Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 697
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 130
  • sf
Е, Добри, що за въпрос!! На Барса 😃

# 2 131
  • София
Трия, каквото бях написала и актуализирам. Свързах се по телефона с класната. Беше много мила. Извини ми се, че не ми е отговорила на съобщението. Каза, че срокът за извиняване е 2-ро число и извинява накуп на всички ученици. Чака още бележки жената. Да не се притеснявам каза.

Сега се чувствам като пълен идиот, че я обезпокоих, а и във форума що мрънкане измрънках по този въпрос. Ама поне ми олекна. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:47 от Pandachina

# 2 132
Панде,я не се коси.Ти не знаеш тези неща,тя е можела да ти отговори.
   Донси,кефиш!
Бюти,страхувам се да пазарувам онлайн,ама за сметката си се стрхувам.Аз почти така пазарувам,без хранителни.Но засега се удържам,черни петъци,блекфрайдейци,Ич не ме мамят.Бях харесала две блузки за кандидат снахите в АЮ,ама няма номера
   Почти съм запълнила календара на Кати,утре ще го дам на майка й и на 01.12.да го попват.Ще ви го снимам утре..
    Синчето са пристигнали.Щерката се прибират от Плевен,ходиха да видят нашите , с Кати.Мама ми звъня,така заредена ми се стори,колко им трябва на прабаба и прадядо.Пък нашата хитруша ги гушкала до колата ,казала им че ги бича две/обича ги две,това е най-голямото за нея/.И те сега летят от щастие.

# 2 133
  • София
Донси, голям образ си. Да си изкараш страхотно.

Аз мачках меки бузки и крачета днес. И забравих да им дам кутийките та утре ще ходим ние и пак ще мачкам хамстерчето.

# 2 134
Марулетка, не съм Бюти, ама разбрах, де Grinning

Утре било събота без покупки, да си знаете.
Помните ли банана с тиксото - произведението на изкуството, продадено за над 6 млн долара? Е, собственикът му го изял Joy

# 2 135
Бърд, имам още три да му продам на половин цена по случай Черен Петък!

Не моа хора, такива неща чух и видях днес от уж клиенти, че на психолога ми ще му се изправи перчема!

# 2 136
Сис, ама със сребристо тиксо ли са? Joy

# 2 137
Аха, и със златисто имам още толкова!

# 2 138
Ехее, ти ще превъртиш милионите, няма да те мисля Simple Smile

# 2 139

И аз в бизнеса. 😎🤣

# 2 140

Навремето заради такъв банан и прилежащите му мандарини цял дългогодишен държавен строй е рухнал, та знае ли човек…

# 2 141
Уф, МУ почна да вдига температура. Не му беше ок, та премери - ниска е засега, 37.5, ама е на антибиотик трети ден.

# 2 142
Бърди, да пише на лекаря или да иде да го види утре? Той все пак днес изписан, нямаш повод за притеснение според мен, ма все пак.

# 2 143
Ще видим утре какво ще е положението. Лекарят му работи на 100 места, силно ме съмнява да е тук утре, но в отделението все ще има дежурен. Все някакво притеснение да има Head Band

# 2 144
Хай. И наспорт.
Донси, добре да си прекарате!!!
Бърди, стискам ви палци...
За банановата арт-инсталация даже няма да говоря, че... Mask

Тийнката ме дразнииииии.. ама и аз я дразняяяяя...викала съм... ми тя цял следобед толкова се старае да си заслужи викането, после - ма що викаш... ми щото хем не учиш, хем те мързи, хем си на телефона нонстоп, хем се репчиш, хем не носиш на забележки...

Общи условия

Активация на акаунт