Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

  • 71 895
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 534
Ауууу, Ре, честита новина! Всичко да е наред до финала, пък после все ще се оправят Simple Smile
Кайс, веднагически да скриваш тези еклери, че направо се покапах. Толкова да обичам еклери и така да не ги умеят тук.
Отивам да си ям пицата. На домашните сготвих боб с чорисо, страхотен стана, ма пусто гастритът ми реагира още на миризмата на пустия му боб. И един крем карамел във кукъра направих, импровизация с малко продукти, той взе, че се получи иДЖеален.

# 2 191
  • София
  • Мнения: 12 207
Я кажи как го готвиш боба с чоризото, моля! Дояде ми се рязко.

Отчитам се с едни мързеливи лозови сърми, печена тиква и греяно вино.

# 2 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 817
днес мина и аз не знам как.
сякаш съм в полусънно състояние почивните дни. не минават, а прелитат и край. Sad

лятната резиденция Wink



започнах с украсяването. никак не ме тегли, но адвента започва утре. не ми се иска да метна четири самотни свещи на масата.

# 2 193
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 534
А, Бър, че от това по- лесно няма! Чорисото обаче е сурово, не знам има ли при вас, ето такова

Нарязвам на кръгчета и запечатвам в тигана. Гледам да е отделно, че обикновено пуска мазнина, която отстранявам. После си правя боба, от буркан- лук, морков, чушка, слага чорисото, боба и за 5 минути в кукъра. Мозък става, ама вече не мога да ям никакви варива Sad Нищо не ми дразни стомаха така, както боб, леща и нахут Sad

# 2 194
  • София
  • Мнения: 12 207
Мерси, Тарти!

Ох, бобът и лещата и мен ме мъчат. Нахутът, слава богу не, че го обожавам на салата.

Ще го пробвам това чоризо с боб, само да намеря подобни наденици....

Впрочем, какво стана с мача на щерката ти?

# 2 195
  • София
  • Мнения: 8 677
Артмис, ма завидях начЕ 👍🤓 На коя географска ширина и далинА е таз красота?

Балканя, Тьорти. И ти ще имаш подобна гледка догодина.

# 2 196
  • France
  • Мнения: 15 897
Оф, милата. Кофти е да не можеш да ядеш квот искаш. Кукъра под налягане ли е? Щото иначе морковите и чушката ще хрупат

Славчо, толкова зает да играе/се бие с брат си, че в последния момент се сети, че му се ака. Едвам свари поне гащите да свали и ... се изпусна на теракота Joy И докато забърсвам оттук оттам се и изпишка Joy пак на пода.

# 2 197
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 534
Печелим 3-0, тази година са барут, нямат загуба, а сезонът е преполовен. Миналата година завършиха трети. Малки са още, лигата не е голяма, но за селския отбор това е много. Втори сезон са с този треньор, направо им е като баща. Направи екипа отбор и се вижда. Аз много се раздавам на мачовете, днес си подхвърлях закачки с едни ентусиазирани бащи от противниковия отбор Simple Smile
Фил, той има под налягане, но специално за боба не го правя под налягане, че е от буркан. Лук и морков задушавам добре преди да сложа останалото, нищо не хрупа.

# 2 198
  • Пловдив
  • Мнения: 44 248
Фило Joy у вас забавно...м да...а за понеделника ща бия! Искала да идва! Как пък не!!! Дан съм чула! Нъл знайш, че ше го спирам офицЯлно?

Бър, браво на девойката!

Арти, завид за балкана!
А на Добри хич не Grin предвид де е и кво вижда на камерата 🙃🤓

# 2 199
  • София
  • Мнения: 12 207
Браво на децата и на треньора! Страхотно е да изградиш екип. Шефе, четеш ли? (Нашето шеф прави всичко възможно да разруши колектива и не го разбира изобщо, а не е да не му го казваме)

Фило, как беше?  Едното може без второто, но второто без първото не може.

Пием със свеки грешно вино. Носи, бре, нищо й няма. А на мен ми се полягва вече.

Греяно не е одобрено от автоткоректора и стана на грешно. Оставям го.

Мисте, за какво браво? За моята ли?

# 2 200
  • France
  • Мнения: 15 897
Ох, и на мен ми се припи "грешно" вино Joy

# 2 201
  • Мнения: 12 236
Ей че хубав сняг показвате! Най ми харесва, че го гледам на екрана Grinning При нас цяяял ден дъжд. Но няма да мрънкам, има нужда от него.

У нас батална сцена в кухнята. Дойде съсед-майстор, ръчкаха, бутаха с МУ, нищо не стана. Утре нещо друго ще пробват, ако пак не се отпуши, ще търсим каналджия. Съдомиялната ми е пълна и не мога да я пусна, мих шкафа 1756 пъти, междувременно тръбата преля, сваляхме челните дъски на шкафовете, мих под тях. Абе прекрасен съботен следобед и вечер.

А температурата на МУ пак тръгна нагоре.

# 2 202
  • Мнения: 4 310
Бърде, тя сутрин и вечер най-играе. Ще спадне, щом и баш майстор е бил.

Не искам да си го представям тва с шкафа. Мъхът беше в Турция, аз имах толкова работа +такси на детето и както излизам сутрин, отварям шкафа под мивката и там басейн 😭🤣

# 2 203
  • Мнения: 12 236
Знам, Злате, че играе и се вдига вечер.

Оф, този шкаф горкия хич няма късмет. Този път поне успях да извадя всичко в самото начало и нямаше поражения. Миналото лято така го заварих подгизнал заради тръбата на съдомиялната. В него брашно, олио и драгоценен 5-килограмов пакет захар, домъкнат на промоция от Одрин. МУ още ме поднася с тая захар как я влачих от магазина до колата, че и за втори пакет се върнах за баба ми - много изгодна беше цената, голям индирим Joy Ползвах каквото ползвах и накрая около кило, кило и половина стана на захарен сироп в подгизналия шкаф.

# 2 204
  • Мнения: 4 310
Ужаааасс 😫😂 Туй как лепне и се чистиииии...
Турих аз за всеки случай дълбоката дефолт тава от фурната, която не ползвам, да седи под сифона за всеки случай, нищо че мъхът ми вика "няма да мръдне повече" 😂

Общи условия

Активация на акаунт