Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 908
  • 891
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Добро утро!
Разходих Ина и пия кафе с форума. И на мен ми се видяха много кратки и бързоотминаващи почивните дни. Тази седмица ще ми е доста натоварена, дано само да сме здрави.
На мен Италия ми е много на сърце и много искам един ден да се пенсионирам някъде там, в някое градче в Тоскана. Храната им е страхотна и страшно разнообразна, природата невероятна, климата чудесен и имат история на всяко кьоше. И езика бих научила, много ми харесва, но с тоя немски не ми остават мозъчни клетки за други езици Simple Smile Испания ми харесва, но не толкова. Испанците са ми прекалено шумни и невъзпитани и храната им не е по моя вкус, само сангрията ми харесва Simple Smile
Спокойна да ви е седмицата!

# 76
  • Бургас
Замествам хора по екскурзии Joy. Ако има дестинация, която не ви кефи, бройте ме Simple Smile

Клиничната пътека у нас изтече, от днес всички са в боя. Децата са на 99.9% здрави, мъжът не толкова, но няма как,  пропуснати обаждания, имейли, клиентка даже идва до нас да си вземе парите, защото не можела да го чака повече.

Бях на масаж, сега влизам в банята да мия комарниците от терасата, че днес ще идва момчето за прозорците. И то станало време за Марто.

Спорна и спокойна да е новата седмица!

# 77
Добър ден!

Сутринта нещо се замотах и не можах да се разпиша. Не ми се работи, а и уикенда не чакам с нетърпение,  защото сме на обучение,  но този път тук. В неделя поемам на път и кога ще почивам не знам.

# 78
Добро утро, ние се завърнахме. Разгледахме Лондон, походихме по пъбове, кръчми и пазари. Видяхме стари другари. Пак ще ходим, че имам дълъг списък от неща, които трябва да видя/ пробвам.
Януари, ако не ни мине котка път запрашваме към Кипър, като ми е интересна турската част повече.
Харесвам всякакви дестинации, и да са ме разочаровали с нещо гледам положителното да вземе превес.

# 79
  • Бургас
Добро утро!
Изпратих малкия на екскурзия, сега пия второто кафе и започвам с отмятането на задачите.
Обаче ми е студено и не е ок.

# 80
Аз много харесах Будапеща.  Германия не е моето, но има какво да се види, ако ми излезе възможност, ще се възползвам.

# 81
Привет! Да се разпиша и аз.
Откакто съм безработна, не ме вълнуват понеделниците.
Ходих до ендокриноложката, понеже ЛЛ не могла да види какво ми е изписано, понеже не ме е пращала тя. После имах и други задачи и преди малко се прибрах, а след час-два - отивам да взимам малкото от училище, че го записахме на баскетбол и той ходи с огромно желание.
Моето сърце остана на Малдивите. Ще се върнем, за да си го потърся.
Да е здрава Буболинината внучка!

# 82
  • Бургас
Лято, изпуснала съм тази промяна в работен план, дано е за добро!

Съни, сигурна съм ,че ще измислиш нещо.

Марѝ, какво ненужно купи?

# 83
Селесте, само два чфта бикини. Мога и без тях, но...
Лято, и аз съм изпуснала новината за безработицата.

# 84
  • Бургас
Ха,Лято 🤔 защо така ?
Дано е за добро.

Из форума, тези дни засичам Лаленцето (Лале в дъжда) дано се разпише и тук!

# 85
Селесте, само два чфта бикини. Мога и без тях, но...
Лято, и аз съм изпуснала новината за безработицата.

Наречи едните за Испания, другите примерно за Малдивите.
Селесте,  измислила съм го. Само трябва да го организирам и дано ми се случи.

# 86
Съни, даже не съм си ги и помислила. То, едва ли и Италия ще видя тази година.

# 87
Не сте изпуснали, аз не съм споделяла. За добро е!

# 88
Бубе, проспах на принцесата РД. Да ви е здрава и да има прекрасно детство.

# 89
Съни, даже не съм си ги и помислила. То, едва ли и Италия ще видя тази година.
То не остана много от тази година,  направо за другата ги наричай.

Общи условия

Активация на акаунт