Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 521
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 75
Всичко съм изтървала, било нов месец, чудя си що не пишете, а то... връщам се да чета.

Кло, за домакинството Flowers Hibiscus

# 76
  • Варна
Лейла, миличка, не знам какво написа и изтри, но искам да ти кажа, че си ми много симпатична и ценна, без изобщо да те познавам. Като залипсваш от темата и започвам да те мисля, да знаеш.

Ени, имам два въпроса: какво е покрекло и защо намекваш на Мистито за Здрачовете? Към поредицата имах силни емоции навремето, но бях я позабравила... и сега ми подразни любопитството Simple Smile

Марулче, последното ти изречение за трона на коляното на деди ме накара да се размечтая... дали ще видя и аз такава картинка... красота Heart

Бър, благодаря ти много за това, което написа. Flowers Hibiscus Давам си сметка, колко малко му трябва на човек - една мила дума и е усмихнат и става даже по-добър. Цял ден съм една такава бяла и добра зарад тебе Simple Smile

# 77
  • Mediterraneo
Ноемврийски запис и от мен.
На патерици, но от сърце- да е здрава Синеочка!

От бедствието сме далеч, 130-150 км, самият град Валенсия не е засегнат, сателитни селища обаче са изравнени. Оня ден една от първите снимки, които ми попаднаха, беше на десетки коли, скупчени една върху друга. Викам се, фейк, после сърцето ми спря. Трагедията е огромна. Казват, че издирват над 2000 човека. Призивите във ФБ ми късат душата- това е синът ми, леля ми, дъщеря ми, родителите ми, помогнете да ги открием...
Дарих някакви неща, искам да направя още и още. Доброволец съм, но още отникъде не са ме потърсили. Работила съм на терен в Аспарухово и Добрич, знам къде отивам и какво ще заваря, надявам се да съм от полза в някой момент.

# 78
  • София
Тарти, много е страшно. Кадрите са покъртителни.

Лейла, момиче младо, рано ти е за подобни генерални изводи. Ще порасне детето и ще търсиш и други неща. Седи си тук при лелите за още съвети 🥰.

# 79
Честит ни нов месец и благодаря, Кло, за новата тема!

Честита да е Синеочка на патерици!

Лейла, гуш! Няма да е все така.

Снощи заспах в 7:30 с малко прекъсване около 9 и от 1.5ч съм кукуряк. А ме чака тежък ден.

# 80
Добро утро!
Лейла, млада си и живота е пред теб. Ако ти искаш нещо да се промени след време, бъди сигурна, че ще се промени. Горе главата, всичко ще бъде наред!
Кайс, помисли си за кастрацията на котката. С времето животните свикват но трябва време.
Хубав и спорен ден.

# 81
Добро утро! Чакам мистичното кафе,но междувременно пия от моето.Стсеа клинч на терасата.После съм на ранно кафе с дружката,че не сме се виждали откакто се върнахме от Италия.
   После пазар,готвене,Принца ще си дойде,ОИ,такива домакински благини.
  ДорчЕ,от сърце ти желая да се любуваш на такава картинка!!!

# 82
  • sf
Добро утро! Пия кафе и се завлачвам на работа.

# 83
  • Пловдив
Ей го... Simple Smile чакам ви и някой да донесе нещо за празната чиния.
Добро да е!

# 84
Добро утро!

Изпих кафето и чакам да отвори магазина за резервни части за дограми. На щорите са ми се изпочупили някои джиджавки и трябват нови. 
Хубава събота от мен!

# 85
От мен омлет със спанак, чери доматчета , маслини и моцарела!

Чай пия, боли ме гърло и съм като прегазена от тир 😩

# 86
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

А добро утро!

# 87
  • Mediterraneo
Морнинг.
Пих кафе, чакам да отворят Лидл и един друг хипер, та да зареждам хладилника. После на пазара за зеленчуци. Не може на Лидл кг домати да са близо 3 евро, а на пазара- 1! Да си ги ядат, вторник и събота, като една прилежна домакиня, слизам на пазара, зеленчуци от магазина не купувам отдавна.
После планът е да сготвя нещо на домашните, да гладя, а довечера съм на сбирка с колегите за закриване на сезона.

# 88
  • France
Брютро.
Завиждам за пазара ви, Тарти. При нас на пазара е по-скъпо, отколкото в супера. А последния път МН донесе натъртени ябълки и загниващи домати. Пфу.
Май познавам една от изчезналите във валенсия... Живот...

# 89
  • Mediterraneo
Имам едни любими сергии на едни мароканци. Домати, картофи, лук, зелени и червени чушки, тиквички, патладжани, всичко е по евро. Една зелка, глава карфиол или броколи- евро и половина. За 10 евро напълвам торбите. Все си мисля една количка да си купя, от тези, дето пазаруват бабичките, много са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт