Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 696
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 145
Ре, кажи си ,че нарочно ги забрави!Че утре пак да мачкаш бабина.
    Прибират се моите от Плевен и щеркинса ми праща клип.Графинвта искала да ака на баба къща.80км това повтаряла.Сяда на гърнето и с най-благия тон,с най-сладката усмивка"Баба, много исках да го пусна тук!" Ние падаме от смях.
    Цялата работа е щото като мием ръце я оставям да се мокри и маже със сапун, без да я юркам да бърза.Иначе се чувствам много специална.Хахахаха.
  Бърдо,стискам палци!

# 2 146
  • София
Хем първоначално се разхилих за съдбата на банана, хем после се разревах. Аз също съм доволно цинична, но този акт на цинизъм и егоистичност и липса на критично мислене ми идва много.
Знам, че поне 95% от капиталите са в едни 5-6% от населението, но подобни демонстрации са отвратителни.
Мога да се сетя за стотици каузи, които биха направили нещо с тези пари.

# 2 147
Добро утро!
   Пия кафе и се чудя откъде да я почвам.
Малко пердета ми се ще да изпера,да готвя,ОИ,яде ми се кисело зеле с ориз.Май и на пазар ще се ходи.
   Ама първо кафето,на тишина и спокойствие.
  Спокойна събота!

# 2 148
  • Mediterraneo
Морнинг. Аз моето кафе го отметнах. Чакам щерката да се нагласи, отиваме на мач.
За ядене съм натъкмила едни пържоли, пълнени чушки, баница и боб с наденички. Да видим кое кога, няма да всичко наведнъж. А, и крем карамел ще правя във фраера, да видим какво ще извадя.
Ядосвам се с едни слушалки, писах на продавача, не била от него покупката. Ще ескалирам нещата до Амазон, не се притеснявам, но за 20 евро хич да не ме правят крива. ММ вика кво се занимаваш, вземи си нови. Ам не искам, тези са в гаранция, правото си търся. На такива евтини стоки гаранцията обикновено е да ти пратят нови. Та ще продължа да дращя по чатовете днес

# 2 149
  • Пловдив
Аз спах Grinning
Добър ден ли стана? М да...забърках катмите, ще са късна закуска Simple Smile и кафе...

# 2 150
  • тук и там
Добро утро!Пия кафе,изкарах до 7,20 в леглото,въпреки че Майчето се домръцка в спалнята както обикновено в 5,30 и започна да мърка и да ме целува.Ще отида да купя една торта ,че ще имаме гости,май телешко ще готвя.Чудя се вече какво да приготвям като дойдат гости през зимата -сьомга,пържоли,пилешко вече съм ги включвала в менюто,въртя ги до втръсване.През лятото изкараме барбекюто и не го мисля,сега не мога да го измисля.Идеи?

# 2 151
Украсих,ма не е мойто. Обаче съм дала обещание на щеркинса,ако се случат едни неща,по-точно не се случат, да работя върху това,да си променя отношението към коледния дух.
    Готвя кисело зеле с ориз,ще прахосмуча,пердета се перат,бе кеф!

# 2 152
  • София
Добра събота!

Бърди, как е днес ТМ?

Злате, а Тролчето как се чувства?

Мисте, твоят брат изписаха ли го?

Мързи, всеки път ми се струва, че описваш Пантата когато разправяш за Мис Каприз! Толкова добре те разбирам!

Госпожица Панта пак не може да спи. В началото на годината имаше такъв период. Тогава бяхме на невролог. Изписа капки, които не купихме, защото отмина само, а неврологът отсъди, че е здрава. Сега ще купя капките.

Марул, и на мен украсата не ми носи радост в последните години. Изобщо Коледа не я усещам по същия начин като преди време. Знам откъде идва, но на този етап на яма как да го променя.

# 2 153
  • Пловдив
Излапахме сите катми Blush М да...спестихме обяда вика мой мъх Stuck Out Tongue Winking Eye
Сушилнята върти, леща готова, дом.пиле сварено (ся Сиросчето щеше да ме навика), но ние така го обичаме Simple Smile Ще правя и супа и сложих да се варят крачета и ушо за пача чорба Grin дет аз не близвам.
За по-късно бискв.торта и хляб, но трябва и пазар.
П.п...личи си, че сме у дома, налЕ? Simple Smile

# 2 154
  • София
Още не съм украсила аз. Няма да готвя днес. Нещо много ни мързи. Нали ви писах преди 100 години за шкафовете. Още са несглобени, ама вече не ми пука.
Намазах едни обувки от черния петък, а куч пила за нокти.
МН се оказа далновиден като купувахме количката. Ще им трябва втори кош 😊. Викам им, кога намерихте време 🤣.

# 2 155
  • Пловдив
Ре, второ бебе или...?

Панде, да, вчера са го изписали и утре щял да иде на село 🤪
Бърди правилно рече, че тоя човек няма се спре.
Бърд, кажи как е мъхов?

# 2 156
Панде, благодаря, че питаш. Няма температура, но е по-подут от вчера. Спа 12 часа Flushed И мрънка, мрънка.

Готвих супа, правих “салата” с картофи, яйца и майонеза. На мен крем карамел. Имам и тиква, после и нея ще направя.

Ходих да прибирам пратки. Похвалвам се с нов пуловер от Ремикс - кашмир и коприна. И една книга, за която ме инфлуенснаха в другата тема.
Скрит текст:
Вън пръсна много неприятно, плюещо такова. Само за книга под одеалото.

# 2 157
  • София
Бърди, нека мрънка, само да му мине.
Покажи пуловера. Много обочам тази комбинация.
Да мисте, второ.

# 2 158
Юхуу, верно бързи твоите хора, Ре Grinning Браво, браво! Всичко да е както трябва.

Панде, какви са тези капки?

# 2 159
Реееее ❤❤❤ деца да има 😊😊
Палчета за болните бързо да се оправят 🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт