Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 910
  • 891
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
Из форума, тези дни засичам Лаленцето (Лале в дъжда) дано се разпише и тук!
Тъкмо идвам тук и виждам това, много е мило, че след толкова време си ме спомнят толкова хора. Heart

Здравейте на всички! Hug Heart

Съжалявам, че така изведнъж си "тръгнах", но бях в труден период след раздяла с бащата на дъщеря ми и не исках да пиша, защото щях да споделя твърде много подробности и това нямаше да доведе до нищо добро. Тъкмо се посъвзех и дойде нов удар - внезапно загубих баща си при нелеп инцидент. Беше много запален рибар, отиде си по време на риболов - неволно закачил с въдицата си жица на електропровод... Иронията е, че преди да се пенсионира, беше началник на подстанция и точно мрежите с високо напрежение му бяха специалност. Цял живот електричар, а в свободното си време - рибар... И накрая баш високото напрежение го уби, по време на любимото му хоби. В петък, на Архангеловден, ще станат две години, а още не съм свикнала с мисълта...
Но да не се отплесвам и връщам към минали неща, трябва да гледам напред. Тази седмица ми предстои изпит за шофьорска книжка, надявам се да се похваля най-после с нещо хубаво. Но каквото е писано...

Прегръщам ви всички и се надявам, че сте добре. Hug

Ох, за Готварската книга за малко да забравя - няма как да наваксам със старите теми, за което съжалявам, но който има желание да добавя негова рецепта, нека ми пише и с удоволствие ще я добавя. Heart

# 91
  • На брега на реката
Ей, Лаленце, така се радвам да те видя!
Съболезнования за татко ти!
Как сте с детето?

# 92
  • Бургас
Лале, добре завърнала се! Съжалявам за всичко, през което е трябвало да преминеш! Дано лошото е зад гърба ти и само хубави неща да ви очакват с малката занапред!

# 93
  • София
Лале, помня те! Добре завърнала се! Съжалявам за всички лоши неща, през които е трябвало да минеш! Занапред само хубаво да предстои!
Ние излязохме за малко. Студено е. Духа много неприятен вятър, та се прибрахме. Сега се чудя кафе ли да пия или чай. Май ще е кафе...

# 94
  • Бургас
Лаленце,съжалявам за всичко през което се е наложило да минеш!
От сега нататък само хубави неща да ви се случват!🍀
Успех на шофьорския!🍀

# 95
Здрасти, Лаленце! Лошото да е зад гърба ти и вече само хубави неща да ти се случват! Как е детето? Колко стана голямо?

# 96
Лаленце, spoko. Значи лошите неща остват в миналото и идва времето за хубавите, а завръщането ти в темата е едно от тях Hug.
Успех на изпита Hands V.

Марѝ, ще дойде и твоето време за пътешествия Hug.

# 97
Лаленце Hug
Ще стискаме палци за книжката!

Мари, да се хващаме под ръчичка и направо в Милано - хем Италия, хем роклА ще ти вземем Satisfied

Лято, ще чакаме новата, по-добра промяна Grinning

# 98
Хей, Лаленце, добре завърнала се! Много се радвам да те "видя"!

# 99
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви от сърце за топлото посрещане и милите думи! Heart Hug

Добре сме с дъщеря ми, справяме се, беше ѝ много трудно и на нея през тези години. В четвърти клас е вече, минава си времето, сякаш вчера я записах в първи...

Италия ми е голяма мечта и на мен. Heart Eyes Въпреки раздялата, с моите свекъри запазихме страхотни отношения, не спират да ме подкрепят и да ми помагат и няма да ми стигне животът да им се отблагодаря за всичко. В края на август ни поканиха (мен и щерката) на почивка с тях във Враца. Случайно това пътуване съвпадна със събитието "Бонджорно, Враца!" (ден, посветен на Италия и италианската култура) и беше много хубаво, наистина усетихме духа на Италия. Heart

# 100
  • югозапад, под "Марков камък"
Лаленце, радвам се да те видя 🌷
Дано всичко лошо е зад гърба ти!
Мари, беше ме споменала някъде в предишната тема 🤗
Преглеждам редовно темата, но никакво време за писане.
Похвалвам се с нова работа, нещо което исках и мечтаех с години. Много съм доволна, но и първия месец бях направо ошашавена докато вляза в час. Промяната е голяма нищо общо с това, което съм правила до сега. Вече се окопитих, обучих и всеки ден ми е все по интересно и лесно.
В края на годината си имам юбиляр та полека подготвям празника му.
Пролетта абитуриентка.
И такива вълнения при мен.
Здраве за всички празнуващи, които съм пропуснала.

# 101
Никитка, заедно сме на пролет.
Да си призная тази година го карам по-лежерно. За сестра ѝ по се вълнувах Joy

# 102
И аз да приветствам Лаленцето! Добре завърнала се! ❤ Само хубави неща да ви очакват с детенцето и да се похвалиш с книжка след изпита. 😊 Видях те първо в темата за игрите и много се зарадвах.

# 103
Ееее, Никитка, честито! Толкова хубаво звучиш!
Лаленце, подкрепата от свекърите заслужава поздравления. 
Румка, имате ли идея за тоалет?

# 104
  • София
Лаленце,съболезнования за татко ти!
За теб нова любов, успешно да вземеш книжка и само усмивки за теб и детето!
Никитка, много успех, спокойствие и финансова удовлетвореност на новото място!

Общи условия

Активация на акаунт