Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 955
  • 689
  •   1
Отговори
# 225
Ee, за единия Dior блокирахте сайта на Прити-то 😁
Е то глитъра на Диор го няма така или иначе, или друг Диор се визира?

# 226
Много бързо падна сайта...
Миналата година беше същото.Мъчих се и се отказах.Как не го оправиха за толкова време.

# 227
Няма го, нищо конкретно не визирам.
Така, образно казано (мисля, че всеки чака нещо изключително на отлична цена и ако може да е Диор 😂  😉

# 228
Аз съм вътре разбира се с гримове Диор. Но се колебая. 😆

# 229
Пуснах една поръчка, сайта блокира. Сега искам да пусна друга, изписва че кода е невалиден! Има ограничение за брой или бъг с кода?! Ядосах се вече…

# 230
Миналата година беше същото.Мъчих се и се отказах.Как не го оправиха за толкова време.

Не си струва - надути и нереални цени. Дори и с тези 30% пак не си заслужава!👍

# 231
Пуснах една поръчка, сайта блокира. Сега искам да пусна друга, изписва че кода е невалиден! Има ограничение за брой или бъг с кода?! Ядосах се вече…
Има ограничение и кодът може да се използва само за 1 поръчка.

# 232
Чудесно, пиша им мейл и се отказвам и от първата! Ако не бях пуснала поръчка и както падна сайта можеше продукта да бъде изчерпан ими сайта въобще да не се оправи.
Изключително ниска топла се оказаха!
Както и да е Simple Smile
Хубава вечер и извинете 💫

# 233

Не си струва - надути и нереални цени. Дори и с тези 30% пак не си заслужава!👍
Това са официалните вносители и официалните цени. Заслужават си новите палитри и фон дьо тени на Диор и още как. -30% рядко има дори за гримьори. Но сайта не е читав и пада, а на тях не им пука.

# 234
Звучи ми сякаш имат изгода сайта да падне. Така хем ще има продажби, хем няма да продадат всичко и ще си измият ръцете с технически проблеми, за които знаем че не правят нищо да решат за Н-та поред година. Който хванал, голямата промоция хванал, за другите редовни цени и работещ сайт след няколко часа.

# 235
  • София
При мен сайта работи. Поръчах без проблем.

# 236
И при мен работи без проблем, зарежда ми веднага. Направих поръчка за 3 минути.

# 237
А изгода нямат никаква, защото после отиват с изтичащ или отдавна изтекъл на сезонните разпродажби -50 и -70% на приземния етаж в магазита и трябва да работят много, защото винаги е пълно с народ.

Сега работи сайтът отлично.

# 238
  • Бургас
При мен сайта работи без проблем. Поръчах

Miss Dior Parfum Парфюм 35 ml

Addict Lip Tint  351 Natural Nude

Червилото ми излезе почти безплатно с намалението. Парфюма е нов и все още държи цена и след прилагане на кода стана доста добра. За подарък са за РД на дъщеря ми.

# 239
https://makeup.bg/product/9695/?utm_source=email&utm_medium=emai … tent=product_9695

Chloe в кошницата е 50.29лв за 30мл.

My burberry 90мл е 84лв, също в кошницата намаля цената.
И ако сложите и минус 10лв за рожден ден....

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 08:05 от Ая

Общи условия

Активация на акаунт