Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 522
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 90
  • France
Тц, тц... ние ходихме ние да си ги берем и накрая на касата - 59е. Не се учудвам, на мама и татко им беше мечта да си карат пенсията в Испания: на евтино и слънчево. Ама не се получи.

# 91
  • тук и там
Добро утро.Майчето е напълно в ред вече,пак си е нашето коте.
Писах,писах,че се изтрих след това..Няма смисъл в събота сутрин да захващам такива теми.От мен една Мая,настанила се и мъркаща върху мен.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:20 от Кайсия

# 92
Кайс, прочетох те преди да изтриеш. Съгласна съм като цяло, но и друго има. Най-хубаво е човек да е удовлетворен от това, което има и това, което прави. Ако не е, постоянно ще го гложди, няма да е щастлив, въпреки всички безброй поводи да сме благодарни.

Аз беснея вътрешно, след малко и външно.
Вън едно слънце напекло, вместо да се разходим някъде, ние стоим и чакаме сестрата на МУ, която трябваше да е тук в 10.

# 93
Кайс,ако аз нещо съм провокирала със съвета за Майчето,извинявай!
   Ходих на пазар,сега чакам да се свари житото и отивам на гробища.Задушница е.Никой не ме кара, но днес така го усещам.Мъхът отказа да идва с мен, дано и свекъра откаже,че искам да съм сама.

# 94
Лайла, няма нищо лошо в това да си домакиня, но за мен е важно да са изпълнени две условия Simple Smile първо и най-важно да го искаш и второ бюджетът да го позволява.
Ако едно от двете не е изпълнено става тегаво.
Иначе не смятам, че жената "затъпява", ако не ходи на работа. Дори го намирам за глупаво, ако някой твърди и вярва в подобно нещо.

Няма какво да се заблуждаваме масово работата е средство към целта - да се изкарват пари. Малко са късметлиите, които работят работата-мечта и биха я работили дори и ако не им трябваха парите. Евала на всички, които са го постигнали, разбира се.

Но твърдо не вярвам, че работата като такава  ни прави по-умни, смислени, удовлетворени и т.н. Просто сме социализирани да го мислим.

Скоро четох нещо, което ме замисли. Пускам ти един скийншот.
Скрит текст:

# 95
  • тук и там
Не, Марулче-Мая няма нищо общо..По повод работата ,кариера и развитие като цяло ми бяха размислите.
Боли ме кръста..Оф,до аптеката за Волтарен трябва да ходя..От Италия си донесох цяла торбичка с гримове от Кико.Днес ще ги изпробвам ,ще се гримирам за аптеката,от която ще купувам Волтарен..Grinning Тъй тя-прегърбена и изкривена на една страна ще съм днес-като Гърбушко вървя ,ама пък и начервосана..Rolling Eyes

# 96
Ой, какви неща сънувах, два пъти ставах...
Хубава ви събота, утре го дават да захладнее.

Ули, имах нужда да прочета нещо такова.Heart
Кайс, и моето ходи нагримирано навсякъде, дискретна е много и съм я оставила, знам, че обича. И тя с Кико Simple Smile

# 97
Дори, покрекло е една гадост, черва ли, сланини ли.. ще те излъжа. 🤣 Мирише ужасно и мразя да го подушвам, но ММ го яде. А Здрач понеже Мистето пита за нещо за гледане.

# 98
Ули, +100 Kissing Heart
Споделям си следобеда с вас

# 99
Привет и в новият месец!
Кло Heart
Пропуснах РД на малката Синеочка, но на патерици пожелавам да е жива, здрава и щастлива!
Мая, е бонбонка. Кайс, приятелката ми като пътува аз съм дежурна по котарак. Той иначе е горда птица, не дава да го галиш, гледа презрително, но остане ли сам, като отида да го храня става най-любвеобвилното коте в света, глези се, гушка се, мяука все едно ти говори. А когато приятелката ми извади куфарите и стяга багаж, той влиза вътре и не иска да излиза, става му ясно, че ще отсъстват.
Тийна не хареса орзото.
Ходихме до гробищата.
Преди това изчистих 4 нара. Час и нещо си играх да изчопля зрънцата, а ги изядохме за нула време.
Лайла, прегръдки! Не се давай, можеш да постигнеш много неща, само да поотрасне малко детето.

# 100
  • France
Не мога да говоря от името на всички жени, но аз определено затъпях в майчинствата ми. А това, последно от 3 години и нещо, направо ми изглади гънките на мозъка. Но се боря вече няколко месеца да вляза наново във форма. Миналия път ми трябваше почти година, сега ще видим колко.
Тръстиката, че е тръстика е ясно, но няма такъв кеф да оставиш детето на градина и да поемеш по задачи. Лайла, и на теб ще ти се случи. Hug

# 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дори, покрекло е една гадост, черва ли, сланини ли.. ще те излъжа. 🤣 Мирише ужасно и мразя да го подушвам, но ММ го яде. А Здрач понеже Мистето пита за нещо за гледане.
Баба ми вареше такова нещо, миризмата е незабравима Grinning
Свински карантии се ползват за направата му. Немотия е било, всичко трябва да се използва, нищо не се хвърля.

# 102
Фил, и тоя кеф е до време Wink

# 103
  • Mediterraneo
Плановете ми рязко завиха в посока диван и лаптоп. Довечера да доизядат пилешката супа, купих една готова тортия, все ще оцелея. Разбира се, гладенето също отпадна.
Само да не завали, че сме се уговорили за една открита тераса довечера, пусто всички сме пушачи, а на мен лично глътката хич не ми върви без цигара.

# 104
  • София
Филчо, и ти си млада. И аз на по-ранни години много се пънех да се доказвам, да се развивам да правя кариера. Сега, само искам да спечеля 6ца от тотото и да се пенсионирам.
Тарти, и аз съм така, за това и не пия почти.

Общи условия

Активация на акаунт