❤️Септемврийски бебчета 2024 ❤️

• 22 080
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Моите три пъти са били със сопол и кашлица. Лекуваме симптоматично, капки за нос,инхалации. Единия път Тони пи Аб, но беше станало отит.

# 691
Баткото мш кашляше три дена всяка минута, дереше се ужасно. Първите два дена поне като спеше се успокояваше, но вчера не можа да мигне. Оправиха го вентолина и пелмикорта (по конкретно вентолин, защото с другото и преди това правех инхалации) само че тези неща му ги изписа неговия доктор, доктора на малкия е друг и той не си пада по тези неща и това ме притеснява,че за бебе не знам дозировки и тн., за да действам на своя глава, ако се наложи. Някое бебе приемало ли е тези медикаменти и как?

# 692
Ние сме на пулмикорт сега, сутрин и вечер по 1 мл с 2-3 мл физ. Р-р.
Иначе при нас висока темпратура 3 дни, разстройство и много високо црп. Сега кашля..

# 693
И моите са били на Пулмикорт. 1 мл + 1 мл фр.

# 694
Азалия бързо да се оправя и да се прибирате 🙏

# 695
Азалия, бързо оздравяване още веднъж!

Ние от другата седмица ще почваме ЗВБ. Онзи ден почти си открадна от баба си ябълка. Лъжицата я топихме в картофеното пюре което правихме, но не беше особено очарована. Ще видим как ще вървят нещата.

# 696
Ани я захранихме по ЗВБ с домашни картофи, след това яде морковчета и тиквичка. Морковите са й топ (след водата), тиквичката не е съгласна че е храна 😆 Близна я и просто я размаза по таблата. Мисля да минем сега през прословутия пъщърнак и после броколи. В памперса се появяват все по-интересни подаръци.
За щастие успявам да се опази от вируси за сега. Бързо оздравяване на малката, Азалия!

# 697
Благодаря за положителните мисли, значително по-добре е вече.
Джелато, от какво пие вода малката?

# 698
За сега й давам много малко вода в малка отворена чаша. Първо с една силиконова уж обучителна, но е по-удобно като виждам колко вода има, та минахме на стандартна шот чаша.

# 699
Моите вода да не видят - все едно Цианкалий им давам. Grinning

# 700
Азалия бързо възстановяване, дано скоро да пишеш, че вече всичко е наред!

Ние с водата сме като жабки 😂 давам лично от преходната чаша на нук. Тя даже сама си я държи, само иска капачката да махна.

При нас от няколко дни отново дойде прословутото събуждане в 5 часа без опция за доприспиване и вече не знам 😅
Опрях до момент да питам ChatGPT 😂 той си е цял консултант по сън 😂 та ще видим до къде ще я докараме с нейното спане вече, направо изнемощявам 😂

# 701
И моята девойка водата не я признава. Simple Smile
Минахме консултация-  6,9 кг./67см. С това се изчерпва полезността на посещението, а и ще пускаме ПКК + урина. Днес предстои нефролог и ми е притеснено. Минаваме на летния кош, надявам се да ѝ бъде интересно с повече видимост към околния свят.
Бързо оздравяване на болните бебенца и кураж на мамите.

# 702
Здравейте! Не знам колко ще ви е полезно, но продавам домашни мляко прясно/кисело и сирене (овче/козе).
Ако имате интерес можете да ми пишете във вайбър- 0884754995
П.п Желая всички да сте здрави! ❤

# 703
И ние бяхме на мерене и теглене в петък и пак не съм съгласна с мерките. Понеже не се хващаше на кантара легнала я сложи да седне ама не я изчака да спре да се клатушка и записа най голямата число което видя 7,800. А пък дължината направо ме уби. Изкара я 63,5 см, а миналия месец беше 63. Не че не смятам че може да не е пораснала много, но в апартамента имам повивалник със разграфени сантиметри и като си дойдохме в Пловдив видях че е над 64 даже към 65 отива. А пък като се теглих с нея предния ден я изкарах 8,100. Ама нещо се бяха объркали часовете и освен това по спешност трябваше да вземе пациентите на друг колега и малко беше хаос 🤣, та не ми се заяждаше. Здрави сме (пу-пу), наддава и се храни добре.

ЗВБ-то е голям смях. Особено като не може да си нацели устата и ядат очи, уши. 🤣
Обаче ми е странно, че не посяга към нещата в чинийката ами чака аз да ѝ дам в ръката. Иначе слага в устата сама. И към момента яде неща които стърчат прави или са на лъжичката. Според мен е нормално, предвид че това е нещо супер ново за нея.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:04 от Merry-Ann

# 704
И ние бяхме преди седмица на мерки и теглилки. Нищо не са качили моите,даже Матео малко е отслабнал. Та 7750 и 7850. По 71 см, високи вървят. Но те много се движат, не очаквам друго. Седят и двамата, като Матео една идея по - стабилно. Ей го, тук е началото на месеца.

Пробват се да седнат сами от легнало, но не им се получава още. Както и нормалното лазене не им се получава, но опитват. Придвижват се като червеи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт