Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 592
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 375
Какво щеше да гледаш , Бърд?
  Аз довечера съм на АЕ, мъхът иска да му взема скариди да си готви.Аз не понасям.
   За мен салата.
   Снощи синът прати снимка,правил лучник с пълнозърнесто брашно.Месил нашият. Така ми се дояде.

# 376
  • Mediterraneo
Аз направих един сос за паста, ще оставя ММ да избира и вари пастата на обяд. Аз излизам по задачи. Отмених си срещата за обяд, но сестра ми ще ме мъкне нанякъде, че замених едната среща с друга.
А, и ми излезе още една работа! Сега в понеделник започвам за 3 седмици, после за още месец, ако после и още нещо излезе, няма да страдам много до март, когато се връщам в хотела!

# 377
Скариди с лют сос и вино на тиган! Колко бяло вино изпиват не е истина.
Паламуда маринован, веян или на скара. Килото е 10 кинта на борсата. Имаше лефер и чернокоп също. Ще го мисля по-късно дали ще е маринован или веян.

# 378
  • France
Бързам да ви се похваля. Все пак съм била права за онова, което ме тормози вече 2 дни.
Току що ми се обади младото "аташе" на големия архитект да ми го каже. От него ни вопъл, ни стон Joy Ей, големи са мизогинисти в моя бранш

# 379
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бързам да ви се похваля. Все пак съм била права за онова, което ме тормози вече 2 дни.
Току що ми се обади младото "аташе" на големия архитект да ми го каже. От него ни вопъл, ни стон Joy Ей, големи са мизогинисти в моя бранш
На доста места е така...
Имам предимно колеги, някои си падат доста подли клюкари и интриганти...

# 380
Марулетка, моноспектакълът на Александра Сърчаджиева.

А, Фил, то само във вашия бранш Simple Smile

# 381
Даммм забелязва се някаква размяна в половете. "Мъжете" почват да имат все повече черти, които преди години бяха характерни за жените почвайки от клюки и стигайки до червило. Забелязва се и обратния ефект - жени с мъжки черти и желания.
Истинските мъже и жени са кът. Не само с физически ясно забележими признаци, ами и с ментални здраве.
Такъв е новия модел, който се налага в обществото от някакви си индивиди и много "бройлери" го следват, все едно е Евангелие... О времена, О нрави както беше казал един велик човек.

# 382
  • Fairbanks, Alaska
И не очаквай. И мен веднъж главния мениджър не набеди несправедливо, че съм изгубил карта за гориво. Оказа се, че въпросната карта била в механика ни. Но извинение нямаше.

# 383
# 384
  • Пловдив
Фил, нищо не разбрах аз 🥴

Ени, и вашта котана с ушаци кат Мая Simple Smile

# 385
Оф, значи. Брат ми е в болница и цял ден не мога да се свържа с него. Телефонът му е изключен. Никога не го държи изключен. Леко се паникьосвам.

# 386
Не мисли най-лошото. Може да му е паднала батерията и да няма под ръка зарядно.

# 387
  • София
Кой знае дали не го размотават от изследване на изследване, а телефонът да му е в стаята.

# 388
Ре, мина ли биопсията на мъхът?
  Бър,палците дадоха ли резултат?
  Аз умирам от студ на магазина на зетя.
Лав, не мисли в черно!!!

# 389
Прави сте. Сигурно е някаква тривиална причина.

Общи условия

Активация на акаунт