Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 252
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

Има ли някоя от вас с остри болки като контракции в матката? Усещам нещо като спазми за по секунда пробожда, в средата ниско долу между яйчниците. Много ми е притеснено в 5та г.с съм, но от днес на обяд тези пробождания не спират. Доктора ме вика във вторник за първи преглед и пулс, след зет трансфер съм. Благодаря!

# 121
Здравейте,

Има ли някоя от вас с остри болки като контракции в матката? Усещам нещо като спазми за по секунда пробожда, в средата ниско долу между яйчниците. Много ми е притеснено в 5та г.с съм, но от днес на обяд тези пробождания не спират. Доктора ме вика във вторник за първи преглед и пулс, след зет трансфер съм. Благодаря!

Ами аз имам нещо подобно от време на време, да. Даже само в единия яйчник. Ама ту спира, ту почва. На предния преглед не се е видяло нещо необичайно.

# 122
Благодаря ти за коментара.Heart Мен ме безпокои, че не ме прорязва в яйчниците, а в матката ( ниско в средата). Преди няколко дни ме наболяваха яйчниците, но беше много по различно. Сега болката е като крампа на матката.

# 123
Добро утро,пии нош па ,мен много ме успокоява пък и гинеколожката ми го изписа. Hug
Благодаря ти за коментара.Heart Мен ме безпокои, че не ме прорязва в яйчниците, а в матката ( ниско в средата). Преди няколко дни ме наболяваха яйчниците, но беше много по различно. Сега болката е като крампа на матката.

# 124
Да пих, но без резултат. Явно много съм се шашнала защото не успях да заспя до 4 часа снощи усещах крампи.

# 125
Момичета, някой има ли болки ниско в кръста ? От тази сутрин насам болките са малко повече и се притеснявам , но болките ги получих след стоене повече на крак след домакинска работа . Дали е нормално ?

# 126
  • гр.Божурище
Момичета, някой има ли болки ниско в кръста ? От тази сутрин насам болките са малко повече и се притеснявам , но болките ги получих след стоене повече на крак след домакинска работа . Дали е нормално ?

Нормално е затова г/д редувай работа после почивка и аз вчера малко се преуморих и следобяда вече много ме заболя кръста.
Момичета послушах ви и си записах час при предната ми гинеколожка с първата бременност.Има ли някоя от вас която се следи в Болница Д-р Щерев -
София ?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:42 от obichammama

# 127
Аз съм в Щерев, но за момента (до 12та седмица) ще ме следи репродуктивният ми лекар. После се местя при проследяващ до края.

# 128
При кой лекар сте се насочили в Щерев?

# 129
  • гр.Божурище
При кой лекар сте се насочили в Щерев?

Преди 6 години бях при д-р Ралица Милчева сега пак се записах при нея дано да не съм сгрешила ,но тогава беше супер доктор

# 130
Аз съм при доц. Юнакова, защото при нея правих ин витро. Не знам дали следи спонтанни бременности. Много е стриктна и строга. Не обяснява много, но отговаря винаги на вайбър, дори рано сутрин и късно вечер.

# 131

Аз също съм така от началото на 5 г.с. и сега често ми се случва да имам силни болки , но ходих на лекар, видяхме сърчицето и няма проблем. Забелязвам, че се случва най-вече, когато много се претоваря.

# 132

Аз също съм така от началото на 5 г.с. и сега често ми се случва да имам силни болки , но ходих на лекар, видяхме сърчицето и няма проблем. Забелязвам, че се случва най-вече, когато много се претоваря.
Аз говорих с АГ и той ми каза да приема но шепа 2 таблетки и магнерот , защото болките цял ден не спряха , но сега съм малко по-добре. Аз още не съм чула сърчице дано тази седмица чуем. Както казах малко съм притеснена имам един мисед преди 5 месеца.

# 133
Момичета, на вас подуват ли ви се коремите? Моят е толкова подут, че не мога да го скрия и се притеснявам да не разкрият колегите и близките. Уж не ям повече от обикновеното. Структурата ми е такава, че дори и слаба, винаги съм имала коремче. Но сега положението изглежда като в 3-4 месец,  а съм едва в средата на втория.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 16:25 от Pipinu

# 134
Аз съм така,в 8г.с съм и си ми личи вече,че не съм “преяла” просто Grinning
Слагай по-широки дрехи,ако не искаш да ти личи,иначе на мен ми е 2ра бременност и според мен е нормално.
Бях се притеснила и аз като теб,но гинеколожката ми каза,че се наместяат много хормони и тн и е нормално. Close Heart Eyes

Момичета, на вас подуват ли ви се коремите? Моят е толкова подут, че не мога да го скрия и се притеснявам да ме разкриват колегите и близките. Уж не ям повече от обикновеното. Структурата ми е такава, че дори и слаба, винаги съм имала коремче. Но сега положението изглежда като в 3-4 месец,  а съм едва в средата на втория.

Общи условия

Активация на акаунт