Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 71 697
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 15
Здрава и щастлива да синеоката принцеса 🎉🎂🥳

Кло, шапката е уникална 😍!

Да знаете, че ще се разведа заради кафемашина. Четири (4) кафета трябваше да направя и изхвърля заради експерименти на ММ!
Кафе още не съм пила 🤬!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 11:56 от Princess Sissy

# 16
Честит ден на Будителите!
Сайта се беше бъгнал ( и още е ).
Честито на рождениците!
Петък е, спи ми се а се събудих с главоболие. Трябва да издрапам до 5.
Отпуска тази година няма да има ....

# 17
  • Somewhere in the World
Благодаря, Кло, че ни приюти Heart
Честити да са Синеочка и на Бър девойката!
Да са щастливи и успешни Heart

Следя ви, съпреживявам с Всички, но не съм на вълна да пиша.
Успешен месец, Общество Flowers Four Leaf Clover

# 18
  • София
Сисун, не бързай, аз с по-голям гаф идвам. От около година съм на инжекции, които са доооста скъпи.
Държа ги в хладилника и ги вадя половин час преди да си ги сложа. И днес така направих и...30 минути по-късно я няма инджекцията. МН не е по подреждането, но точно днес се беше активизирал. Е, наложи му се да рови в боклука, а аз имам нужда от морална подкрепа. Чували и лопати също приемам 🤣

# 19
  • София
Чувал и лопата е равно на морална подкрепа. Мдам. Уби ли го в крайна сметка?

# 20
  • Пловдив
Joy
Надали го е...не е свикала групата още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21
Моя недовършен го спаси това, че беше на работа! Ма ще се върне все някога, няма там да спи.

# 22
  • София
Не се оплаквайте. Моят търси да купува къща на село. А аз съм градско момиче. Да вися на двора на слънце, както той си представя лежерните летни дни, е най-голямото наказание за мен.

# 23
  • Пловдив
Наче...пускам второ кафе, понеже попаднах на най-подходящото Grinning

# 24
  • sf
Ае добър ден и от мен!
Ходихме с малкия по задачи, на пазар, после бях на кафе със сешоар, за жалост след малко трябва да се завлача на работа. Че и утре даже.

# 25
Момичета, казвала съм ви, че продаваме едни доооста здрави и големи , и НЕПРОЗРАЧНИ чували.Аз съм вашия човек.
  ЛанЕ, ти нали щеше да си дадеш отпуска днес?
   Мисте, кафето е топ.Аз едва сега сколасвам да пия кафе на работа, че нали.......
   Щерката мина, дребоса се примоли да го взема на обяд от майката, та ще си гушкам момичето за обедния сън. За една седмица е започнала да говори още повече, да се закача, да прави шмекерии. И дядо й продължава да й е фаворит номер едно. Донесохме й един розов динозавър, той като го видя на фрийшопа, го грабна,все едно някой ще му го вземе.Без да гледа цена, каза Това е за Кати. И , естествено,тя не се разделя с него, ама твърди ,че деди й го е донесъл.Баба нищо не подаЛи.
    Аз още не съм намерила кой да ме подстриже.Не че няма фризьорки у градо, ама егати,записват за след 10 дни.

# 26
Въй, Марул, подсети ме да си запиша час при моя фризьор, за последната третина на декември, ама това защото тогава ще съм си в Сф.
Инак 10 дни напред е Ок, аз при голям късмет успявам да запазя час 3- 4 седмици по- рано.

# 27
Честита да е Синеочка, здрава и усмихната!

За останалите бАнбони и лакомства не берете грижа, аз съм готова да се жертвам и да ви избавя от тях Simple Smile

И аз в търсене на нова фризьорка. Хем да не записва часове за след две седмици, хем да не ме зарибява агресивно за разни продукти.

# 28
Планувах аз, но шеф ме помоли и няма начин. Колегата е направил голямо, ама голямо мазало но мълчи и ако някой нещо пита отговаря с високопарни приказки. Аз днес взех да проверявам нещата и се чудя какво да правя. За сега никой не знае аз какво съм открил и той е на върха на щастието. Но и аз като съпруга на Ре съм се разровил в коша...
Като казахте за съпрузите, се сетих за това:

Хубав и спорен ден !

# 29
  • София
Чувал и лопата е равно на морална подкрепа. Мдам. Уби ли го в крайна сметка?
Не, във вторник взима заплата 🤣🤣🤣🤣.

Общи условия

Активация на акаунт