Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 837
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!
С 4 дни закъснение и 4 положителни теста се присъединявам към вас под секрет. По приложение термин средата на юли 2025- летни бебчета ще си имаме всички тук.
Първа бременност ми е и не съм сигурна кога точно се ходи за установяване на бременност. Запазих за 19.11, което е 6та седмица и мисля, че е окей.
Лекичко да ви е, мъжете да ви глезят и свекървите да ви слушат хахахаха( аз не мога да се оплача, като майка и дъщеря сме). Успех момичета и ще следя как стоят нещата при вас Heart

# 61
  • гр.Божурище
Здравейте и аз да се запиша на 31г. съм с втора бременност на 06.11 бях на преглед 5г.с + 3 дни всичко е наред явно всеки специалист различно тълкува аз казах на моята лекарка ,че имам леки болки и тя ми изписа Алеракт  + Мегафолат (фолиева киселина).
На следващ преглед съм на 22.11 ❤
Успех на всички !!!

# 62
Мамчета .. препоръчайте ми добър АГ в София.... От малък град съм и лекарката, при която ходя в моя град скоро няма да се върне на работа, а аз съм в 6г.с. + 3 и все още не съм ходила на лекар за потвърждение на бременността ... Разчитам само на 3 положителни теста и ЧХГ (758), който направих в 4г.с.

# 63
Здравейте,днес ходих на преглед 6 г.с и 3дни
Доктора видя плоден сак,но каза че е ниско разположено и не му харесвало това.
Има ли някой в подобно положение, какво вашето мнение?

# 64
Здравейте момичета,

Днес бях на преглед и АГ видя само мехурче и вътре маточна бременност и ми каза, че всичко изглежда напълно наред засега, в 5с.и 4дни съм. На 26.11 отново съм на преглед и тогава каза, че трябва да се види ембрион и да се усети пулс.И аз имам болки ниско долу и се притеснявам понякога, но се старая да съм спокойна и позитивна. Повече ме притеснява факта,че на моменти забравям, че съм бременна и че трябва да се пазя повече. Вие как сте с физическите дейности? Какво избягвате да правите? За вдигане на тежко, знам, но друго? Аз имам голямо и куче и днес по невнимание леко ме удари с лапата по корема ... Хем гледам да не се вглъбявам, но пък и трябва човек да се пази в този период повече.
Поздрави и лека бременност на всички!
П.С. и аз бих се включила във фейсбук група, ако се създаде.

# 65
Аз от днес имам симптоми на болки в гърба около гръдния кош, по-специално от дясно. И едни студени тръпки по тялото. Някои с нещо подобно? Също така се почувствах и доста изморена, без да съм вършила кой знае какво физическо натоварване.

# 66
Момичета, някоя от вас да има бяло течение ... АГто каза, че на следващия преглед ще видим каква е ситуацията ама аз до тогава и това мисля. Не беше кой знае какво, обаче днес е повече и започва да ме притеснява много вече

# 67
Здравейте и от мен! С термин 01.07 съм. Втора бременност, първата беше кухо яйце. Утре влизам в 7ма седмица. За сега неразположенията са болки ниско долу при рязко ставане или преумора (заради което пия но-шпа 3×1), умора, задъхване при по-бързо ходене. От 2 дни ми се гади от почти всичко.. имам по едни 2-3 часа, в които мога да хапвам без да чувствам това гадно неразположение. Днес бях само на плодове и за сега гаденето е с една идея по-малко. Следващия преглед ще бъде на 19.11 и се надявам да чуем и сърчицето. Успех на всички! 😊

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 21:15 от VilianaVa

# 68
Здравейте, включвам се и аз с три положителни теста. На 34 години, втора бременност. Успех на всички и пухкав финал през Юли! Heart

# 69
Здравейте! Утре съм на преглед и много взех да се притеснявам. В 6 г.с. съм, нямам явно изразени симптоми, само умора, задух, апетит  и от време на време болки в корема, това е май... Много се страхувам,искам всичко да е наред! Вие притеснявахте ли се преди първия преглед?

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:29 от Pipinu

# 70
Здравейте! Утре съм на преглед и много взех да се притеснявам. В 6 г.с. съм, нямам явно изразени симптоми, само умора, задух, апетит  и от време на време болки в корема, това е май... Много се страхувам,искам всичко да е наред! Вие притеснявахте ли се преди първия преглед?
Аз се притеснявах, защото имах кафяво зацапване дълго време и изчетох какво ли не в интернет.
Иначе от началото на стимулацията, съм си обещала да не се притеснявам, освен ако няма нещо конкретно притеснително и да не си ограбвам от радостта, която може да донесе всеки ден от бременността.
Аз също нямам симптоми, освен ужасна умора през повечето време от денонощието, но липсата на такива не мисля, че е повод за тревоги, напротив.
В 6+3 г.с. съм.

# 71
Извинявайте за въпроса, казвате, че нямате много симптоми, гърдите при мен са само оплътнени, но не са твърди и болезнени. При вас как са? Тъй като всички говорят за болезнени гърди и все ги чакам да ме заболят... Та само при мен ли е така? Много е странно, въпреки положителните тестове, моето усещане е, че все още се надявам да съм бременна..
Аз се притеснявах, защото имах кафяво зацапване дълго време и изчетох какво ли не в интернет.
Иначе от началото на стимулацията, съм си обещала да не се притеснявам, освен ако няма нещо конкретно притеснително и да не си ограбвам от радостта, която може да донесе всеки ден от бременността.
Аз също нямам симптоми, освен ужасна умора през повечето време от денонощието, но липсата на такива не мисля, че е повод за тревоги, напротив.
В 6+3 г.с. съм.

# 72
Здравейте момичета,

Днес бях на преглед и АГ видя само мехурче и вътре маточна бременност и ми каза, че всичко изглежда напълно наред засега, в 5с.и 4дни съм. На 26.11 отново съм на преглед и тогава каза, че трябва да се види ембрион и да се усети пулс.И аз имам болки ниско долу и се притеснявам понякога, но се старая да съм спокойна и позитивна. Повече ме притеснява факта,че на моменти забравям, че съм бременна и че трябва да се пазя повече. Вие как сте с физическите дейности? Какво избягвате да правите? За вдигане на тежко, знам, но друго? Аз имам голямо и куче и днес по невнимание леко ме удари с лапата по корема ... Хем гледам да не се вглъбявам, но пък и трябва човек да се пази в този период повече.
Поздрави и лека бременност на всички!
П.С. и аз бих се включила във фейсбук група, ако се създаде.

Привет и добре дошла 😎 За мен е втора бременност и започва кошмарно. Дано не е така и останалите месеци. С първата нищо не ме е боляло,сега само ме придърпва корема . С първата бях супер жизнени,сега съм на парцал. Понеже ме боли корема,а малкия иска само да го нося и аз ограничих вдиганията. Иначе продължавам да ходя на йога (с 300 зора). Пази се,но и не прекалявай с вглеждането. Това е естествен момент 😊 А за кучето - супер. Но внимавай,че са малко непохватни повечето и са като торнадата 🤣

# 73
Извинявайте за въпроса, казвате, че нямате много симптоми, гърдите при мен са само оплътнени, но не са твърди и болезнени. При вас как са? Тъй като всички говорят за болезнени гърди и все ги чакам да ме заболят... Та само при мен ли е така? Много е странно, въпреки положителните тестове, моето усещане е, че все още се надявам да съм бременна..
В 6+3 г.с. съм.
При мен няма промяна в гърдите, нито болка. Дори бих казала, че преди цикъл дори ги усещах по-подути.
Вчера бях на преглед и всичко върви нормално, така че явно не е определящо това.

# 74
Момичета, и аз тъкмо се чудя за гърдите. Моите първите седмици бяха осезаемо пораснали и болезнени. Сега постепенно почнаха да спадат, което не знам дали е нормално. 6 г.с. съм. Вчера доста ме наболяваха, но определено ми се струват спаднали. Днес са още по-спаднали и с по-намалена чувствителност. Но пък имам други симптоми като умора, задъхване и желание за сън. Та не знам…

Общи условия

Активация на акаунт