Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 178
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, аз ви напускам. Претърпях спонтанен аборт. Пожелавам ви само здраве и всички да бъдете с успешни бременности.

# 256
В петък съм на преглед, запазила съм час за фетална на 02.01 при д-р Славяна Галева,моята аг твърди,че този тест е за жени над 35 и с рисков фактор, но за мое успокоение ще искам да пусна и него,  сега в петък още да си запазя час. Тя работи с лаборатория Афродита, видях цената и е нещо от сорта на 1125лв.

Те май правят Vision тест-а, нали? И моя ще е такъв. Подобна беше цената за базовия пакет.

# 257
В петък съм на преглед, запазила съм час за фетална на 02.01 при д-р Славяна Галева,моята аг твърди,че този тест е за жени над 35 и с рисков фактор, но за мое успокоение ще искам да пусна и него,  сега в петък още да си запазя час. Тя работи с лаборатория Афродита, видях цената и е нещо от сорта на 1125лв.

Те май правят Vision тест-а, нали? И моя ще е такъв. Подобна беше цената за базовия пакет.
Да,точно този. Той се води базов,но мои приятелки поразпитах са доволни и ще се спра на него.

# 258
Здравейте , момичета току що говорих с АГ и тя ми каза , че са намерили в кръвта ми хепатит Б , попитах дали е опасно за ембриона каза , че не е , но просто ще се проследи на 17.12 имам час при нея. Някой чувал ли е нещо за хепатит Б и бременност.

# 259
Здравейте. Аз съм или в 7 или 8 г.с ( преди седмица и половина бях на преглед. Тъй като бебето върви по-голямо от изчислената г.с,  спрямо последната менструация(която ми е редовна и безпроблемна)е възможно и да съм забременяла по-рано от изчисленото или просто бебо си върви по-голоям , тъй като аз и моят приятел сме доста високи).
Вие ще правите ли генетичен тест и какво ви е мнението за него ? Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост!

Аз съм на 27 години. Днес съм на втория си преглед и ще обсъдя с гинеколожката този казус. Имам приятелка в по- напреднала бременост и си е правила в Афродита , този генетичен тест , но не е останала доволна. Благодаря Ви за отговора.

# 260
Момичета, сега чета, че е безсмислено да се правят толкова рано пренаталните тестове, защото имало много малко количество ДНК от бебето в кръвта на майката. Чудя се дали да си отлагам часа за по-натам. По принцип трябва да отговарям на 11 седмици и 6 дни в деня, който запазих. Дали е рано?

# 261
Момичета, сега чета, че е безсмислено да се правят толкова рано пренаталните тестове, защото имало много малко количество ДНК от бебето в кръвта на майката. Чудя се дали да си отлагам часа за по-натам. По принцип трябва да отговарям на 11 седмици и 6 дни в деня, който запазих. Дали е рано?

Не съм на 100 процента сигурна,но съм чувала,че от 9 седмица се правят. Аз бях на преглед преди 2 седмици (тогава бях в 5+5), но прецених,че на следващия дефакто в петък ще говоря с аг за този тест.

# 262

Не съм на 100 процента сигурна,но съм чувала,че от 9 седмица се правят. Аз бях на преглед преди 2 седмици (тогава бях в 5+5), но прецених,че на следващия дефакто в петък ще говоря с аг за този тест.

Да, те си ги маркетират, че се правят от 9-та седмица, но моя АГ искаше първо да минем ФМ и БХС. И чета в една от другите теми момичетата да споделят, че и в 10-та седмица било рано, че можело да се пропусне нещо, заради малкото количество ДНК.

# 263
Здравейте, включвам се с добри новини. Бях на преглед днес в 6+4, видя се сакче отговарящо на 5+5 заради овулацията ми на 25-ти ден. Около 10.12 съм на следващ преглед и нямам търпение. Термина ми е 19.07 ❤️❤️❤️

# 264
Ще направим ли вайбър група,какво мислите? Аз съм за 😊

# 265
Момичета, аз ви напускам. Претърпях спонтанен аборт. Пожелавам ви само здраве и всички да бъдете с успешни бременности.

Много съжалявам да го чуя
Имаше ли някаква индикация за това или обяснения изобщо защо се е случило.

# 266
Ще направим ли вайбър група,какво мислите? Аз съм за 😊
Да, аз мога да я направя, но ми трябва поне един телефон, за да я създам или поне така го дава при мен.

# 267
Много съжалявам за случилото се. Разбирам те напълно. Стискай зъби и следващия път ще е твоя ❤❤❤ все пак казаха ли на какво се дължи?

# 268
Създадох Вайбър група, който иска да се включи да ми остави телефон на лично и ще го добавя.
Оставям линк за групата, момичета
https://invite.viber.com/?g=eD5xvVhp21NLA_xPeUNIekcJ9hRAdq7P

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 15:12 от s.a.gergana

# 269
Благодаря ви много. Случи се, защото лекаря не ми обърна внимание, когато получих зацапване преди няколко дни и ми каза, че е нормално. Всъщност тогава е бил започнал аборта, може би с дуфастон щяхме да спасим положението, но така е трябвало да се стекат обстоятелствата явно. Първо бяха кафяви капки, после зацапване, след това ярка кръв, накрая съсиреци и самичко си падна..

Много съжалявам за случилото се. Разбирам те напълно. Стискай зъби и следващия път ще е твоя ❤❤❤ все пак казаха ли на какво се дължи?

Много съжалявам да го чуя
Имаше ли някаква индикация за това или обяснения изобщо защо се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт