Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 982
  • 689
  •   1
Отговори
# 240
  • До сърцето...
Само за днес в Notino

# 241
Здравейте!
В Delirium.
Скрит текст:

# 242
  • София
Да се има предвид, че първо са наточили брадвата и след това са дали кода....

Имах запазени в кошница сет от маските на Томас Рот на предишната цена. За щастие вчерашната им цена беше запазена в кошницата ми и успях и 15% код да приложа и се получи добре
Скрит текст:

# 243
В понеделник направих поръчка от flaconi.de. Беше указан краен срок за доставка 15.11.(днес) но след като до сряда вечер поръчката ми не беше шипната ми беше ясно, че до петък няма как да дойде и сторнирах поръчката обаче до момента нямам мейл дали я сторнират или не, както пишеше😌 Някой дали е изпадал в подобна ситуация да ме посъветва какво се прави 😒

# 244
в Notino
В Парфюм.бг по същия начин се готвят за предстоящите намаления. Нещата в любими са с 20-30 лв нагоре.

# 245
  • До сърцето...
Което си е, си е... Hands Plus1 то им е редовна практика.

# 246
В понеделник направих поръчка от flaconi.de. Беше указан краен срок за доставка 15.11.(днес) но след като до сряда вечер поръчката ми не беше шипната ми беше ясно, че до петък няма как да дойде и сторнирах поръчката обаче до момента нямам мейл дали я сторнират или не, както пишеше😌 Някой дали е изпадал в подобна ситуация да ме посъветва какво се прави 😒

Мисля, че ще ви изпратят мейл, ако сторнирането е било успешно/неуспешно. Възможно е, ако е минало твърде много време от покупката, да не може да ви я отменят и все пак да ви доставят продукта. Аз имах такъв случай. Но ми писаха мейл де - продуктът е бил подготвен и не можели да отменят поръчката. Препоръчаха ми, ако искам да го върна след като го получа.

Иначе, като говорим за Флакони - имам еднократен код за 10 евро отстъпка, който изтича утре. Няма да го ползвам, ще се радвам, ако някой се възползва.

MPASOV1069-4EZE

Важи при минимална сума 69 евро. Не може да се приложи за следните брандове: CHANEL, Dyson, CREED, DR. BARBARA STURM, Parfums de Marly, Maison Francis Kurkdjian, Initio, Kevin.Murphy, BYREDO, Sensai, XERJOFF.

# 247
  • София
[
[]
В Парфюм.бг по същия начин се готвят за предстоящите намаления. Нещата в любими са с 20-30 лв нагоре.
[]
както се казва хубава работа ама българска

# 248
# 249
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, добавих Moschino Toy Boy /посочена  безплатна доставка/в количката в Нотино,  а като плащам има опция само за безплатна доставка в магазин. Много е подвеждащо или аз бъркам, дори и на кутия пак има 3,95лв

# 250
За безплатна доставка трябва да се добави код delivery.

# 251
  • Plovdiv, Bulgaria
Meddyy, благодаря много! Не се сетих да добавя втори код.

# 252
# 253
# 254
  • Sunshine state
Какво е ориенталско-фужерен? Наистина ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт