 😁 за втора фетална още не съм запазила, но трябва да се задействам.

# 511
Аз съм 18та седмица и горе долу съм качила около 3кг от началото на бременността, корема почна малко да ми се показва и мисля, че почнах да го усещам Grinning не съм сигурна, че е то, но усещам нещо, което до сега не съм усещала и то само в легнало положение и то не винаги, странно е Simple Smile. За втора фетална морфология си запазих при Павлова в МЦ Марковс. Вие почнахте ли да се оглеждате за колички ?

# 512
Аз съм в 19+3 и коремът определено вече си личи доста. Ако съм с разкопчано яке, хората в метрото ми правят място Grinning Нямам неразположения, освен болка в задната част на таза (сякаш кокалите ме болят, когато ходя по-бързо или седя дълго) и че ми се пишка през нощта и ако стана, не мога да заспя по 2 часа, но напоследък просто го игнорирам това и си спя до сутринта Grinning
Записах 2ра ферална в Щерев за 24ти февруари. И аз имам необичайни усещания в корема вечер, когато си легна или сутрин към 9, но още не мога да определя, дали е бебето.
Започнах да чета темата за бебешките колички и наистина е наука за 2ро висше, но поне са единодушни относно това, че трябва да се пробват на живо и мисля това да направя някой от идните уикенди.

# 513
Аз определено вече усещам бебето от около две седмици, в момента съм 17 г.с, но съм със задна плацента и ми е втора бременност. Моята е фетална е чак на 11.03 в Оскар клиник при Стратиева и нямам търпение, защото още не знаем пола Grinning
Аз съм спряла на конкретна количка вече. Нямаме асансьор в сградата, но пък сме на няколко минути от парка, така че ще заложа на по-лека количка, която след това няма да има нужда да сменям с лятна. С първото бяхме със Сайбекс Балиос, който определено е удобна и маневрена количка, но когато детето навърши 1 се наложи да сменим с лятна, защото много ми тежеше вече количката. Общо взето гледайте според индивидуалните критерии - наличие на асансьор, състояние на улиците в квартала, къде ще се съхранява и дали ще има някой да помага всеки ден със сваляне и качване.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:49 от Badajoz

# 514
Аз малко да пораздвижа темичката Simple Smile Как сте, вече всички трябва да сме влезнали във втори триместър и първоначалните симптоми на неразположение да се поотшумели.
Как вървите с кг, аз съм точно 17 г.с и съм + 2 кг
Запазихте ли часове за ФМ и къде? Simple Smile

Аз съм 16 г.с и съм плюс 2кг.Но като забременях бях 43 кг,така че се радвам че съм качила нещо Smile .Зърната са ми доста чуствителни иначе гаденето отмина както и умората един ден я има един ден я няма .Иначе съм се записала за средата на март в Марковс на 2ра фетална морфология.

# 515
Аз съм в 17г.с. и съм качила 3-4 кг в сравнение с преди бременността. Повечето дни почти нямам симптоми, понякога имам главоболие, понякога киселини, коремът ми расте и нямам вече подходящи дрехи за носене. Нещо ново и странно, което ми се случва от няколко дни - имам спукани капиляри по кожата, а също и в носа. За втората фетална още не съм запазила час, но скоро ще го организирам, че май навсякъде се запълват бързо часовете.

# 516
Здравейте, мами! Ако това ще ви успокои,аз утре влизам в 19 г.с. и съм + 9 кг. Бебенцето върви напред от самото начало. Аз съм доста висока и слаба и реално сега съм си в кг, подходящи за височината. Като цяло тези почти 10 кг не ми личат все още имам излъчване на а висока и слаба жена.

# 517
Аз днес влизам в 15та седмица. (Терминът ми първоначално беше за края на Юли, но се премести за началото на август.) Мен ме претеглиха при втория преглед, но при третия не последва контролно теглене. Не мисля, че съм качила, ако съдя по дрехите си. Надявам се и се старая да не качам много, доколкото е възможно, защото преди да забременея си бях с наднормено тегло. Внимавам какво хапвам, също и спортувам всеки ден.

При мен, след като влязох в 14та седмица, се появи болка в кръста и таза, която слиза и към задната част на бедрата, понякога и в долната част на краката. При последния преглед ми казаха, че е нормално и да не се тревожа. Един ден ме боли, един ден - не. Но е търпимо и не ми носи някакъв ужасен дискомфорт, който да пречи на ежедневните ми дейности.

Зърната ми са ужасно чувствителни, дори само с хавлия леко да ги докосна и имам чувството, че някой ми ги реже с нож.

# 518
Здравейте, бъдещи мами!
От известно време ви чета, както и августовската група и реших да се включа тук с термин края на юли.
Първа бременност ми е и съм много развълнувана.
Ходя на регулярни АГ прегледи. Първа Фетална и БХС при д-р Чучумишев, пренатест Vision в МЦ Афродита София.
В момента ме е хванал някакъв гаден вирус и от три дни ме мъчи, но следвам препоръките на АГ за медикаменти и си почивам повече. Надявам се бързо да отшумява.
Иначе не съм започнала да хапвам повече или по - различни храни от преди.

# 519
Писах и в друга група и тук , интересно ми е колко качихте до сега аз съм 16та седмица +4,5кг мисля че са много,но аз нищо не разбирам!

# 520
И аз съм в 16-та седмица, но за момента не съм качила. Дори съм 1 кг по - малко от преди да забременея. Макар че вече леко започва да личи корема. Не се ограничавам или подобни.
Януари имах няколко дни с главоболие, гадене и повръщане и следователно липса на апетит. Тази седмица се разболях и отново подобни симптоми и оказа влияние на цялостните килограми.
С изключение на тези дни си хапвам нормално, нито повече от преди, нито по - различни храни.

# 521
Минавам да споделя, че снощи си купихме Cybex S Balios Lux с кош за новородено Cot S Lux, даже я сглобихме вкъщи и ми допада много. Возих една голяма кофа протеин на прах вътре, не се оплака Grinning.
В момента светло бежовото е на промоция във Вис Виталис, кошът за новородено също.

# 522
Включвам се и аз с въпрос - мислили ли сте за съхранение на стволови клетки и евентуално къде?
Аз разглеждам вариантите.

# 523
Включвам се и аз с въпрос - мислили ли сте за съхранение на стволови клетки и евентуално къде?
Четох наскоро и гледах различни мнения и клипове по темата. Мисля над този въпроса,но не съм се интересувала много как стоят нещата. Какво е заплащането, за колко време се съхранява ? Някой ако е наясно?

# 524
Четох наскоро и гледах различни мнения и клипове по темата. Мисля над този въпроса,но не съм се интересувала много как стоят нещата. Какво е заплащането, за колко време се съхранява ? Някой ако е наясно?

Аз съм запозната само с Future Health. В МЦ Афродита правих пренатест и от там получих информация и за стволови клетки. Вариантите са за 20, 25, 30, 35 и имат различни пакети, всичко е описано на сайта им с цени.
Чувала съм за cells4life, както и за български банки. Но нямам никаква информация.
Познати и приятели също не са съхранявали и нямам мнение и препоръка от първо лице.

Общи условия

Активация на акаунт