Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 579
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 330
Хортенз, съжалявам, че се е наложил и болничен престой. Бързо възстановяване и слушай докторите за високото и чистото Simple Smile

Бър, стискам.

Лудница и половина днес, не успях да свърша нужното. Най-спешното свърших на косъм, с много нерви и в последния момент. Утре продължение.

За вечеря лидълска паста. Утре трябва да сготвя нещо, че и да го измисля преди това.
МУ пак с проблем на зъба/синуса, дали му час за след 15 дни.
Климатикът бачка, аз съм се завила и пак ми е студено. Ще си капна лЮкарство, белким се стопля.

# 331
Донс, попитах полицай. Каза, че по принцип не дават такава информация ако не си роднина.
Като вариант - можеш да звъннеш на всички районни управления или РУ, в което мислиш, че е задържания и да се опиташ да попиташ дали имат задържано лице Х. Не е сигурно, обаче, че ще ти отговорят. Зависи на кой ще попаднеш.
Стандартното време за задържане е 24ч, но зависи от провинението. Ако е по - сериозно, може и за повече.

# 332
  • sf
Благодаря, Лав!

# 333
  • София
За 24 ч.
След това с прокурорска заповед.

# 334
Тарти, все така да не те боли и отоците бързо да спадат!
Много сладки кучовци!
Забравих да напиша преди това - Сис, все такава добра душица да е Беболина и само добри хора да среща по пътя си!
Бър, силно стискам!
Да се смея ли да плача ли. Докато говоря с голямото пиле, помолих малкото да стопли вечерята. Казах на мен да ми сипе крилце и малко ориз. Получих порция ориз с горната част на бутчето!!! М да то крило, то бутче, все по един и същи начин изглеждат наЛе!

# 335
  • София
Крилце, бутче - все е крайник някакъв. Приема се.

# 336
  • France
Бър, стискам. Завидях ти за вечерта. Искам и аз така.
Чакам децата да легнат и ще си капна и аз. Ако не се опиянча тази година пък на!

# 337
Снощи бяхме на котешка , а днес на кучешка тема 😍! Чудесни кучовци!
Бързо да оздравяват болните и да минават всички зъбни неволи 🍀!

Бър, стискам! Да кажеш после дали е станало!

Опитвам се да бъда до приятелка, която минава тежък период, но тя отказва да ме допусне до себе си. Не знам дали да настоявам. Ако се откажа пък, ще е като да съм я изоставила. Тежи ми и не знам как и какво да направя!

# 338
Отново ми се губят постове. Едно ново мнение ми излиза, а останалите 15 не. Мамата пак се бъгна.

Шишинка е Убавица, а Рошльо направо професионален манекен. Много сладки и двамата.

Марулче, ТМ как е със зъба? Престраши ли се на посещение при зъболекар?

# 339
  • France
Сис, не настоявай. Кажи ù, че си до нея но ù остави дистанция. Ако иска, ще я скъси.

# 340
Кло,мерси,добре е.Зъболекарката изписа АБ,после на среща с нея,на 4 очи..Иначе праща мъжа си,и той зъболекар.Ама от него всички ни е страх,ръката му е като обувка 46 номер.
   ДобрЕ,одеалото е страхотно!!!!!
   Кученцата да сладури!!!
   Пластелиновият гъбчо ми е топ!
Имам папки с творенията на децата,сега щерката има с такива от Кати.
    Стискам,Бър!И аз моля за палци,засега няма да казвам.За няколко неща.
   Сис, трудна работа.Понякога е достатъчно да знаем,че има някой,който е до нас.Когато решим.Това също дава сила.
  На моето бести брат й се самоуби заради любовница.Всички й казваха,бъди силна,дръж се заради родителите,племенници,тя стискаше зъби и се държеше.Аз взех сина й у дома една седмица,виждахме се на кафе,тя само мълчеше.И аз мълчах,просто си седяхме .
  След години ми каза,че Бъди силна и Стегни се са най-тъпите неща,които е чувала.

# 341
  • Варна
Сис, имах такъв случай и не успях да реагирам адекватно. Изгубихме връзка. Аз тогава реших да не "натискам", да си го изживее, но се оказа, че се отдалечихме. Още се питам, ако бях "натиснала", дали щяхме да сме още близки. Не помогнах, нали Simple Smile

Надявам се болните да оздравяват моментално. Flowers Four Leaf Clover Пращам положителни мисли!
(Хортенз, наистина липсваше в темата.)

Всички палци са стиснати за вас!

Пропуснах да кажа за плетката на Добри - супер е! Уважавам, харесвам, мнооого се радвам да си вложи човек труда в нещо красиво и полезно.

Искам да кажа за всичкото жУвотни - прелестни са. Обичам ги! След като си нямаме вече Дарко, много ми липсва мека козинка, мокра муцунка, изплезен език, правенето напук, просенето на храна, накъсаната тоалетна хартия, нагризаните зеленчуци, всичкото... Нямам на кого да давам обелки от краставаици и това още ми е рефлекс, да беля и да се оглеждам отляво и отдясно - къде е застанал просякът да си чака полагаемото Simple Smile Simple Smile Ех, чудесен беше тоз маймун! Heart

Аз? Аз съм ухапана от крава! В неделя пак бяхме на фермата и се гушихме с кравичките и пак съм щастлива, че животните ме приемат за другарче. Едното добиче така се заигра, че от радост ме гризна Simple Smile Като големи, превъзбудени паленца се държат.
На селото имаше сбор, ядохме курбан и дробсарма. А на сергиите - захарен памук.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 08:43 от Dorchester

# 342
Наспорт!!!
Стискам палци на Бър.
И кучовците са разкошни.
И смятам да си лягам, щото то таласъмено време стана...

# 343
Янче, къдричкото е разкош Heart Eyes

Мързел, таласъмено време, аз на вампир ще го докарам. Никакъв шанс, да ми се приспи.

Утре щяла съм да получа платка, никакъв спомен какво съм поръчвала.  Поне последните 10 дни не съм. Ама 113 лв да приготвя. Да видим с какво ще се самоизненадам. Старост нерадост.

# 344
И да знаеш, каквото получиш, тука да го покажеш - та по-добре да ти стоиииииии Smiling Imp
Не знам как не ви се спи, хора... аз в 10 на масата съм готова да легна

Общи условия

Активация на акаунт