Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 062
  • 689
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,може ли да ме насочите дали някъде го има наличен Lattafa Eclaire?
Виждам го по някакви сайтове,различни от отбелязаните на 1 страница,а не знам тази марка има ли ментета и не смея..

# 121
Здравейте,може ли да ме насочите дали някъде го има наличен Lattafa Eclaire?
Виждам го по някакви сайтове,различни от отбелязаните на 1 страница,а не знам тази марка има ли ментета и не смея..

В Дъглас го зареждат през няколко седмици. Ако може да се има доверие на наличността по магазини, има бройки в няколко мола в Пловдив и София.
https://douglas.bg/lattafa-eclaire-83840

# 122
Имаше го и във всички нови арабски магазини по Витошка. Има голям бум на откриване на такива обекти около това място.

# 123
Благодаря ❤ Ще следя Дъглас,физически се съмнявам,че ще имам възможност да отида.

# 124
# 125
# 126
# 127
Никаква ориенталска държава не сме. Бедни сме и всеки иска да мирише добре за без пари, понеже няма. Това е най-първата причина да се купуват арабски парфюми. Миналата седмица коментирах с познат, който много иска Том Форд, но бюджета му стига само за Al Haamm нещо си. И си взе него разбира се. Дори и казано на шега не е нито окей, нито вярно.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:09 от Lale_Lili

# 128
Елинор вече нямат безплатна доставка до офис на Спиди или е някаква грешка по сайта?

# 129
  • София
Завършен ли е ремонтът на Нотино, имам да си взимам нещо от там.

# 130
Елинор вече нямат безплатна доставка до офис на Спиди или е някаква грешка по сайта?
Май няма. Двете последни поръчки са с платна доставка.

# 131
  • София
Няма грешка. И моите последни поръчки са с цена на доставка.

# 132
Изпуснала съм ремонта на Нотино. Още по-голям ли правят магазина?

# 133
  • Sunshine state
Арабските парфюми и тук в САЩ са хитови и не са само за бедняци, само да уточня. Имат страхотни попадения с много добра трайност. Да не говорим, че много дизайнерски не си заслужават цените. Извинявам се за оф топика. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:45 от Pupitka

# 134

Общи условия

Активация на акаунт