Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 683
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Умничка си ми ти. Sunglasses

# 31
Мисте, да. И аз ги загледах, че нашия ми е малък.
Благодаря ви за пожеланията. 🥰

# 32
# 33
# 34
Какво да ти наготвя мамина?зер месец те е нямало, на кеф съм до угаждам 😁
И младото поколениЙ пише отговор- миди сен жак или рибай стек, или в краЙн случай октопод по средиземноморски 🤨🧐🤣
Вече пътува от София и питва принцЕс, какво меню съм избрала. Метнах снимка на врящата червена леща на котлона, запечените чушки с кайма и ориз у фурната и две кюфтета от вчера също чакат 🤣🤣🤣 Рече- добре 😋 Поне, вика, са ми лЬобимите манЖи, простено тиЙ 😏
Ре, ръчна дръпнах в последния момент 😀 ПраЙлно и умно решениЙ. Дай сигнал, кога да паля колицата 👍
Мисте, кафето е еднАж!
Готови са ястията за нейно височество, чакам я да пише, за да си вляза в ролята на на такси 😃
Сис, задръж до вторника 🤣 с един куршум двама мъха 😁

# 35
  • тук и там
Благодаря за новата тема!Да ни е спокоен и хубав ноември!
Честита да е Синеочка-здрава и щастлива!
Прибрахме се.Майчето хич не е добре-не физически,а емоционално и психически.Не идва при нас,мяука тревожно през цялото време(преди не можехме да и чуем гласа),държи се странно и неадекватно-направо  все едно не е нашата котка.Само три дни,но много стрес сме и причинили..Горкото животно,дано се успокои,че хич не е на себе си..

# 36
Реее 😂😂
13, добре дошла да е щерката, надявам се носи слънцето насам, да се задържи още малко 😊😊
Такамм, вече е ноември, време ли е за елхите или да изчакам да ми мине рождения ден 😅
И за да уважим и днешния празник, ходихме днес до библиотеката и вече си имаме нов читател! Много впечатлена останах от детския отдел на библиотеката, той също. Тръгнахме си и с три книжки. Нямам търпение зимата да я посещаваме и да си четем книжки и играем на игри там 😌

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:40 от Азалия

# 37
  • София
Много е сладък. Припомни ми моят какъв беше. Не че и сега не е най-хубавият, но ми липсва този период.

# 38
На мен ми се струва много пораснал, особено откакто имаме бебе вкъщи, все едно е малък мъж, не е бебе вече 🥺🥺 и като се замисля, че повече няма да са толкова мънички..
Как е внучето, Ре? Трябва да е пораснала вече 🤗

# 39
Азалия, аз на моменти се плаша като гледам Беболина. Толкова бързо расте, че ми ида да спра времето и да я гушкам, гушкам….

Прекрасен е 😍!

# 40
  • София
На 6 месеца стана хамстерчето на баба. Стопява им лагера 🤣. Отмъщава са нас и другите баба и дядо с пъллна сила.

# 41
  • София
Ено, здрава да е и с късмет.

Аз съм пак с е. коли.
Новата лл пусна профилактични на децата. Хемоглобина им е висок и два рсзлични други показателя. Аз не вярвам на изследвания та така.

# 42
Мид, да оздравявате бързо !

# 43
Привет на новата тема... вън е топло, а ми се иска студ... пък като дойде студът, ше рева за топлото...

# 44
  • Euskal Herria
С повече добри новини и снимки от красиви места да е изпълнена ноемврийската тема!

Общи условия

Активация на акаунт