Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 520
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Марул, имаш ли усещане за промяна с диета и лекарства?  Изследванията добре ли са?
Хапнахме ний...ся за мен вино за мъхов ябълки Stuck Out Tongue Winking Eye и сериала със Слай...после диря нещо друго за зяпане.

# 61
Нямам усещане.Изследванията все същите.Ще тръгна по друга пътечка,явно.

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам две кутии по половинка от това орзо, арпа, фалшиво фиде-ориз.
Ще опитвам всички рецепти, че мразя да хвърлям.

# 63
  • тук и там
Как да я науча,Марулче? Свикнала е от малка с хора,сега за три дни беше полудяла от стрес.Тя и да пътува не е свикнала-та при всички положения няма да и е лесно нито на нея,нито на нас,ама няма начин. На паста Карбонара ще сме..Не че не ядохме паста и пица само в Италия,ама в къщи имам само макарони, шунка,сметана,яйце и прясно мляко..
Бях си забравила и аз хаповете  ,три дни не съм пила за щитовидната жлеза.Ми никаква разлика-все съм изморена и с тях и без тях.

# 64
Ей, ако знаете как ми се дояде сега това орзо/арпа фиде/критараки с морски дарове, домати и босилек , мняммм!

# 65
Ще ходя и аз да купувам такова фиде. И морски дарове.
Апетита ми е огромен напоследък.. нямам наяждане, че и пия по 3+ литра вода, много неприятно 😑

# 66
Имам и такова критариаки, свеки го беше пращала от Гърция. Аз го правя на салата с колбас, царевица, кисели краставички и майонеза. Онзи ден правих и се изяде.
Нашата котка седи сама почти цял ден. Като се прибера на обяд много ми се радва, но е за час. После пак си спи и като се приберем полудява. 🤣 Беснее яко. Започва повече време да спи, което е добре. 😁
Хапнахме и ние, кой пържоли, кой дюнер, кой покрекло.. 🤢🤮 Ходихме на разходка малко и ся пред тв.
Мисте, по Тв1000 дават Здрачовете. 🤣 Аз не ги обичам и за това ще се местя на другото тв. Дребната си лепи диамантена лампа, подарък от вчера. Всеки с номера си. 🤣

# 67
Благодаря за новата тема ! Heart

Честит празник на красивото Синеоче! Heart Eyes Да е здрава!
Азалия,много ми хареса библиотеката за деца,къде е ?А пък Малкото ми хареса още повече Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:35 от Layla•°

# 68
Лайличка, 🤗!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:16 от Princess Sissy

# 69
Сис,много ти благодаря за милите думи! Heart
Написах го и ще изтрия по - късно,но имах нужда го кажа.
Благодаря! Hug

# 70
Кайсия, няма как да я научиш Мая да стои сама особено за такива отсъствия. Аз и куче не си представям как стои само, честно казано.
Ще й трябва малко време да се успокои и ще е лепната за теб. И ще е така всеки път вероятно. Може да й вземете другарче обаче, това помага със сигурност  Stuck Out Tongue Winking Eye

Лайла, не се сравнявай с други, колкото и да си мислиш, че са ви близки ситуациите, не са. Никой не е в твоите обувки.

# 71
Ще редактирам и аз тогава!

# 72
Разчувства ме !Хубаво е,че има хора,които разсъждават като теб! Heart
Знаете ли,много пъти исках да спра да пиша в тази тема,понеже се чувствам много далеч от всички и всичко.Обаче такива мнения и подкрепата ви е много мотивираща!Оценявам го!
Ули,така е,ситуациите са различни Hug
И все пак не мога да се отърва от усещането,че завинаги ще си остана просто една домакиня.

# 73
Лайла, тук всички сме далеч от всички и в същото време близо Heart
Нормално е са имаш подобни мисли и терзания. Но няма да е винаги така, сигурна съм.

# 74
Изтървах, но Лейла,колкото и да е клише-няма да е все така.
Прегръщам те и предлагам рамо.Сигурно съм на години да съм ти майка и може понякога така да звуча, но винаги е с обич и най-добри мисли.Ксто за моите деца.
    Кайс,няма предвид да стои с дни сама,а през деня .Щерката не научи кучето,щото учеше за държавни изпити,ковид,хоум офис,бебе, майчинство......ми не може да стои сама в  тях.Лае,пишка,само в коридора,но ....често в оставят у дома,на двора.Тук е добра,но това не е решение.Ние не искаме куче, засега.Аз не знам дали ще искам отново някога.
    Бабината остана за вечеря.Нс деди крачето е нейния трон.Като ги гледам двамата изпитвам толкова щастие и любов.

Общи условия

Активация на акаунт