❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 22 096
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Моите са отдавна с летни кошове.
Вчера бяха по тениски и боси крака, за ужас на всички, освен баща им Grinning то беше страшна жега

# 661
Нашия не иска да лежи и се носим в раница, но мисля да му изкарам тази седмица летния кош и да го слагам в легнала позиция, обърнат напред, за да гледа, че с тая раница се варим на 20 градуса, няма да издържа дълго. Седнал и аз бих го сложила чак след прегледа при ортопед, за всеки случай.

Честит празник мами! Бъдете много здрави и винаги усмихнати! 🌷

# 662
Честит празник дами! Бъдете здрави, горди и много обичани! 🌸💐
По повод летния кош на нас днес ни беше първата разходка в него. Много се притеснявах, но мина чудесно та даже и дрямка направихме 😂 Имахме една консултация преди 15 дена с ортопед и след като каза, че всичко е наред се поуспокоих малко и събрах смелост 😅. Моята маймунка доста и хареса та даже дрямка направи след чудните час и половина будуване .. късмет с “режима” днес 😂

Как върви при вас с лазенето? При нас са едни огромни опити, но вдигне ли дупето забива главата и почва нервата 😂 Не знам как да и помогна

# 663
Оо, ние летния кош на 4 месеца го смених още. В зимния постоянно мрънкане беше. Летния е доста затворен на нашата количка и ако знаех можеше само него да ползвам. В началото на 4ти месец си го държах в шегнала позиция и ако се размрънка в полуседнала. И сега ги редувам. Някой път иска да си легне и да си рита с крачета и да си играе с играчките. Също ако й се доспи не заспива в полуседнало положение, а мрънка да я сваля да си легне и така.

# 664
Смених го като стана на 6м, по-точно след като се оправи времето. Има пълно легнало положение,то така си спи. Като е буден го държа в полу-седнало. Понякога го изправям и напълно ,но просто не за дълго време.
Пълзи много бързо вече 😁 но със същинското лазене не се справя още.
Честит празник момичета 🌸

# 665
Честит 8 Март и от мен! Бъдете много здрави и щастливи!

Ние сме с летния кош в изцяло от няколко месеца вече. Тя само ревеше в зимния, струва ми се, че ѝ беше тясно, а и самия кош заема супер много място в колата. Сега с летния е много по-компактна. Нашата също има 3 позиции като седнала я слагам от както се заседява стабилно самичка.

Аз имам друг въпрос с вече все по слънчевото време. От кога е добре да им слагаме слънцезащита? Май ми се струва, че вече трябва, но не знам на коя марка да взема. Ние до съвсем скоро не излизахме без Колд крема на биодерма, че иначе ѝ се зачервяваха бузките.

Нашата девойка май като мен ще пропусне лазенето. Тя като я изправим на краката ни права и почва да крачи 😅. От къде толкоз акъл не знам 🤣.

# 666
Мери, до годинка не е хубаво да се използва слънцезащита. Само пазене с дрешки, шапки, сенници на количка. Умерено излагане на слънце в сутрешните часове примерно, и то не когато е най-силно.
Нашата въобще не си прави труда да пълзи, по едно време се набираше по малко, сега пак не иска. Като иска някоя играчка реве и се сърди, докато не й я прибутам.
Вчера стана на 6 месеца, и по повода си отвисяхме по доктори, изследвания, до спешното ходихме, че в събота няма кой друг да я прегледа. Хвана вирус от баткото и е с висока температура, втори ден вече.

# 667
Бързо оздравяване на малката Азалия!

На нас ни казаха от 6 месец, че може слънцезащита. Малкия ми е с много бяла кожа, като мен, та мисля да почна от 6м. Аз ще ползвам на wooden spoon - био лосиона. Попринцип го ползвах и за себе си когато бях бременна. Изчистен състав е и става от 0+.

# 668
Слънцезащита може от 6м, с баткото съм ползвала на uriage (минерална е).. ще разгледам сега пак как е пазара от към подходящи за бебе неща. Над година трудно ми се вижда чак да се маже..особено на море. Минералната козметика е по-изчистена.

# 669
Над 6 месеца съм мазала каката и аз. Няма как, поне крачетата са на слънце, колкото и да е дълбок сенника.
Азалия, бързо да се оправя малката.

# 670
Бързо оздравяване и от мен на малката!

Ще се консултирам с педито и сигурно ще ѝ взема нещо. Страшно бяла е и тя, а се роди тъмна като циганче. 🤣🤣🤣Татко ѝ е с по-тъмна кожа и се надявах, че ще се наметне на него, а тя май на баба си бялата кожа е взела защото в момента е по-бяла и от мен 🙈.

# 671
Аз имах подарък слънцезащита на woodenspoon само че е 30ти фактор, а не 50. От два дни почнах да слагам, защото беше позачетвила бузките въпреки пазенето от слънцето. Според мен най-важното е да се гледа да е минерален (физически), а не химически продукта за кожата, защото те остават на горния слой на кожата и не проникват. Този които ползвам стои мазничко, но не е толкова бяла кожата както е с повечето минерални слънцезащити. Не знам обаче 50 дали ще е така. Мисля сега март, април все пак да карам с подарения и себе си да мажа, но за лятото задължително ще взема 50.

# 672
Аз имах подарък слънцезащита на woodenspoon само че е 30ти фактор, а не 50. От два дни почнах да слагам, защото беше позачетвила бузките въпреки пазенето от слънцето. Според мен най-важното е да се гледа да е минерален (физически), а не химически продукта за кожата, защото те остават на горния слой на кожата и не проникват. Този които ползвам стои мазничко, но не е толкова бяла кожата както е с повечето минерални слънцезащити. Не знам обаче 50 дали ще е така. Мисля сега март, април все пак да карам с подарения и себе си да мажа, но за лятото задължително ще взема 50.

Аз ползвах и 30, и 50 лятото и си спомням, че бяха много мазни, оставяха бял слой на кожата и ужасно трудно се отмиваха.

# 673
Аз взех 50-тката на wooden spoon за мен и като текстура е отвратителен, но заради състава ще започна от 6м да мажа малкия.

# 674
Аз с каката съм ползвала всякакви и най - доволна съм от слънцезащитата на ДМ.
С А Дерма каката ми изгоря, Биодерма се нанася ужасно и й съсипа всички дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт