Здравейте на всички!

Съжалявам, че така изведнъж си "тръгнах", но бях в труден период след раздяла с бащата на дъщеря ми и не исках да пиша, защото щях да споделя твърде много подробности и това нямаше да доведе до нищо добро. Тъкмо се посъвзех и дойде нов удар - внезапно загубих баща си при нелеп инцидент. Беше много запален рибар, отиде си по време на риболов - неволно закачил с въдицата си жица на електропровод... Иронията е, че преди да се пенсионира, беше началник на подстанция и точно мрежите с високо напрежение му бяха специалност. Цял живот електричар, а в свободното си време - рибар... И накрая баш високото напрежение го уби, по време на любимото му хоби. В петък, на Архангеловден, ще станат две години, а още не съм свикнала с мисълта...
Но да не се отплесвам и връщам към минали неща, трябва да гледам напред. Тази седмица ми предстои изпит за шофьорска книжка, надявам се да се похваля най-после с нещо хубаво. Но каквото е писано...
Прегръщам ви всички и се надявам, че сте добре.

Ох, за Готварската книга за малко да забравя - няма как да наваксам със старите теми, за което съжалявам, но който има желание да добавя негова рецепта, нека ми пише и с удоволствие ще я добавя.