Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 708
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 115
Кайс, честито Simple Smile
Марулетка, не разбрах - притесняваш се да поръчваш онлайн ли? Добре, че са сайтовете, защото тук изборът е силно ограничен, ако не пазарувам онлайн, хем няма да е каквото искам, хем ще е по-скъпо. Така имам достъп до много повече и по-изгодни неща.

Голяма епопея изписването на МУ. Сутринта му казаха, че го пускат, но да чака доктора. До обяд чака, накрая не дочака и си тръгна Joy Прибра се и се разбраха по вайбър какво що. Модерна комуникация.
Аз малко работа да отметна, че днес за пет стотинки не съм я свършила.

# 2 116
  • София
Бърди, той как се чувства след операцията? Забраната за кихане успя ли да спази?

# 2 117
Панде, добре е като цяло. Подут е, наболява го, но не е нещо нетърпимо. Днес изобщо не е пил обезболяващо, вчера само един аналгин. С кихането не му се получава особено Grinning Досега в болница му слагаха антибиотик венозно, сега през устата. Капки за нос му изписаха и противоалергично, още вчера ги започна в болницата Според доктора за 20-тина дни трябва да е заздравяло всичко, но трябва пазене.

Другата седмица пак майка ми е на пангара с един куп изследвания. Дано и там всичко е както трябва.

# 2 118
Ули Hug
Кайс, честито. Аз ако бях на теб, шях да мачкам рошла Heart
Бюти, мислех си, че рядко се вясваш. Радвам се, че писа.
Бърди, колко време е въстановяването? (Прочетох, писали сме заедно. Палци за майчето).

Чистя, ама по малко. Навън вали дъждосняг. Излязох само набързо до куриера. Имам да връщам едни гащЯ и сега питайте ме защо не поръчах куриер за тях, а писах, че ще ги нося до някаква кутия?! Никъде няма да ходя, реших. Smile

# 2 119
  • София
Бърди, ми то с кихането и аз не виждам как ще му се получи. Лесно му е на доктора да забранява, ама я той да опита. 😄 Важното е да минава и заминава вече, че се проточи тази история.

# 2 120
  • тук и там
Минах една прахосмукачка само и обрах малко прах и туй беше. Ама измих прозорците, само от едната страна-дето аз ги виждам,слънчево е и ме дразнят. Това щото днес времето тук е супер и като ми блеснало едно слънце в тези мръсни прозорци..Другата сряда съм на зъболекар. Ще ми вадят преден  зъб и ще ми слагат металната част от импланта.. Направо не ми се мисли чак, ама трябва да се направи..

# 2 121
Панди, извиниха ли отсъствията на Пантичка?

Отивам едни копчета да диря, дано не завали, преди да се прибера.

# 2 122
  • София
Не, Кло. Поне да ми беше отговорила нещо госпожата, та да знам какво се случва.

# 2 123
  • sf
Голям студ в тоя хотел. 😱

# 2 124
  • Пловдив
Додохте ли? Simple Smile Къде сте? Искай си печка.

Кайс, честито! Не разбрах за кво, ама на късмет да е.

# 2 125
Панде, кажи й, че ще ти спрат детските  надбавки заради нейната немърливост! 🤯 Дано се задейства. По принцип знам, че в най-кратък срок ги оправят, че нали с тез ел. дневници, всичко се вижда. На дребната ги извиняваха още преди да е минал самия учебен ден. 😆
Кайс, чеестиииито! 🥳
Чакам една дружка да си вземе телефона на детето и стартирам с 200 към нас. Умрях от студ! Вали дъжд. Поне да беше сняг...

# 2 126
  • София
Казах й, Ени! От 1 до 4 клас и при нас в самия ден се случваше всичко. В 5 клас е вече с други учители. Всеки си има сови привички за работа. Затова ме интересуваше има ли някакви правила относно тези бележки, които те трябва да спазват независимо от привичките си. Другият момент е, че се притеснявам да не е проблемът в нашата бележка, но пък тогава следваше учителката да ми е отговорила на въпроса в Школо "проблем ли има с бележката?". А тя само го е прочела.

В събота дали има право да нанася корекции все още? И ако тя пропусне да ги извини, моите права какви са?

Донси, не ви ли дават някакъв отоплителен уред?

# 2 127
  • sf
Централно е отоплението, сега почна да духа, ама докато стопли, пак ще излизаме. 😆 Ние сме на фенсреща, т.е. група шматки ще се местим от кръчма в кръчма. 🤣

# 2 128
Панди, на някои отлагат, когато тр да го правят ръчно и може да е забравила. Направо й се обади по телефона и не се тормози.
И аз тр да се обяснявам с нашата класна за 10 дни домашен и освобождаването от физическо за месец. В бележката е написано като коментар ръчно.

# 2 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотно звучи. Simple Smile и на какво сте фенове?

Общи условия

Активация на акаунт