Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 814
  • 891
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник и от мен!

Ени, благодаря за новата тема 😘.

Подаръци съм измислила няколко за малката, че ще питат бабите. Магнитен конструктор, черна/магнитна дъска, детска ел. четка за зъби. Тя искала хеликоптер с дистанционно 😃. Другата седмица има имен ден, но ще кажа на всички книжки и това е.
Възрастните са ми много сложни обаче всяка година.

# 16
  • Euskal Herria
По-малко болести и неприятности да носи ноември!
Честит празник!

Добре сме, далеч сме от бедствието. И Тарти писа, че при тях нещата са наред. Но е страшно, броят на загиналите расте. На изчезналите - също. Хората споделят снимки и видеа, ад е. Почнаха кампаниите за подпомагане на пострадалите - и с пари, и с храна и вода. В българските групи има обяви, че се предоставят безплатно жилища за нуждаещите се, предполагам, че и в испанските ще е същото. Но все още има валежи, червен и жълт код има обявени и за други области.

# 17
Честит празник!
Селесте, благодаря за споделения поздрав, много ме докосна.
Ени, благодаря за темата!
Янче, радвам се че сте добре.
Ети, все по-добре да се чувстваш!

# 18
Ети, пожелавам ти съвсем скоро само чанти и обувки да пазаруваш. Hug
Тит, поздрави на любимия ми Лондон. В този град няма как човек да не си изкара добре.
Селест, ей този душ гел на Sol de Janeiro ухае божествено, след душ цялата баня ухае на нещо сладичко.
Скрит текст:
Нефертити, спортът в едно от най-хубавите нещо, които човек може да направи не само за физическото си здраве, но и за психическото. Цял живот съм спортувала всякакви спортове, но покрай пандемията и някой други обстоятелства бях поизоставила всичко, но бавно се върнах към стария си ритъм и от лятото насам спортувам редовно- фитнес и танци, сега вече редувам фитнеса с плуване след като отвориха закритите басейни и се чувствам повече от отлично, а и наблюдавам една корелация, че колкото повече спортувам, толкова по-малко ми се ядат разни джънк храни. А относно притесненията ти да идеш във фитнес, няма от какво да се притесняваш, в залата съм срещнала много готини хора, даже и познанства съм завързала там. Но щом досега не си ходила, задължително първите няколко пъти тренирай с треньор да се научиш да изпълняваш упражненията правилно, защото иначе може сериозни проблеми да си докараш. И пробвай различни курсове, може фитнеса да не е твоето, но пък нещо друго да те грабне. Аз ако трябваше да тренирам само във фитнеса, щеше да ми омръзни, но съм намерила моята златна среда.
Сега съм на вълна адвенткалендари, после ще мисля подаръци.

Вчера много хубаво се получи партито, изкарахме до сутринта. Определено американските гости се бяха постарали много повече с костюмите в сравнение с немските. Беше много забавно. Днес времето е отвратително, само един единствен нюанс на сиво е цял ден и освен да чете книжка и да пие чай, друго не му остава на човек.

# 19
  • Бургас
Еми, точно този ползва в момента в комплект с парфюм и някакъв крем. Бях ѝ ги купила от командировката с идеята, че няма да ги хареса и ще си ги скатая за себе си, но не Simple Smile

Бел, вземете ѝ хеликоптер, че да се радва и татко ѝ Simple Smile У нас някои момчешки играчки така се появиха.

# 20
Има добър вкус Вики. Моята племенница докато беше вкъщи и тя си хареса от моята козметика и нали е любимката на леля и казах да взима всичко, което иска и сега запълвам липсите. Пораснаха девойките и почнаха набезите върху парфюми, козметика и дрехи, но пък последния път аз си присвоих една спирала и една кожена пола от голямата племенница, да има все пак баланс в природата. Grin
Говорейки за козметика, ползвам един много хубав корейски тонер на Skin1004 madagascar centella, идеален е за нежна и чувствителна кожа, препоръчвам с две ръце, ако някой си търси.

# 21
  • Варна
Честит празник!
Познайте какво правихме с моя мъж досега?
Сок от дюли Grinning
Обаче днешната доза я направихме на бистър сок, като дюлите вряха с лавандулови цветове. Моят мъж как се сети, че детето много обича лавандула и веднъж пихме сок с такава и други плодове и много го хареса.

# 22
Здравейте в ноември, момичета! Да бъде здрав и щастлив месец!

# 23
  • при моите деца .....
Честит нов месец!
Да ни донесе  повече щастие, уютно време с близките, щастливи мигове, спокойствие, здраве!
Ени, благодаря за темата!
Яна, радвам се, че сте добре.
Толкова е тъжно.... какви огромни размери има бедствието Sad
НефертитиЯ, опитай различни варианти...
Няма от какво да се притесняваш... Аз обичам колективните занимания - сега започнах пилатес, а от 16 години ходя на народни танци.
Обичам ходенето пеша.... много. Старая се поне 12000 крачки.
Ето днес заведох Митето и приятелче до Манастира (до там с кола), върнахме се пеша. Децата ме слушаха, пак ще ги заведа.
Ето две снимки от днес

# 24
  • Euskal Herria
А е можело да се избегне трагедията. Или поне не в такива размери. Още два дни преди това е имало предупреждения, но властите не са обърнали внимание. Едва вечерта са пуснали предуппрежденията на телефоните, когато вече са почнали пороите и наводненията. Пълна безхаберност.

# 25
Янче, радвам се, че сте добре.

Голяма трагедия. И пак - на всякъде едно и също. Нисой не го е еня за хората. Сещат се само по избори.

Честит нов месец. Само хубави неща и дано времето се задържи хубаво.

# 26
Благодаря за темата.
Честит празник.
Записвам се със снимка от Рим,  за повече нямам сили след ставане в 4 и 35000 крачки.

Лека нощ.

# 27
Сок от дюли Grinning
Обаче днешната доза я направихме на бистър сок, като дюлите вряха с лавандулови цветове. Моят мъж как се сети, че детето много обича лавандула и веднъж пихме сок с такава и други плодове и много го хареса.
Това звучи много добре.
Лавандулата прясна ли е или суха? После остава ли в сока или се маха?

# 28
  • на Мелмак
Ох, Стейси Hug
И лавандула, и мента имам.
Миналата година раздадох плода, защото ти не се беше ентусоазирала с твоята дюля Grinning
Тази година и у нас ще има сок от дюля. Yum

# 29
  • Варна
Тит, суха лавандула.
Обиколихме Варна и дрогериите, доксто намерим.
Инапе чай продават, но в см2с с други билки.
В марля сложихме лавандулата да се вари с нарязаните дюли.
И после я махнахме.
Този път при дюлите сложихме и малко ябълки и круши.
От къде тръгна всичко. Докато си мием разни шишенца за сока и хоп, намираме едно с етикет:дюля, лавандула....
От историческия парк близо до Варна го бяхме взели и детето много го хареса. Та така.
Вчера правихме нектар, но днес-бистър сок.

Общи условия

Активация на акаунт