Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 584
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 345
Оф, Мързелотка, не ти трябва да разбираш от първо лице.
Има моменти очите ме болят, лоши ми е чак, толкова да ми се спи и не, и не. После съм като пребита. Не си е работа.

# 346
Значи си млада. В темата Мистева е най - млада по тоя признак Kissing Heart

# 347
Колко тъп, прост и безмозъчен трябва за си, за да кажеш по повод погребението на човек, комуто дължиш благоденствието и благосъстоянието си към момента: “Точно пък тогава с такива глупости не ми се занимава??!???”
Ужасно съм разстроена и тотално разочарована.

# 348
Тили, не върви да сложа лайк нищо, че би бил за подкрепа. Има и скотове. Даже са мнозинство.  Марул не е съгласна с мен, ама... такъв скот може да се окаже и собствената ти майка. И са много. Опростачването е в брутални размери. Не се разочаровай. Този е такъв и толкова си може. Не се товари. Такъв и ще си остане. Прегръдка и го пускай по нанадолтището.

# 349
Сири… 🤗
Пуснала съм го, отдавна.
Комуникацията ми с него е сведена до минимум, чух думите случайно, инак въпросният пред повечето хора е най- съпричастният, мил и емпатичен човек, на когото винаги може да се разчита. Аз отдавна го зная щО за гнилоч е, но въпреки това успя да ме изненада и разстрои.

Проблемът явно е в мен, до последно вярвам в доброто у хората.

# 350
ТиЛи, Сири го е казала добре. Животът на хората стана твърде лесен понеже са много малко нещата, за които трябва да де борят или да се напъват, и съответно липсват и елементарни ценности. Масово е, наистина...
То не, че това те топли, разочарованието остава. Но според мен хора, които нямат консистентност в поведението, рано или късно се дънят.
🤗

# 351
Злате, хич не е до лесния живот.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 00:07 от Сирос

# 352
  • София
Опростачването е целенасочена политика в България от поне 70 години. А сега гледаме поколението, отгледано от чалгарите на 90-те години.

# 353
Опростачването е целенасочена политика в България от поне 70 години. А сега гледаме поколението, отгледано от чалгарите на 90-те години.
абсолютно.

# 354
  • Пловдив
Млада, м че как Stuck Out Tongue Winking Eye
Мързе, аз в 21,30 лягам Wink

Добро!

# 355
Добро утро Simple Smile
Кардиолозите казват, че трябват поне 7 часа сън. Аз също гледам да си поспивам. Вънка хладничко. Пия кафето и отивам да видя за паламуд на пазара.
Болните да оздравяват!
Хубав и спорен ден.

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тили, родната ми майка каза, че няма време за глупости, трябва да си подготвя рождения ден, когато я помилих да дойде у дома и да стои два дена с детето. аз на 12 часовеи смени, половинката в командировка, детето още в детската градинка...
и не е поколението на '70.
до човек си е, или го има или го няма. или в нашия случай - има за едни и няма за други.
минала съм фазата да ме боли.
никакво не ми е.

сири, да не са ония специални пратки, които получаваш без да си поръчвал? проверка преди получаване или да си го връщат.
забелязвам, че са вдигнаи мизата, чела съм за пратки по около 50 лева.

# 357
Добро!
  Тилка, нищо нЕма да казвам.То тва не се коментира.Аз в деня ,в който свекърва ми почина какви неща чух от "опечалените",съседите си мислеха,че празнуваме РД на сина по едно време.
   Сири,сещам се за какво говориш.Не ми се ще да вярвам ,че са толкова черни краските с младежите и хората.Тва е.Не че не се сблъсквам и аз с подобни,дори от най-близките ми.Но младите хора около мен не са такива.И приятелите на децата ми, и тези , с които аз контактувам лично.
    Иначе глобалната картинка я виждам като теб,почти.
    Студено, борим се с едни мишоци трети ден,ма ще ги победим.
   Дорч,и нашата Киара ми липсва, но на този етап не искам друг любимец.Мъхът ми стига.

# 358
  • София
Добро утро.

Тежка тема, Тили, но някои хора са без душа. Толкова от тях.

Децата, децата...те са отражение на родителите си. Аз не мога да се оплача от децата около дъщеря ми. Деца с цел в живота, умни и работливи. А дъщеря ми, ясно е, че за мен тя е извън класацията и е на мама бебето златно. Пък колко е така...

# 359
  • Варна
За съжаление голямо бездушие се среща днес. И аз живея на принципа, че толкова си могат хората и аз не бива да се опитвам да ги променям. Но си ми е криво, де, при такива прояви като разказаното от ТиЛи.

Лан, я кажи какво ще го правиш този паламуд. Аз съм яла май само осолен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт