Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 587
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Паламуд пресен пече мъхов оная вечер. Супер беше! Комшията донесе от Одрин.

Ходих на пазар рано, най-обичам тъй Simple Smile Ама не пих кафе, та се върнАх бърже...Даже преподписах дог.за моб.услуги на синкото. Кат го споменах 🧐 мноу ме дразни и ядосва с разни на глед дреболии...и няма да ви кажа, щот ше се ми смеете. М да.
За роднинстване няма да говоря.

Скай, как са настроенията следизборно? Simple Smile Чичо ви Тръмп пак е в играта! И по-добре, че е той. Не ме линчувайте, аз го харесвам.

# 361
  • София
Добро утро.
Като ядях риба, паламуд ми беше любима. Страхотна.

# 362
Добрютру!

Дорчестър, четох някъде скоро,  че кравите много обичали милувки Simple Smile ти си го усетила Simple Smile

Мисти, таквиз неща да те ядосват само.

Аз днес Хана Арендт ще перефразирам: "рискът за избиращите по-малкото зло е, че забравят, че все пак избират зло". Та тъй за света около нас, днес, а и в последно време в черни краски.

# 363
  • Пловдив
Ули, знам, ама съм лесно раздразнима Simple Smile кат сме една кръвна група Wink Все си викам няма се паля и пак...как не се научих да съм над нещата начиии??? 🥴🤔😑

# 364
  • Варна
Може ли на фурна да се прави тоз паламуд? Има тук в магазина до нас охладен, само го заглеждам и му се чудя.

# 365
  • Пловдив
Що да не? Ако обичаш с домати все едно е скумрия. Но на скара е топ!

# 366
Това лято в гръцко опитах паламуд яхния. Чудна беше.
8,52 е. Паламуд. Animal PigAnimal PigAnimal Pig

-1 е вън, а аз по голи пищялки.

# 367
  • Пловдив
Ооо, аз отдавна завих пищялките Wink
В Одрин 7лв бройката е бил паламуда.

# 368
Мисти, палиш да изгаря и продължаваш Simple Smile туй с над нещата някой друг път Simple Smile

Паламуд май и аз само маринован съм яла

# 369
  • София
На скара и ббкю е страшно, Мистиче е казала.
На фурна също.
Аз съм най-рядката кръвна група, трудн8 паля.

# 370
Ся що ми пускате мухи за Одрин? МУ няма да ми се върже на акъла. Да взема да обработя някоя другарка ли Thinking Паламуд само осолен съм яла, но и така много ми харесва.

Лане, хубаво 7 часа, но в повечето случаи не успявам да добутам до толкова аз. Късно лягам, кога заспивам, кога не, дълбокият ми сън и той много рядко над 30-40 минути. Две нощи сънувам ярко и цветно, баш като филм, че даже помня и детайли, за разлика от друг път.

Бля, Тръмп. Не знам как се докараха до този избор отвъд океана. Навсякъде тотална дупка.

# 371
  • София
Тръмп ми е като анимационен герой. Не мога да повярвам, не мога. А е вреден.

# 372
Утро, Общество!
Тръгнах да пиша, но... няма смисъл!
Благодаря ви! Heart
Лайкнах постове, които реално не са за лайкване, но това предлага Платформата. Rolling Eyes
Истина е, че утрото е по- мъдро от вечерта. Важното в момента е, че Тилката си е при нас, къщата ни е пълна, заедно сме. Нищо друго няма значение в момента.
А, да- и прането рязко се увеличи с 25%, нали. Grinning

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:27 от TuЛи

# 373
  • France
Брютро.
Ако знаете какъв цирк ми направи Славчо тази сутрин: не щял моля ви се ботушките за дъжд. А днес ще ходят в една гора, мокро е, кално е, как да го пусна по други обувки. Монстърчето го обличах като кукла, а този - претенции.
Сири, внимавай с тази пратка. И аз се сетих за измами.
От 2 дни знам, че ще е Тръмп със сигурност, даже вчера полека-лека го съобщих на мама, да го храносмели предварително. Та няма изненада за мен.
Днес ми е ден за ОИ. Чистене (бля) и готвене (двойно бля). Поне малко поспах тази нощ. Но пак съм много уморена.

# 374
Фил, и аз като теб. Готвене - двойно, тройно, петорно бля Joy Измислих го поне, спанак.
Мен ме чака пране, чистенето след някой ден.

Имах билети за театър днес, отмениха постановката. Някой връщал ли е на Ивентим?
Писах им мейл и чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт