❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 21 105
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
Мерси, ще видя в hm. В синсей гледах онлайн но няма особен избор. Също нямам представа за часа но се надявам все да хванем щастлив/спящ прозорец 😆 Фотографа ни е готин и знам че ще отдели два-три часа за нас.
Да минават бързо хремите на всички!

# 31
Привет! И аз да се разпиша. Федята беше качил 600гр за 10 дни от 14.10-24.10. Преди седмица по наложителност смених Нан опти про с Аптамил. Както беше започнал да го боли корема повече, след смяната рязко се успокои от Аптамила.
От 2 дни обаче пак го наболява доста често и се изнервям адски. Едвам върша каквото трябва вкъщи. Батковците са у дома от понеделник и е доста забавно. Не закачат бебето, дори ме викат като плаче и му дават бибероната. Той си спеше до преди 2дни и през деня, дори когато те викат и тропат около него.
Не знам какво му стана.. Давам си витамин Д сутрин и пробиен бебе към 15:30-16:00...не знам дали не е заради биберона на шишетата. Аптамила като го разклатиш прави много пяна.. Мисля че от това му се подува толкова коремчето и получава газове 😭 много е гадно.. И вечер започна да го боли.. Буди се поне час и половина преди сутрешното хранене заради корема.
Преди това си става да яде и пак заспива.

# 32
Явно при всички започна борбата със сополите.. и аз днес вкарах в употреба аспиратора, защото видях че има сополче. Реално беше млечен сопол, но ме притеснява, че вкъщи въздуха явно е сух, което е предпоставка за образуването им, а пък знам че за бебе най-страшно е да му е запушен носа, защото не може да се храни. No Mouth

Джелато виж във сайта на некст има сладки неща за фотосесия, аз съм харесала едни коледни бодита от там. Иначе бюджетни в Шейн, за първия месец бях взела една тюлена рокля на беболина. (Зависи дали имаш време да дойдат). В пепко също имаше едни сладки червени рокли.

# 33
За фотосесията поръчах от Шейн, много са им готини нещата. Сега за рождения ден на каката пак от там.
Никога не съм обличала с два ката дрехи вкъщи.

# 34
И ние борим сополче, но от прекалено влажна спалня и съм се видяла в чудо тези дни.
Май и ние решихме да си направим фотосесия за спомен, но тепърва ще търся фотограф, ако някой има препоръки за София, ще бъда благодарна да споделите. Simple Smile
Коледни дрешки мисля да разгледам в HM.
Бебка последните няколко дни е супер неспокойна и постоянно иска да е на ръце, включително само така заспива вечер и много трудно я местя в нейното кошче. Дори навън в количката, където винаги е била супер спокойна, последните три дни е в постоянен плач. Явно е в такъв период. Надявам се скоро да премине, но да видим.

# 35
Моето бебче вкъщи е по ромпър или боди с дълъг ръкав и ританки. Не харесва като я обличам и събличам за това 2 ката дрехи само навън.. вкъщи държим около 22 градуса. Ръцете някой път са й студени, но нослето рядко. Вечер спи само с антистрес пелена. Преди седмица й бяха избили пъпки по цялото тяло и лице и така и не разбрах от претопляне ли беше или от олиото, което смених. Страх ме е да не я претопля. Само навън доскоро я понавличах, но е родена на 30ти и беше много малка. Сега пък става студено.
Я кажете. Взела съм космонавт, но май го дават за температури около 0 градуса. Аз живея в Бургас и тук рядко е около 0. Дали не се прецаках? 😀 на какви градуси ги слагате тези космонавти?

# 36
Ние вече се снимахме за Коледа. Нямаше много удобни за нас часове за това толкова рано, че се съобразявахме и със сестра ми, че ги снимахме с племенника. Снимахме се в Люлинския мол в София.
Дрешката е от prekrasnicibg.com, като не съм очарована от размерите и качеството, но беше сладък модела.
Днес мина и погачата и всичко мина по план.

# 37
Прекрасен Тервел 😍
Мерси за препоръката, ще погледна и този сайт.

# 38
Ооо, сладурковци ❤❤❤ златни! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! 🍀

Ние също сме в период на кратки дремки. Поне за сега нямаме проблеми с нощния сън, пу-пу! Данито става все по-любопитна, а аз се изчерпвам от идеи как да ѝ задържам вниманието. За сега най-интересно ни е да зяпаме кухненските шкафчета, заради дървесния декор предполагам, както и щорите ден и нощ. А когато някой котак реши да ни удостои с внимание зяпаме него. От цялото ни котешко семейство (да припомня че са три - двете са на мен и мъжа ми, а третата е на майка) само моя мъжкар проявява любопитство.

Като ви чета за обличането, май сме ок. През деня е с боди и с ромпър защото още не сме пуснали парното и само в нашата спалня е 22-23 градуса. В другите стаи понякога сутрин е около 20, но през деня като напече става топло. Аз я обличам като мен, а пък и тя си казва когато не ѝ е комфортно. Като ѝ стане топло плаче, а като ѝ е студено леко потреперва и съответно или я завивам или и слагам яке като сме навън.

И аз исках фотосесия, ама предната седмица борихме и ние сополки и ММ, каза че е много малка и се притеснява да не я разболеем.

Радват ли се вашите бебоци на банята? Ние до предната седмица беше рев всеки път. Та и   за това се къпехме по-рядко. Но последните пъти вече не плаче и се чудя дали да не почна да си я къпя всяка вечер. Иначе най-много се кефи на сешоара след баня.

# 39
Мери ан как борехте сополите и за колко дни минаха?
Плачеше като къпем истерично всеки път до 42-43ден.

# 40
При нас пък драма с къпането имаше само в деня на изписването, иначе си мълчи и не се оплаква. Обичайно я къпем в мивката два пъти сме я къпали в джакузито (ваната демек) Joy, ама не мисля че много разбра какво трябва да прави, мъничка е още сякаш.

Кажете на каква температура спят вашите бебоци, че аз сутринта изпаднах в ужас с нейния свирещ нос, който беше леко запушен. В спалнята ни е 24 градуса, според термометрите влажността е ок ама, а де..

До кога са коликите ? Аз още давам профилактично Биоамика въпреки, че нямаме оплаквания отдавна и се чудя до кога да ги продължа. Thinking

# 41
Миналата седмица за първи път нямаше истеричен рев във ваничката ѝ, а по-скоро учудване. Grinning
Иначе в мивката се случва банята на девойката най-често, но вече започваме по-често с опитите във ваната.

# 42
Мери ан как борехте сополите и за колко дни минаха?
Плачеше като къпем истерично всеки път до 42-43ден.

Еделвайс само с този спрей за нос и аспирация. Минаха за около 10-а дни.

Ние на мивката можем да се мием само в Пловдив. Тук налягането е много променливо и не смея, като знам аз как съм се опарвала, пък се къпя с доста гореща вода.

# 43
При баткото коликите бяха да към 2м, но и той нямаше много. Но сега бебе на 2м+ все още има за съжаление и няма изгледи за спиране...
Спим на 21гр

# 44
Спим на около 22-3, апартамента е топъл и за да е по - ниско по това време на годината трябва да пуснем климатик.
Колики не ги знам дали имат още, каката имаше адски много до 3ти месец, тези никога не са ревали истерично от колики. Последно май онзи ден Матео се свива и пръцка и примрънква, но като цяло мисля, че минаха. Доколкото съм чела има някои бебета с колики и до 5ти месец.
Днес много студено в София беше. Поръчах си ръкавици за количката, че нямам. Чакам да дойдат с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт