Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 684
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Малей, колко съм залухава. Мъхът сто пъти ми вика да не се оставям без кеш, ама нееее, той пък ще ми каже на мен. Нареждам се на касата в един магазин в мола с един наръч дрешляк. Картата нямала наличност. Туш. Мхм. Дам, аз използвам една за пазаруване и не съм си прехвърлила пари там явно. Грешката е моя. Но...другата ми карта остана в мъха, който тръгна с нея на тиймбилдинг без да иска, вчера го разбрахме, третата е в щерката за всеки случай, ако има нужда спешно от пари. На телефона е свалена само тази без наличност в момента в нея. Кешът е у нас, в чекмеджето, седи си на топло. Банката е далеч, в този мол няма такава. Joy Бър бесен. Продавачът  поизнервен. Прехвърлям пари от приложението от едната в другата карта, ама  то не става веднагически, нали. Та така.  Прибрах се само с пазар за насъщния, но не и с нови парцалки. А вече ми мина желанието да се връщам да си ги взема. Ще ми отлежи до утре и ще реша дали да си ги взема изобщо.
Няма да си признавам пред МъХ, че ще отнеса едно конско.

# 2 161
Еха,Ре,сърдечно се радвам за твоите деца! И аз се моля за същото,знам,че моите го искат много.
   Бър,хахахаха.Не се Идосвай.
Панде,и аз знам защо не ми е супер супер коледното настроение и е нещо,което се опитвам да променя.Заради мен,децата,Кати.
   Украсих, сложих и една голяма елха на терасата,купила съм 20 м лампи,ама тях мъх ще ги реди.Една малка елхичка вътре,венец на вратата,дори надминах себе си тази година.

# 2 162
  • тук и там
Ре,каква хубава новина!Ще имаш две хамстерчета за гушкане!Да мине леко за майката!
Гостите няма да идват,болни били.Сега имаме за изяждане една торта шоколадов мус и осем еклера с различни вкусове!Мда..

# 2 163
  • Пловдив
Ре, ам щом са решили, браво! Да са здрави!
Ех, да можех да върна времето...

Кайс, ам да бяха казали по-рано, ама...

Марул, що тъй с празника??? Аз много искам украсена, голяма къща и всички да сме заедно, да ги събирам Blush

# 2 164
Кайс, ние сме здрави! 🤪 С кеф бих ти помогнала с тортата и еклерите.
Рее, айде честито! Бързаци са, ама нека. Живи и здрави! ❤🥳
Аз чакам една френдка да се обеби след месец. 🥰
Приключих за днес с работата. Ся  ще хапнем нещо с дребната и ще ходя до Еконт и да си прибирам мъжО. После ОИ и такива тъпотии. Аа и украсяване. 😅🎄 Дребната ми извади душата. Мини ще е доволна да има нова занимавка-елха за  събаряне.  😆

# 2 165
  • София
Мале, що изпуснах поста на Ре? А то най-хубавото! Ново бебе! Браво, много се радвам!

И аз искам да украся, но съм сама със свеки в момента и вместо джудже се чувствам като Гринч.

# 2 166
  • София
Мерси момичета. Ще им се отели волът. Хамстерчето ще е само на година и два месеца 🤣.

# 2 167
Честито, Ре!

Защо така негативно, Ре? Трудно щяло да им е. Те за какво имат млада и готина баба, м?

Готвя някакво заешко руло с картофи. Месото стана отдавна. Картофите още хрупат. Фурната ли е скапана, картофите ли са някакъв твърдоглав сорт, не знам.

# 2 168
  • София
Попи, 🤣🤣🤣. Аз само мога да глезя и да готвя. Да се оправят някак.
Покрий ги картогите с фолио.

# 2 169
Ми то да ги глезиш у вас и да готвиш, докато младите си почиват у тях си, не е малко. Даже е напълно достатъчно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 170
  • France
Леле, ама наистина големи куражлии. Да са ти живи и здрави, Ре, всичките.

Ние напазарихме за седмицата, сега почивам и после ще видим. Много съм го отпуснала с ОИто. Пфффф

# 2 171
Ре, чудесна новина 🌸 Честито 🌸
Аз днес уж да украявам, ма първо малко готвене. Едни содени питки барабар със супа и малко мръвка.

# 2 172
  • тук и там
То и аз трябва да готвя,щото вече има към килограм и половина телешко в хладилника-трябва да се изяжда.Черпя с еклери ,пък аз обмислям ей сега да отида на фитнес,после като се натъпча със сладко,да не ми е чак толкова гузно ..

Моите три тикви,си стоят на пода.Трябва да намисля какво да ги правя,и едва тогава ще украсявам за Коледа.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:26 от Кайсия

# 2 173
.За нас празникът е ,когато се съберем заедно.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 18:17 от марулета

# 2 174
Кайс, много искам еклер. Е, оня с шамфъстъка 🐷

Общи условия

Активация на акаунт