Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 886
  • 891
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде ... тук ...
Мони, здрав и успешен да е младежът!
Здрави да са Катедрата!

Мързел из къщи сме ние. Нищо интересно

# 706
  • Бургас
Със здраве да си носят имената Катетата!

# 707
  • София
Мони, жив и здрав да ви е юбиляра!
Честити да са всички именици днес!
Тит, щерката беше на интензивен курс в Сервантес. Сертификата е за B1.2. Въпреки, че те да доста по-напреднали в училище като такъв пръв език.
Изпратихме си ние гостите. Сефте разрешихме на някой да пуши на верандата, заради студа. Сега има да измирисвам…
Започвам да пера и прибирам.
Преди малко наши приятели ни поканиха довечера на гости.
Хубаво и уютно е зимата да се събереш с приятна компания и чашка хубаво вино.

# 708
Мони, здрав и щастлив да е Flowers Four Leaf Clover

# 709
Успешен и с късмет да е рожденикът, Мони!
Честито и на Катетата!
Днес искахме да гледаме Гунди, ама го изпуснахме, та в плана е да ядем дубайска торта с щерката;)

# 710
  • Germany
Благодаря ви за прекрасните пожелания!

# 711
Мони, да е жив и здрав бъдещият колега, да си взима с лекота тежките иначе изпити и много късмет в любовта.
Много ме радват успехите на Калин, все така да продължава.
Тути, що е то дубайска торта?
За почитателите на испанското кино мога да препоръчам един нов мини сериал - "Asalto al Banco Central".

Сутринта започна с американски палачинки дело на любимият, този път вместо с кленов сироп пробвахме с карамелизирано кондензирано мляко, много вкусно се получава. Вчера много ми хареса изложбата, много голяма колекция от артефакти имаше, бяхме запазели и виртуален тур с VR-очила из храмовият комплекс на Абу Симбел и гробницата на Нефертари, също много интересно преживяване. И за да остана още малко в света на Древен Египет, започнах днес една приключенска книга, чието действие се развива именно там. Grinning

# 712
  • Canada
Мони, честит да е младежа, здрав и успешен 🍀

Честити да са и имениците от вчера и днес 🥳

Роди, браво на девойката!

Калин е нашата гордост 🤩

Ем, специално за теб 🤗

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 17:24 от Foncé

# 713
О, Фонс, много благодаря за разходката, не вярвам скоро да стигна аз самата до Египет, но твоите снимки винаги са толкова "живи", все едно съм там. Heart Eyes

# 714
  • София
Египетските подправки са уникални!
Нашето най-малко дете има голяма мания по Египет. Някой ден може заради нея да отидем.

# 715
Те не само египетските подправики са уникални. от целия арабски свят са такива. А това, което продават при нас е да не казвам кое качество, няма нищо общо с техните.
Аз искам да отида на кърпичените пирамиди в Египет и се чудя дали да не отида на един ретрийт с бели денс танцови формации ( не знам дали знаете, но едни от най-добрите танцьори по бели денс са мъже и то египтяни). Имам дружка дето се занимава с това и каза, че имат страхотни школи и едни от най-добрите състезания/ курсове са точно там

# 716
  • Бургас
Фонс, благодаря за снимките!

Мони, честит да е рожденикът! Здрав, щастлив и успешен да е!

Браво на Калин! Крачи смело към успеха!

2в1, на мен ми хареса филмът, скоро ще си сваля и книгата. Първо обаче трябва да приключа "Шогун", че подхвана ли две едновременно, ще има да ги влача дълго време.

Два часа изкарах в парка, наваксахме пропуснатите следобеди през седмицата. Сега лягам с кафе и книга.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:28 от selleste

# 717
Селесте, след Шогун, трябва да прочетеш "Търговска къща".  То си е естественното продължение на Шогун.
Мони, да ти е честито порастналото момче.

# 718
  • Телиш/Плевен
Мони, честит юбилей на порасналото ти момче, да е много здраво, щастливо и успешно! Hug

Честит имен ден на Катетата! Flowers Tulip

Фонс, невероятни снимки! Heart Eyes

# 719
  • София
Мони, жив и здрав да е младежа! Много успехи и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт