Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 903
  • 891
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита да е Теа! Здрава, игрива и щастлива!
съни, страхотни снимки както винаги.

# 61
  • София
Честита да е Теа! Да радва и ощастливява всички около себе си! Flowers Hibiscus
Задушницата вчера ми беше труден ден.
И ние вече се прибрахме вкъщи. Трябва и аз да измисля подарък за нашия тийн, който има рд след 2 седмици.
Съни, разкошни снимки! Аз не съм била в Рим и Флоренция. В плана ми са занапред.
ММ удържа засега режима със суровоядство 5 дни. Супер герой е. Издържа отрупаните маси с храна, докато бяхме на гости няколко вечери.
Ние по-късно ще ходим на свиждане на свекъра в болницата. По-добре е вече с тяхното лечение. Нищо, че го вкарваме там, за да го убият. Joy
Официално снощи вече си пуснахме парното в къщата, предвид очакваните температури следващите дни.

# 62
  • Germany
Добро утро!
Честита да е, Тея! Здрава и щастлива да бъде!
Аз май се разболявам.. Опитва се да ми тече носа и ми е отпаднало. Малкият се прибра в петък от партито със сополи, ама си мислех, че е от неспането, а то явно е било вирус и сега и мен ме олепи. Най тъпото е, че той е на ваксина във вторник и хич не ми се иска да я отлагаме.
Хубава неделя на всички!

# 63
Честита да е Теа. Да расте здрава, щастлива, да има безгрижно детство и да радва всички около себе си.

Вчера беше чуден ден, но днес малко хладноляво. Градината е почистена и подредена за зимата. Останаха само димитричетата, но те тъкмо са си в силата.

Лека, спокойна и успешна седмица да имате. Вирусите и болежките да стоят надалеч.

# 64
Бубе, да ви жива и здрава Теа и да има много щастливо детство. Birthday
Фонс, радвам се, че се появи, записвам си тонера, другият път като поръчвам, ще го пробвам и него.
Ели, отново много готина екскурзия сте си спретнали, частта с парашутите най-много ми хареса. И за мен истински хубавата ваканция е когато грам не се сещаш за телефона си.
Али, страшен образ си. Joy Hug

Ние ще ходим сега то едно езеро, похвалиха ни един ресторант там, малко разходчица и така неделно няма да се зорим много. Grinning

# 65
Пускам малко снимки
 Аз вече почивам с маска на косата. Много ми хареса Рим.  Бях се оплакала, че някои неща се объркаха по време на организацията,  но всичко мина перфектно.
Скрит текст:

# 66
  • при моите деца .....
Ем, много добре звучи екскурзия до езеро...
Може някоя снимка да ни пуснеш ❤️
Съни, чудесен Рим...
Ходила съм преди... 17 години....
Протестирам срещу студа....
И бързо минаха почивните дни...

# 67
  • Euskal Herria
Честита да е Теа!
Топло е засега при нас, 25 градуса е. Но или съм настинала, или някакъв вирус съм лепнала, та не ми е много добре. Ама избутах и днес работния ден, утре пак.
С удоволствие гледам снимките, които пускате (е, когато мога, де). Ние си правим кратки разходки до близките градчета. Има чудни местенца.

# 68
  • Бургас
Честита да е Теа! Здрава и весела да расте!🍀

Цял ден не мога да стигна до темата да се разпиша. То спане до обяд, правене на ...( Няма да кажа колко дози ☺️) палачинки, гледане на сериала,събрахме с малкия набързо един багаж,че заминават утре на екскурзия, едно друго у дома и ей на 🤔кое време стана.

# 69
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, за прекрасните пожелания, мили момичета! Дай Боже, да се сбъднат!
Празника мина чудесно. Рожденичката, много щастлива, усмихната и доволна от подаръците. Беше Елза от Замръзналото кралство и се държа, като истинска принцеса. Дете да си в днешно време, а и е случила на родители.  Правят всичко възможно, за да може децата им да имат приказно детство. Та съм им много благодарна, че го правят за внуците ми , а и ние "по-големите"го съпреживяваме, заедно с тях!

Съни, благодаря за снимките! Чудесни са. Аз така и не харесах Италия, но явно не е било добре организирано. Винаги когато сте поствали снимки от там ми е харесвало!

Янче, бързо оздравяване.

Хубава седмица, на всички!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 06:33 от Бубoлина

# 70
  • при моите деца .....
Добро утро!
Имам нужда от кафе в горска хижа / хотел.... да гледам есента, да слушам тишината...
Но се наслаждавам на първото кафе вкъщи и се настройвам за работна седмица.
Продължавам да ограничавам въглехидратите.
Спрях виното / бирата вечерта.....
Дано тръгнат килограмите надолу.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 71
Добро утро.
Бубе, прекрасна е Италия. Макар голямата ми любов да е Испания.
Понеделник е, не ми се започва с цялата лудница, но нямам избор. За съжаление нямам други организирани пътувания и това не ми харесва. Имаме различни планове, трябва да се задействам.
Успешна седмица.

# 72
  • София
Добро утро!
И според мен почивните дни минаха бързо, но трябва да се подготвя и аз за джаза, че трудничка седмица ми се очертава.
Аз от всички държави, които досега сме обиколили само Турция и Унгария не са ми на сърце. Във всички други ми е харесвало.
Прекрасна седмица!

# 73
  • София
Добро утро!

Бих поспала още, но ставам да правя кафе. ММ се оправя за работа, Гого още спи. И той ще стане след малко. За днес планът е един пазар. Силно казано, трябва да взема едно-две неща от магазина. Макар че уж отивам за нещо конкретно, но взимам и неща, които не са нужни за момента. Rolling Eyes

Успешна седмица!

# 74
Добро утро.
И на мен не ми се ставаше, но знаех, че няма да заспя и вече пуснах пералнята докато пия кафе. После пазар за ненужни покупки и у дома ще се разкрасявам и домакинствам.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт