Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2024

• 78 055
  • 689
  •   1
Отговори
# 465
Да,поръчах и един крем на Юсерин.Общо за 2-та ми даде 11 броя минита на Ланком подарък.

# 466
Някой с Xerjoff Naxos бач 2024? Много слаба проекция, силаж и трайност?? От parfium.bg го взех. Ерба Пура от там пак го взех, но той е супер траен с много добър силаж и проекция.. много съм разочарпван от Наксос ;[[[[[[[[◇◇◇◇

Здравейте, оставете го да отлежи за месец - два! При мен също беше така. Имам парфюми, които преоткривам дори след 2 - 3 години - ефекта е феноменален!!! Същото е и с домашната ракия - никога не консумирам последната - много по-улегнала и богата е минало-годишната!👍🙂

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 09:58 от valiodj

# 467
Много добър и труден за намиране клонинг на Layton.
https://parfium.bg/the-woods-collection-natural-dusk-%D1%83%D0%B … 4%D0%B0-edp?_gl=1*xxe42c*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrqun17krzuewM1IIWf6dyZYFUu1Df6zHbSAueC3ePzumUnBPieNOT2QxoCdfMQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADuspYXcwVxPS1XyNCvbLrbCTri8q

# 468
Стабилно намаление на ФМ (и не само) във ВК:
https://vkfragrance.bg/vendor/frederic-malle

# 469
Чакам ЧП за да взема нови 50 ml Carnal Flower...
После да почерпиш Simple Smile

Frederic Malle Carnal Flower

Налична е и 100-чка за 368 лв.

Цените на бранда са невиждани никъде досега, както и тези на Royal Crown!
Както се казва в такива случаи Висша Козметика трошат камъни с голи ръце...Smile

# 470
Остана и да ги изпратят, защото в началото на тази година имаха големи намаления, изпратиха ми потвърдителен мейл и после нищо. Дори не им преглеждам сайта.

# 471
Някой с Xerjoff Naxos бач 2024? Много слаба проекция, силаж и трайност?? От parfium.bg го взех. Ерба Пура от там пак го взех, но той е супер траен с много добър силаж и проекция.. много съм разочарпван от Наксос ;[[[[[[[[◇◇◇◇

Здравейте, оставете го да отлежи за месец - два! При мен също беше така. Имам парфюми, които преоткривам дори след 2 - 3 години - ефекта е феноменален!!! Същото е и с домашната ракия - никога не консумирам последната - много по-улегнала и богата е минало-годишната!👍🙂
Знам за процеса на оксидация, но това не ми се струва да е проблемът. Все пак, парфюма по всички критерии - трайност, силаж и проекция, е в кофата... няма да стане чудо..
Дали ще мога да го върна? Разпечатан е и съм пръскал 5 спрея. От parfium.bg.
Намерих хора, които се оплакват като мен за Наксос, и всеки от тях споделя че трехния парфюм има мирис на мента, моя също има мирис на мента. Явно има такива прецакани бачове.

# 472
parfium.bg приемат рекламация, но с 30% по-малка възвращаемост, ако това ви устройва... А най-добре се свържете с тях и се разберете за подробностите.

# 473
  • София
Днес много добри цени за Barenia във   flaconi.de

# 474
  • София
Днес много добри цени за Barenia във   flaconi.de
Има и 10 евро отстъпка, която хваща и парфюмите на Шанел, за поръчка над 69 евро.

# 475
# 476
# 477
Поръчах L'eau d'hiver oт ВК преди час, вече получих мейл, че е изпратен Flushed Дано се харесаме!

# 478
Поръчах L'eau d'hiver oт ВК преди час, вече получих мейл, че е изпратен Flushed Дано се харесаме!

Чувала съм чудесни неща за L'eau d'hiver. Описват го като изключително красив аромат. Мен ме спира хелиотропа, с който не се разбираме, но ще се радвам, ако споделите впечатленията си от парфюма. И за да не е спам чакам HERMANN
Etat Libre d'Orange
от Делириум.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт