Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 907
  • 891
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро!
Стейси, Силве, успех на децата!
Обожавам да гладя. Влизам в дзен. Е, понякога прането се трупа и ме чака, но тогава кефа е по- голям. Wink
Хубав ден от мен!

# 811
  • при моите деца .....
Добро утро!
Наспах се!
Бубе, аз ако успея да прибера и изгладя всичкото пране ще си разваля дзена....
Вече свикнах с купа, който ме чака....
Митето беше с АД, все още при смяна на сезоните ива обривчета в сгъвките....
Пък и обичам изгладени дрехи...
Дорш за танци винаги ходя изгладена, но последната година просто обличам изпраните дрехи за спорт....
Планирах пилатес, но май ще пропусна.
Митето има домашни, май да проконтролирам ученето....
Но ще го мисля....
Дано преведат заплатата, че ме чакат 3 пратки...
Хубав ден!

# 812
  • София
Добро утро!

Спи ми се... Легнах си рано, с детето. Ама ми се спи. Направих си голяма чаша кафе с мляко. За тонизиране.

Хубав да е денят ви!

# 813
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Стейси, поздравления за момичето ти и много успех пожелавам! Heart

Аз не гладя нищо, дори ютия нямам. Последно съм имала, когато Елица беше бебе и всеки казваше, че трябва да ѝ гладя дрешките и гладих там един месец ли, нещо такова. Grinning

Прекрасен ден да имате! Hug

# 814
  • София
Добро утро!
Подкрепих и аз Натали! Успех й пожелавам!
Стейси, чудесно и за твоето момиче! Прекрасни са тези програми. Разширяват много мирогледа.
И на мен гладенето не ми е от най-любимите неща, но намачкана не мога да ходя. Grinning
Хубав ден на всички!

# 815
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Много хубави новини прочетох, даже някак си аз лично се гордея с вашите деца Simple Smile Странно ми е, но си живея с чувството, че сме си близки и офлайн.
Аз с гладенето съм на периоди, сега почти не гладя, имало е периоди, когато буквално всичко минаваше под ютията. А и купих един паров уред за гладене, който се ползва често от децата в къщи, даже и ММ с него си глади тениските.
Роди, да! Контактите с други деца, култури точно това правят - разширяват мирогледа. Гледам и щерката, има добри приятелства даже от изпитите на които ходи за едни колежи. Поддържат си ги децата. Сега предстои шофьорски курс, другия месец вече ще има право да запише.
Втора седмица пазарувам предимно онлайн хранителни продукти. От приложението на Метро - Количка и от Капитанска задруга, веднъж взех треска филе и пастърва филе и ни харесаха.
На Количка стах фен. ММ ми вика спри се, няма място вече Grinning

# 816
  • Бургас
Добро утро!
Гордея се с вашите (наши) деца!🍀
По вода да им върви и да жънат успехи!🍀
Обичам да гладя, само да имам време.
Пих кафе,ама искам още едно,че не ми стигна.

# 817
Добро утро!

Успех на Натали! И аз съм много щастлива и горда, че я "познавам"!

Боби, ей такъв, но с план от оператора цената е по-добра:

Не обичам да гладя, правя го при крайна необходимост. Прането по принцип си седи пръснато във втората спалня, почивните дни прибирам това, което не иска гладене. Това, което иска да се глади си седи на отделна камара и чака по-добри времена.

Стиснете по един палец на Мартичко. Днес ще му правят скенер и се надяваме да кажат кога ще е операцията.

# 818
  • Телиш/Плевен
Стискам силно, Али! Hands Pray

# 819
  • Бургас
Силно стиснати палци и от мен!🍀

# 820
  • Germany
Добро утро!
Али, стискам!
И аз не обичам да гладя и го правя много рядко. Мъжа ми и големият се гладят сами, а аз си купувам дрехи, които не се мачкат Simple Smile
Пак не спах добре. Почнали са ме разни топли вълни нощем, от които се будя и после по един час не мога да заспя. Уморена съм и броя дните до отпуската.

# 821
  • София
Силно стискам палци за Марти!
Не обичам да гладя. В краен случай го правя. На Гого гладих в началото, вече не. Още едно задължение отгоре наред с чистене, готвене, пазаруване, пране. Не, мерси.
Като казах пазар - като Гого се събуди ще ходим до магазина. За някои дребни неща. Да платя сметки. Да взема храна на Арчи. После ще си направя второ кафе и може да почета.

# 822
Стискам, Али!

# 823
  • Бургас
Много хубави новини прочетох, даже някак си аз лично се гордея с вашите деца Simple Smile Странно ми е, но си живея с чувството, че сме си близки и офлайн.
Ети, написала си и моите мисли.

Ха добър ви ден!

Поразходих си се сутринта, там си е морето Simple Smile , пристигна поредната порция подаръци, снощи заръчах и едни несесери на тийнките, които съм наумила, но все се бавех, добре, добре, до Коледа може и да сколасам с всички Simple Smile

Але, Flowers Four Leaf Clover

# 824
Стискам силно палци за бебе Марти! Flowers Four Leaf Clover
Стейси, много хубава година да има момичето и да ѝ остава достатъчно време от учене да пътува и да трупа спомени и нови приятелства.
Успех на Натали!
Гладенето ми е супер досадна дейност, затова вкъщи, ако се наложи, глади само мъжът ми. Grinning
Вчера любимият донеси първите за сезона клементини, много сочни и вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт