Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 945
  • 689
  •   1
Отговори
# 420
# 421

Взех тази красавица, но не се разбираме много. Добре че имаше тестер. Ако някой го е изпуснал да ми пише. Непокътнат е. Ще го връщам в събота в Парадайса.
И аз го поръчах, но пристигна изтекъл в кутията( в куриерската го погледнах- уж всичко беше ок, но по пътя усетих силна миризма, а вкъщи на хубава светлина установих, че има текло под фолиото) и въпреки, че беше за подарък го отворих, за да не се изложа....е, сега цялата къща, терасата и аз миришем зверски. От флакона липсват поне 10-15 мл, които са изтекли в металната кутия и са попили и буквално разтекли червената основа- докато го отворя се омазах яко с червена лепкава гняс ... Не си представям да им го пращам, щото  то се не диша около него( на терасата съм го оставила, белким изветрее) .С Нотино водим кореспонденция цял следобед- писах им, пратих им снимки, но искали да се чуем и по телефона утре...а, днес няколко пъти се опитах да им се обадя , но номера от сайта- не отговаря. И май ще ми е последната поръчка от тях( поръчвала съм много пъти досега, но не е имало проблем).

Редактирам: След нколко мейла и едно телефонно обаждане, се разбрахме да ми изпратят нов, като извинение и ако и той е дефектен- да им върна и двата и  да ми върнат парите. Макар, че тоя аромат е просто брутален и се чудя вече защо ми е- особено с по- големи количества, може да ти се пригади( от вчера съм го оставила на възможно най- проветливото място вкъщи и още от входната врата вони, та се не трае).

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:06 от =-=-=-=

# 422
  • Балчик
Еее, Венера направо "избухнаха" с "намаления"!
Как им се откъснаха от сърцето?

# 423
Здравейте!
Във Venera cosmetics.

# 424
# 425
https://shop.lillydrogerie.bg/black-weekend?ref_tim=1732089586&r … 1828365_128707826

Предполагам, че през черния уикенд цената на Gisada Ambassador Intense ще може да се намали с още 15%!? Незнам!🙂
https://shop.lillydrogerie.bg/gisada-ambassador-intense-m-zhka-p … oda-100-ml-543768

Да, хваща го кода - към 90 лв. става GISADA AMBASSADOR INTENSE. Вече ме замислиха сериозно, макар че не ги обичам покупките на сляпо.
Кажете нещо повече за този парфюм, освен че прилича на Диор Соваж Еликсир. Няколко мнения видях, че не бил подходящ за млад мъж и за дневен парфюм, така ли е наистина?

# 426
Здравейте! Едно време е имало сайт - Scarlet Beauty, някой знае ли парфюмите там оригинални ли са били?
Благодаря предварително за отговора

# 427
Scarlet Beauty, беше любим сайт с оригинални продукти. Без съмнение!

# 428
  • София
Да, оригинални им бяха продуктите. Продаваха стари колекции предимно.

# 429
  • София
Здравейте! Едно време е имало сайт - Scarlet Beauty, някой знае ли парфюмите там оригинални ли са били?

Нещо като аутлет на марките от групата на Estee Lauder, чиито права се държаха от гърци. Сайтът имаше българска версия. Аз поръчах червило, което дойде с отдавна изтекъл срок на годност и го върнах. Имаше разни особени случаи, но като цяло потребителите бяха доволни.

# 430
  • София
Парфюмите още ги ползвам и са ок.  От бялата козметика имаше издънки с изтекъл срок и им ги върнах. Като цяло бях доволна от продуктите.

# 431
И аз нещо не схващам за parfium.bg 🤷🏼♀
Пуснали са код за черен петък за 10%, но то и тук в темата има такива.
Знам, че цените са им супер добри ама все пак 😹

# 432
В parfume.bg Van cleef е на добра цена. Пазарували ли сте от там, защото парфюмът е скъпичък и не ми се иска да попадна на менте.

# 433
# 434
  • София
Налични 2 бр., с намаленията 249

Отнесох единия, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт