Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 687
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 175
Ааа, Злате, този с шамфъстъка да си го поделим?
Доброволно предлагам услугите си по изяждане на всякакви ненужни и нежелани сладки неща Simple Smile

Аз традиционно украсявам на Никулден.
Даже все още не съм си извадила коледните чаши за кафе.

# 2 176
Как е настроението 😉

Ре, много хубава новина, да са живи и здрави, млади са..ще се оправят. На мойта щерка/ не, че се е засилила, де 🤣 / и секнах мераците за бабоотглеждане 😁,рязко. Не съм от тях как' Сийке 😃 Тряя да е на спешноС полЖенийто, иначе мне.

Относно коледния дух и украса съм тъй
Скрит текст:
🤣

Само тряя да намеря такъв коледен консуматив 😆

Мист, догодина къде март най- късно тряя съм изнесли колибата..та не, че има мн време, но има. В тих ужас съм относно последното..тва примъкване и отмъкване...ама все ще стане.
Кайс, красиви еклери.
Бърд, и бургазлии тогава украсяяме 😀, къде Никулден.Шарана станал 9 лЪва 🫣 аз 9 стинки не давам за тва нещо, амъ нА...
Голямо лежане на тоз диван 🫠

# 2 177
  • София
Боже, утре е 1 Декември, кога мина тази година.
Уморихме сума елхи в саксии и уж бяхме решили да не взимаме повече, но Мъх домъкна саксия, само че не е елха, а араукария 🤣

# 2 178
  • София
Ау, Рееее! Браво на тях! Честито!

Бър, кофти си се подредила с картата.

Бърди, капките са билкови. Серенаменте Джуниър. Скъпи са, но ще ги пробвам. Алтернатива са на Алора и други подобни, но с Алора сме опитвали и я успиваше и през деня, затова сега реших да опитаме тези, защото лекарката ги похвали.

Аз готвя мусака с карфиол. Баща ми дудне, че мусаката е във фурната, а аз - в хола. Ми к'во ще ѝ стане, ако се пече без моето озаряващо присъствие питам аз! Сложих си таймер да ми дрънне да я нагледам. Не виждам къде е проблемът.

# 2 179
  • тук и там
Ре,те стават огромни тези аурекарии,та точно за това,тази ще вземе да се хване като я засадиш.Grinning
Майчето сънена.

И утре ще и давам АБ и мелоксикам,и приключваме с лекарствата.Следващият петък ще и махат шевовете,мисля вторник-сряда ,да и махам яката.

# 2 180
Оф, сега пък за разкош ни се запуши канала за обратна вода в кухнята. И явно е навътре, защото МУ не успява да отпуши с онази дългата спирала. Ще се гръмна вече.

# 2 181
  • Пловдив
Ауре какво???? Не съм го чула туй дърво Grin

13сче, ше стане ... и ний днес лежачка и едене 🥴 Ма то почивните дни са за туй Wink

# 2 182
  • France
Оф, искам да е понеделник. А утре ще ходим на РД цял ден. Пффф. Имам 100 неща да правя из къщата ама нямам никакво желание

# 2 183
Ре, тихичко честито, здраво бебче на финала! Да сте здрави с ТМ и да помагате на младежите с бебоците!
Болничките да се оправят!
Аз стартирах с украсата. Напълних сладката елха за тийна

Пак ходих до работата, после при приятелка да и занеса продукти, че е след операция.
Чувствам се изморена, наливам си гиричка и пожелавам здраве и щастие на имениците(ако имаме такива)!

# 2 184
  • Варна
Ре, чудесна новина, да са здрави всичките и вие по-старшите също, да си помагате Simple Smile

Укравсяването при нас е чак на 24-ти декември. Някак си ми се иска тази година да е по-рано, ама да видим.

Днес Дорчо един отличник. С един пакет пълнозърнести кори направих хем баница тип тутманик, хем и тиквеник. За обяд скалъпих домашна пица с блат от спелта. Всичкото стана муц-ка!

# 2 185
# 2 186
Артемис, идвам. Nature Snowman

# 2 187
Артмис, ма завидях начЕ 👍🤓 На коя географска ширина и далинА е таз красота?

Другарки, отличен за готвенето ви пиша днес, ан тей! Аз на полуфабрикати ще се изнижа 🤣
Спорта след вечеря- за разтоварване 😁

# 2 188
  • София
Ау, красота!

Как сте тази вечер? Аз съм на осемнайстия филм на Розамунде Пилхнер (или както е там името), че свеки трябва да се забавлява.
Чак се размечтах за някоя турска боза, да разнообразя.
Не прави нищо лошо жената, ама съм свикнала да съм сама и се поуморявам от друг човек около мен.

# 2 189

И пия чай, че нещо стомахът ме предаде (от нерви и от егн). Мъх си готви паста. Дете чати с приятели.
Може би ше си пусна Finch с Том Ханк.

Бър, вземи дистанционното "саБо за Балко" и забрави да го върнеш. Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт