Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 937
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 140
И тук се повтарят имена ...
Как ще се повтарят, като при регистрацията избираш една единствена награда?! На Роксана Борисова да ú дават колкото искат награди, но да не оповестяват, че е много дразнещо.

# 1 141
В приложението на КК има качени печеливши участници

Извинявам се за въпроса, но къде точно са качени печелившите в приложението. Понеже от скоро го ползвам. Благодаря.

# 1 142

Извинявам се за въпроса, но къде точно са качени печелившите в приложението. Понеже от скоро го ползвам. Благодаря.
В приложението отивате на Още /долу вдясно/, избирате Новини и ще ги видите.

# 1 143
На Каменица днес още не са дали нито една от двете награди.
Аз във Велинград не играх, но утре заминавам натам, като си ползвах ваучера от Gift Tube, а и допълнително си купих от фейсбук групата още два. Та ще пробвам на място водата 😉

# 1 144
Нямам с какво да се похваля, от игрите с покупка, въпреки че играя в повечето. Но мога да оплача как си предизвиках лош късмет Simple Smile
Чета ви как споделяте че ви блокира в инстаграм, и неволно си помислих как от година не ми е правил прблеми ... и се радвах на много хубава пяна за луце и комплекта ми от слънцезащитни продукти, които тъкмо получих от там ... и след няколко часа искат да ми закрият акаунта, код, СМС, ограничение за 3 дни ...
Уж не вярвам в тези неща, но дали щеше да се случи ако не си го бях помислила ?!

# 1 145
  • Washington,USA
E какво са направили в Крина? Разбирам, ако са оповестили, че не може, ако веднъж си спечелил да пробваш пак, но то е нямало такова условие.

# 1 146
Случайно реших да си проверя приложението на Еконт - днес са изпратили уреда за готвене на пара,от играта на P&G и Кауфланд 😮😮😮
Вчера попълних и изпратих декларацията, а утре ще е при мен.. Ето на това се казва бърза организация 👌.

Слувайно да знаете дали искат касова бележка при получаване. Питам, понеже явно съм изхвърлила моята след регистрация, та да знам дали трябва да ходя до Кауфланд да питам за дубликат.
Благодаря Simple Smile

# 1 147

В приложението отивате на Още /долу вдясно/, избирате Новини и ще ги видите.

Много Благодаря.

# 1 148
  • Washington,USA
От КК тегленията някой да е получил имейл? Има един като моя в списъка.

# 1 149
  • Телиш/Плевен
Нямам с какво да се похваля, от игрите с покупка, въпреки че играя в повечето. Но мога да оплача как си предизвиках лош късмет Simple Smile
 ...
Уж не вярвам в тези неща, но дали щеше да се случи ако не си го бях помислила ?!
Аз пък вярвам, че негативните мисли и енергия привличат негативни неща. Така че за мен е възможно. Имаше една приказка, че колкото по-положително настроен си към света и колкото по-благодарен си за нещата, които имаш, толкова по-хубави неща ще ти се случват занапред. Напълно вярвам и неведнъж съм се убедила, че е така. Hug Надявам се да нямаш проблеми занапред с този пуст Инстаграм. Hug

# 1 150
Случайно реших да си проверя приложението на Еконт - днес са изпратили уреда за готвене на пара,от играта на P&G и Кауфланд 😮😮😮
Вчера попълних и изпратих декларацията, а утре ще е при мен.. Ето на това се казва бърза организация 👌.

Слувайно да знаете дали искат касова бележка при получаване. Питам, понеже явно съм изхвърлила моята след регистрация, та да знам дали трябва да ходя до Кауфланд да питам за дубликат.
Благодаря Simple Smile
.     Със сигурност си изкарайте дубликат.

# 1 151
  • София
Не пазарувах в Била, че в наше село няма, но сега съм в друг град с налична Била и вчера при покупка над 10 лв спечелих ваучер за 2 лв. Днес активирах на касата при покупка, направих пак сума над 10 лв (18 и нещо) , без тютюн и бебешки неща (нещо такова пишеше), но не ми даде да врътна рулетката, а предния ваучер си стои с отброяващо оставащо време, докато изтече (седмица). Значи ли че не мога да въртя и ще чакам седмица, или?
Нещо явно не съм разбрала.
Позволява веднъж на 24 часа, т.е. ако пазаруваш на 23-ти час примерно, не ти дава рулетка или там каквото е. Много тъпо, ама докато го разбера бях пазарувала няколко пъти без да мога да играя.
Този път случаят е друг. Рулетката беше до вчера. Wink Иначе наистина може да се върти само веднъж на ден.

# 1 152

Благодаря Simple Smile

Благодаря, сега идва и следващият проблем - дали могат да извадят дубликат на бележка от септември. Явно скоро ще разберем.

# 1 153
P&G не искат бележката, попълва се само протокол.

Благодаря Simple Smile

Благодаря, сега идва и следващият проблем - дали могат да извадят дубликат на бележка от септември. Явно скоро ще разберем.

# 1 154
P&G не искат бележката, попълва се само протокол.

Много благодаря! Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт