Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 932
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Мами има ли някой който ще ражда със секцио

И аз. Имам 2 предходни раждания секцио и след второто няма минали 2 години, та се налага. Кажи, ако мога с нещо да помогна.

# 646
Аз съм 3то секцио затова питам

# 647
Здравейте. Някоя от вас ползва ли възглавница за бременни? Може ли да препоръчате някоя, от която сте доволни?

# 648
Здравейте. Някоя от вас ползва ли възглавница за бременни? Може ли да препоръчате някоя, от която сте доволни?
Да. Взела съм на kikkaboo. Калъфката може да се сваля и пере,удобна е.

# 649
Аз взех от Jukki и вече месец я ползвам. Калъфа се сваля, за да се пере. Може да се поръчват различни десени за калъф. Нямам сравнение с друга възглавница, но на мен ми е доста удобна - мога да я ползвам под врата, за опора на гърба, корема.
Преди същата работа ми вършеха отделни възглавници, а сега използвам само тази за бременни.

# 650
Здравейте дами,
Четох, че по време на бременността е препоръчително бременната да се ваксинира за коклюш (магарешка кашлица) и респираторен вирус (RSV) с цел да предпази детето, докато и то бъде ваксинирано. Дали някоя от вас има информация как се случват ваксинациите и къде и дали сте се ваксинирали?
Благодаря предварително!

# 651
Здравейте дами,
Четох, че по време на бременността е препоръчително бременната да се ваксинира за коклюш (магарешка кашлица) и респираторен вирус (RSV) с цел да предпази детето, докато и то бъде ваксинирано. Дали някоя от вас има информация как се случват ваксинациите и къде и дали сте се ваксинирали?
Благодаря предварително!

Доколкото разбрах трябва да сме в последния триместър. Аз мисля да сложа ваксината срещу коклюш, защото миналия януари, когато родих втория си син, имаше епидемия от коклюш и починали бебенца. Тогава за първи път се заговори из медиите, че бременните можели да се ваксинират, което обаче аз не бях разбрала овреме и треперих, докато стана време за първата му ваксина.

# 652
Здравейте. Благодаря. А дали знаете дали се поставят в РЗИ или при личния лекар?

Здравейте дами,
Благодаря предварително!

Доколкото разбрах трябва да сме в последния триместър. Аз мисля да сложа ваксината срещу коклюш, защото миналия януари, когато родих втория си син, имаше епидемия от коклюш и починали бебенца. Тогава за първи път се заговори из медиите, че бременните можели да се ваксинират, което обаче аз не бях разбрала овреме и треперих, докато стана време за първата му ваксина.

# 653
Здравейте. Благодаря. А дали знаете дали се поставят в РЗИ или при личния лекар?

Здравейте дами,
Благодаря предварително!

Честно казано, не знам. Аз говорих с педиатърката на децата, тя ще ми я сложи.

# 654
Как се чувствате мами другата седмица влизам във 7мия месец и много е активно бебчо най-много го усещам долу а вие

# 655
Момичета някоя от вас да е имала проблем с АСАТ и АЛАТ нещо са ми завишени и тъй като ендокринолога нищо не каза малко съм притеснена защото чета ,че може да има усложнения с тях .Ако някоя знае как стоят нещата ще съм благодарна 💖

# 656
Момичета някоя от вас да е имала проблем с АСАТ и АЛАТ нещо са ми завишени и тъй като ендокринолога нищо не каза малко съм притеснена защото чета ,че може да има усложнения с тях .Ако някоя знае как стоят нещата ще съм благодарна 💖

Здрасти, на мен не са ми назначавани като част от рутинните изследвания, но ги проверихме (бяха в норма) + други чернодробни и жлъчни показатели заради силни сърбежи и съмнения за холестаза - може би и при теб са ти ги пуснали заради някакво оплакване?
Ако ендокринологът няма коментар но се притесняваш, обсъди и с АГ или с друг ендокринолог, има и онлайн консултации в приложения като Healee.

# 657
Ами странното при мен е ,че края на миналия месец бяха ми ги изследвали защото ходих до спешното имах болки в корема оказа се че е от храна а показателите бяха едното 12 другото 18 и 20 дена по късно правих изследвания за диабет и пак ми ги пуснаха и изведнъж едното 30 другото 51 и то даже аз само го видях от епикризата на болницата иначе ендокринолога ми каза захарите са добре и това е не разбирам тези лекари защо си мислят че ние сме лекари .....сега съм решила да си ги направя повторно и ако е същия резултат ще обсъдя с АГ

Здрасти, на мен не са ми назначавани като част от рутинните изследвания, но ги проверихме (бяха в норма) + други чернодробни и жлъчни показатели заради силни сърбежи и съмнения за холестаза - може би и при теб са ти ги пуснали заради някакво оплакване?
Ако ендокринологът няма коментар но се притесняваш, обсъди и с АГ или с друг ендокринолог, има и онлайн консултации в приложения като Healee.

# 658
Колко често ходите при Аг-то

# 659
В месеца веднъж ,но пратих му изследванията каза че за момента нямало повод за притеснение та се поуспокоих

[quote author=Silviq666 link=topic=1704288.msg49629263#msg49629263 date=1745325877]
Колко често ходите при Аг-то
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт