Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 515
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 45
Любима колежка ми е донесла шоколад от Швейцария, а момичето от кафетерията, от която вземам кафе за работа ми направи комплимент, та денят придоби неочаквани краски след сутрешното фиаско с кафетата 😍! Сладък ноември и на вас ❤🤗!

# 46
  • sf
Кайс, ще й мине. Сигурно се дразни, че й пречите. 😆

# 47
Днес имам мъх да си извозва детето по активности и баба да го храни.
Мислех да се отдам на луксозен живот, но пускам 3та пералня и не знам какво да готвя. Работа не съм свършила за 5 пари.
Да ни е хубав ноември и честито ни новолуние днес.

# 48
  • Пловдив
Сис, поделяш го с нас, налЕ? Yum

В бакалийката имаше козунак днес. Не се сдържах.
Аз пека пиле на едра сол. Отново. Открих арпа фидето и на всите мнооого ни харесва Simple Smile Снощи в/у него се положиха пил.хапки в сладко-кисел сос, дето 13сче беше споделила рецепта. Стана топ! Сега останалата арпа ще е гарнитура към птицата Wink
Утре пак съм на бач, после вероятно у свеки да ни глези и да преядем Blush

# 49
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам какво е арпа фиде, срааамммм...
У дома пълнени чушки с кайма и ориз, салата домати, краставици, пушки, лук и сирене, за десерт - сладки картофи на фурна.

Бързате към уикенда, виждам ви

# 50
Мисте,моля те,кажи кво е тва арпа фиде ,от къде купуваш насън как готвиш?
   Азалия,в библиотеката вадят картони на толкова малки читатели?
   Днес Кати спа у нас на обяд и искаше приказка.Да,ама всички детски книжки съм свалила на свекъра в будоара.Много ме е яд,много Разказах й за Червената шапчица, ама тя иска да й чета.Утре ще си ги кача на нашия етаж и ще купя нови.Но бих в завела и в библиотеката.

# 51
Мисти, арпа фиде да не е тукашното критараки?

Ако да, значи са макарони, които приличат на ориз.

# 52
  • Пловдив
Да, Сиси...критараки, ама тук е и арпа фиде Simple Smile орзо май също му викат.
Правя като задушавам/запържвам червена и зелена чушка, 1 ч.ч арпа, после лъжица, 2 дом.пюре, подправки и вода 3 ч.ч. На слаб огън да се сготви. Може и с късчета пилешко направо вътре, може и отделно. Накрая магданоС...С всякакво месо може, с кюфтета също Simple Smile
Сис, дай оринална рецепта Simple Smile
И туй е.

# 53
  • София
Много ме дразни ММ. Много е мотлив и неорганизиран. Добре, че си го обичам, иначе...

# 54
Бър, колкото моя ли? Избира нови лампи за хола от февруари...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 05:53 от zlatenceto

# 55
Мисти, тук го правим кокинисто( гювецаки), давала съм рецепта с телешко месо в готварската книга на темата. Ако не я намериш ще пусна пак.

# 56
Орзото- - натюр, с масло е чУдна гарнитура за меса, особено ако са със сос.

От мен днес ребра и пилаф, салата.

# 57
  • тук и там
Оправи се почти,Донси,взе да се успокоява .Стресирана беше,и се мъкне след мен като кученце-страх я е, душицата,да не я оставим пак.При мен е навряна.Много мило животинче,но трудно понася отсъствието ни явно.

# 58
Аз правя спанак с арпа вместо с ориз.

Ний сме при свеки. Взехме я и отидохме набързо до Соколския манастир, но църквата заключена. Доста хора имаше, връщаха се учудени и разочаровани
Скрит текст:

Взехме пица от ново за нас поне място - прави ги един възрастен италианец, много ни хареса.
Племенницата в другия край на света, вчера ми пращаше клипчета ала тик-ток какво накупили за ядене: вижте нашия пазар за 45 лв, това го оценявам със 7 от 10, това прилича на сопол Joy Баба й жива я ожали, че ще гладува там Grinning

# 59
Ще се пробва тва орзо -сертаки-фиде-макарон.
   Кайс,научете я да стои сама.Щерката не научи кучето и е голям ангажимент.Все на мен я тропосват,а понякога ми писва.
   Пуша и влизам да готвя пържени картофи.Купих от една баба от балкана,мъхът иска пържени.За мен салата с омлет.Блякс.

Общи условия

Активация на акаунт