Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 597
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лав, стискам палци всичко да е ок и да го чуеш скоро.
Марул, благодаря че питаш. Мина, то не е сложна процедурата, но е кофти изживяване. Той вика, разбрах, че си оставяш достойнството пред вратата, като видях, че ми предстои и клизма 🤣. В понеделник ще чакаме резултати.
В петък съм аз. Ама така е, с годините, поддръжката на чарковете се повишава.

# 391
Лав, знам, че на приказки е лесно, но опитай да не се паникьосваш Hug
Ре, палци за вас. Чакането е най-ужасното.

Прибрах една камара бумаги, взех си кафе и се настаних на слънце на една пейка за петминутка. После обратно на тръстиката.

# 392
  • София
Бърди, знам че ти си притеснена за майка ти, но аз, като чакаща, почти не го мисля. Животът продължава, ако е късата клечка, ще търсим решение. За това е профилактиката, да се открие на време и да се действа.
Всъщност и двамата сме с много висок дух. Той вчера беше измрънкал за клизмата, а сестрата му казала, абе ти какво се жалваш, питаш ли ме мен, че по цял ден задници гледам 🤣. И той се беше съгласил.
Май сме по-сговнени от политиката по света и у нас.

# 393
Ре, права си, но ми е трудно, да не кажа невъзможно да постигна такъв дзен. А искам.
Ето сега така съм се спекла от всичко, че само отлагам профилактични прегледи. Ясно ми е, че ако има проблем, по-добре да се хване на време, а ако няма - отпада едно притеснение. Но не успявам да се задвижа.

# 394
Бърди, веднага се заеми с прегледите си!

# 395
Лав, успяхте ли да се свържете? Той няма ли приятели, роднини, които да са наясно със ситуацията и да се свържеш с тях? Всичко ще е наред!
Панди, драсни един ред, как сте с Пантичката? 🤗🤗

# 396
Да, Пандето се губи. Надявам се, че всичко е наред.
Лав, има ли новини?

Аз варя кестени, пак, отново.

# 397
  • France
Един бърз въпрос : праза на фурна как го правите? Първо го запържвате в тиган и тогава го месите с ориза в тавичка?

# 398
Фил, аз бих сложила и ориза после с малко вода да се позадуши преди да ги метна във фурната. Иначе според мен би се сготвил и без да го запържваш, или може да ги оставиш да си къкрят в тигана с вода под капак без да ги печеш. След като изключа, оставям малко вода, той ориза си я поема.

# 399
Фил, първо запържвам да омекне, слагам и ориза за се позапържи малко и после във фурната.

# 400
Може и да метнеш праза нарязан и овкусен директно във фурната в тава, през това време ориза в дълбок/ широк тиган на котлон, заготовка тип а- ла пилаф; малко преди за е готов то прехвърляш в тавата при праза, разбъркваш, гасиш фурната и го оставяш да се позадуши 5 минутки.

# 401
  • София
Тук съм, момичета! Благодаря за вниманието! 🤗 Добре сме. Тези дни нямам време да пиша. Опитвам се да ви чета и мятам палци докато имам налични.

# 402
  • Mediterraneo
Преателки, я кажете бързо какво да си поръчам от Турция? Ама да може да стигне до Бг и после до мен Simple Smile Баклавата отпада, локум за ММ- задължително. Нещо специфично и интересно?

# 403
Подправки - сумак, бахар, сирене, маслини.

# 404
Тарти, зехтин? Прах за пране? Маслини?
Нашите редовно си купуват от Турция + майка ми твърди, че брашното им е мн по-хубаво (моите пенсионери карат на домашна хлебопекарна от няколко години).

Общи условия

Активация на акаунт